Προς το περιεχόμενο

Iga

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    23
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Iga's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Bump, δεν θέλω να ανοίξω καινούργιο topic μιας και έχω και 'γω Conn-x (2mb). Είναι πολύ ακριβά στη Conn-x και με τίποτα δεν αξίζουν τόσα λεφτά για 2 (!)mb. Εγώ πληρώνω 70+ το δίμηνο με τηλέφωνο. Είναι πολλά τα λεφτά και πολύ μικρή η ταχύτητα. Σκέφτομαι να παω για Forthnet μιας και έχω γνωστούς που λένε ότι πιάνουν καλές ταχύτητες και γενικά δεν πληρώνουν πολύ ή για HOL. Ποιά είναι η γνώμη σας? Υπάρχει καμιά καλή και οικονομική προσφορά αυτές τις μέρες? Επίσης πόσες μέρες κάνουν περίπου οι συγκεκριμένες υπηρεσίες να βάλουν Internet στο σπίτι γιατί ο OTE πήρε σχεδόν 1 μήνα.
  2. Μου ειχαν δωσει και δικο τους router, απλα αγορασα καινουργιο επειδη χαλασε αυτο της conn x. Τελικα το εφτιαξα. Διαβασα σε διαφορα sites οτι εχει προβλημα με τα συμβολα και στο κωδικο μου ειχε το συμβολο $. Ε τον αλλαξα και δουλεψε. Απλα νιωθω οτι παει καπως αργα σε σχεση με το παλιο μου router. Ερωτηση. Ποσες φορες μπορω να αλλαξω το κωδικο μου απο το my.otenet.gr γιατι θελω να τον ξαναλλαξω και δεν μπορω.
  3. Πριν από λίγο αγόρασα το συγκεκριμένο και δεν μπορώ να συνδεθώ στο διαδίκτυο. Έχω conn x και ενώ βάζω τα στοιχεία μου σωστά δεν ανάβει το λαμπάκι για να συνδεθώ στο διαδίκτυο. Να πω ότι στο όνομα δοκίμασα και ****@otenet.gr αλλά και χωρίς το otenet.gr.
  4. Iga

    PaysafeCard σε Paypal

    Ευχαριστώ. Γίνετε να βαλω τα λεφτα της paysafecard στο paypal? Κυρίως ανατολικά. Δεν έχω πρόβλημα.
  5. Iga

    PaysafeCard σε Paypal

    Ξερετε στη Θεσσαλονικη κανενα μαγαζι που να πουλαει paysafecards?
  6. Iga

    Thomson TG585 v8

    Τωρα καπως δουλευει. Το router βρισκετε σε καλη τοποθεσια μπορω να πω, δεν ειναι αυτο το προβλημα σιγουρα. Ακομα πιο παραξενο τωρα. Το μεσημερι πιανω wireless (full σήμα), ακόμα και στην τουαλέτα και στο μπαλκόνι αμα παω μπορω να πιασω σημα αλλα εδω και 2 βραδια δεν πιανω καθολου. Τι μπορει να φταιει? Π.χ. σημερα καθως ημουν συνδεδεμενος μια χαρα, ακριβως στις 20:48 χαθηκε το σημα. Και χθες δουλευε το wireless το πρωι-μεσημερι αλλα το βραδυ που δοκιμασα στις 22:00 περιπου δεν εβρισκε. Εγραφε και καλα Not in range κτλ ενω ημουν στην ιδια τοποθεσια (στην καρεκλα του γραφιου). Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΕΙ wireless το σημα ειναι full.
  7. Όταν βγει για ps3, υπάρχει περίπτωση την συνδρομή να την πληρώνουμε μέσω του PSN?
  8. Iga

