Προς το περιεχόμενο

CodeTech

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    25
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://code4tech.blogspot.com/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

CodeTech's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. CodeTech

    προβλημα με το skype

    Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που σου παρουσιάζει το επιδιορθώσαμε με το να κάνουμε Update στον Internet Expolorer.!!! Δυστυχώς το skype εξαρτάται άμεσα από τον Internet Explorer!!! Κατεβάζοντας την έκδοση Internet Expolorer 9 το πρόβλημα διορθώθηκε.
  2. Οδηγό για την εγκατάσταση και την χρήση του AVIAddXSubs μπορείτε να δείτε εδώ http://code4tech.blo...og-post_07.html
  3. Εννοείς κατί σαν κι αυτό http://www.neolaia.g...08/coctails.pdf
  4. CodeTech

    outlook express ρυθμισεις

    Δοκίμασε στο βήμα 7 στο account name να βάλεις πάλι [email protected]
  5. CodeTech

    outlook express ρυθμισεις

    Πιστεύω πως αυτός ο οδηγός της Hol είναι αυτό που ζητάς.
  6. Ρίξε μια ματιά εδώ δύο άτομα αντιμετωπίζουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Ο ένας το έλυσε με το να κάνει αναβάθμιση ένα secure update για το IE8 και ο άλλος απενεργοποίησε το Prοcess explorer.exe από το task manager και στη συνέχεια μέσα πάλι από τον task manager File->New Task έγραψε explorer και το ενεργοποίησε.
  7. Όχι δεν παίζει ρόλο το πότε θα το εγκαταστήσεις, σου υπολογίζει κανονικά τις ώρες που έχει λειτουργήσει ο υπολογιστής από την στιγμή που άνοιξε για πρώτη φορά.
  8. Ένας τρόπος που μπορείς να το δεις είναι με το πρόγραμμα Everest όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα. To Total Up Time είναι ο συνολικός χρόνος που έχει λειτουργήσει ο υπολογιστής.
  9. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει εγκατασταθεί στα BIOS AHCI ή RAID mode. Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι θα πρέπει να γίνει από την αρχή εγκατάσταση λειτουργικού για να τα ενεργοποιήσεις
  10. Μπορείς να κατεβάσεις τους τελευταίους drivers για Intel Rapid Storage Technology από εδώ. ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το site της Intel πατώντας το κουμπί "check your system for the latest updates" ώστε να ενημερώσει αυτόματα τους drivers.
  11. Κατέβασε το πρόγραμμα Speccy. Την πρώτη οθόνη που θα εμφανίσει το πρόγραμμα μετά από την εγκατάσταση ανεβασέ τη εδώ ώστε να μπορέσουμε να δούμε περισσότερες πληροφορίες για τον υπολογιστή.
  12. Καλημέρα, Αρχικά μην ανησυχείς γιατί δεν είναι ελαττωματικός ο δίσκος σου. Ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο, το πρόβλημα διορθώνεται απλά κατεβάζοντας την νεότερη έκδοση των drivers Intel’s Rapid Storage Technology (Intel RST). Αν δεν βγάλεις άκρη δώσε περισσότερες πληροφορίες για λειτουργικό και μητρική.
  13. CodeTech

    Διαγραφη υποδοχης χρηστων

    Θα έπρεπε να σου βγάζει την οθόνη διαχείρισης των χρηστών. Δοκίμασε πάλι την εντολή μήπως υπήρχε πρόβλημα στην σύνταξη "control userpasswords2".
  • Δημιουργία νέου...