    Thomson TG585 v8

    Έχω πρόβλημα με wireless. Βασικά δεν μπορώ να συνδεθώ με το smartphone μου στο wireless του σπιτιού μου. Πριν απο λίγες ώρες μπορούσα μια χαρά αλλά τώρα όχι. Δεν μπορεί να το βρει (γράφει not in range), μετά απο λίγα λεπτά καταφέρνει και το βρίσκει αλλά μετά απο λίγα δευτερόλεπτα με πετάει και ξαναγράφει not in range). Δοκίμασα και με ένα άλλο κινητό και όντως δεν βρίσκει wireless. Υ.Γ. Έχω βάλει τον κωδικό του router μου στο smartphone.
  9. Iga

    Thomson TG585 v8

    OK poulinos, θα το κανω αυτο που μου ειπες. Να ρωτησω και κατι αλλο (λιγακι ασχετο). Ξερει κανεις κανα μαγαζακι (στη Θεσσαλονικη) που να πουλαει τροφοδοτικα για router 585 v7/v8?
  10. Iga

    Αγορα ρουτερ

    Αυτες τις μερες σκεφτομαι να αγορασω καινουργιο ρουτερ. Θελω ενα ρουτερ με wireless, τουλαχιστον 2 ethernet θυρες, να ειναι οσο το δυνατον φθηνο και καλο και να μπορω να το αγορασω απο το καταστημα μιας και δεν εχω πιστωτικες καρτες. Μενω θεσσαλονικη, ετσι ωστε αν καποιος ξερει κανα καλο μαγαζακι η κανα πολυκαταστημα που να πουλαει τετοιο ρουτερ θα ηθελα να μου πει.
  11. Iga

    Thomson TG585 v8

    Πριν απο λιγο το πηρε ενα φιλαρακι μου το router αυτο. Βοηθεια. Βαζω το CD που εδωσε μαζι με το ρουτερ ο παροχος, καταρχην δεν εχει επιλογη στα ρουτερς 585 v8 και ετσι διαλεγω 585 v7. Οταν παω να βαλω το serial number το βαζω αλλα πρεπει να βαλω και 2 αριθμους σε κατι παρενθεσεις που εχω. Το προβλημα ειναι οτι στο ρουτερ και γενικα πουθενα δεν εχει τους 2 αριθμους που πρεπει να βαλω. Π.χ. CP123456789 (>εδω μεσα πρεπει να βαλω 2 ψηφια αλλα στο ρουτερ και γενικα πουθενα δεν εχει παρενθεσεις) Αμα δεν βαλω τιποτα τοτε δεν γινετε τιποτα, αμα βαλω οτι να'νε οτι μου ζηταει να ξαναβαλω το serial number. Καμια βοηθεια?
  12. scullyist δεν ξερω απο ποια τραπεζα prepaid να βγαλω. Pantelwolf μιας και μενω Θεσσαλονικη και ξερω που ειναι η Eurobank, τι θα πρεπει να κανω για να βγαλω prepaid? Όλα αυτα που ειπαμε πιο πριν (ταυτοτητα+αποδηξη ΟΤΕ/ΔΕΗ)? Πληρωνεις τίποτα για να σου βγαλουν την καρτα ή ειναι τζαμπα?
  13. Μαλιστα. Τωρα καταλαβα. Τις prepaid card μπορω να τις συνδεσω στο paypal?
  14. Και καλα πες οτι καποιος μου εστειλε λεφτα απο το δικο του paypal στο δικο μου. Εγω δεν εχω συνδεσει καμια καρτα στο δικο μου account, πως μπορω να χρησιμοποιεισω τα λεφτα που μου εστειλε ο αλλος αφου οταν πας να κανεις αγορες μεσω paypal σου λεει να γραψεις τον κωδικο της καρτας σου για να γινει η αγορα?
  15. Ευχαριστω για την απαντηση. Μονο ενα πράγμα. Δεν καταλαβα καλα, μπορω να βαλω χρηματα στο paypal account μου χωρις να εχω "συνδεση" καμια καρτα?
  • Δημιουργία νέου...