Προς το περιεχόμενο

tsaviman

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    109
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

tsaviman's Achievements

  1. tsaviman

    mcsa windwos 10 it

    Καλησπέρα σας παιδιά. Θα ήθελα εάν κάποιος έχει πάρει πότε κάποιο σχετικό certification απο την Microsoft. Αποφάσισα κάπως αργά να το προσπαθήσω και η ενότητα 70-698 σταματάει στις 31 Μαρτίου. Οπότε μου μένει ελάχιστος χρόνος. Φυσικά και έχω ξεκινήσει ήδη το διάβασμα. Θα ήθελα όμως τα heads up απο κάποιον που έχει μια παρόμοια εμπειρία. Επίσης πια διαδικασία ακολουθούμε για να δώσουμε την εξέταση.; Έχω κάνει ήδη account στην Microsoft αλλά κολλάει σ ένα σημείο με τα στοιχεία μου; Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα κέντρα που δίνεις.; Btw είμαι απο Θεσσαλονίκη.
  2. Σαν το πρώτο nexus 5 δεν θα είναι κανένα. Νταξει διαφορετική τεχνολογία πιο γρήγορα αλλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το μότο ή της huawei.
  3. Τα καλυτερα μακράν εαν και μικρά σε single player ηταν το cod 4 το πρωτο ΜW που τελειώνει με το MW3. Price,ghost,Mactavich. Αυτά είναι story. Απο multi το έχω ξαναπεί cod4.Κρίμα που έκλεισαν p2p στο garena.
  4. Σαν το modern warfare(ή το τεταρτο στην σειρα) το πρωτο δεν προκειται να βγει. Ειδικα το multi ειναι κορυφη.
  5. tsaviman

    OCZ Vector 180 240 GB Review

    Για μένα ocz πεταμενα λεφτά. Έβλεπες στην αρχή ή 8 απο τους 10 σε κολλούσαν το συστημα και ουτε το bootable tool της ocz δεν σε έσωζε. Βέβαια τώρα με την toshiba στο lead ίσως αλλάξουν τα πράματα. Αφήστε την τσιμπιμενη τιμή. Για εμένα intel. Το reliability που σε προσφέρει δεν στο δίνει κανένας.
  6. Συγνωμμη η Lg που ειναι οεο...; Huawei, Lenovo, Xiaomi. Πλακα μας κανουν...;
  7. Καλά είπε παραπανω ένας φίλος. Metal Gear Solid θελουμεεεεε. Μονο που και στην ταινία ο Hideo πρεπει να είναι ο σκηνοθέτης.
  8. Galaxy core 4 σαν να βλεπουμε ενα facelift του gs2.
  9. καλησπερα παιδια.. εχω ενα clevo m765s. εχει πανω εναν pentium μονοπυρινο στα 2ghz.... εχει chipset sis 672. θα ηθελα να το κανω μια αναβαθμιση τον επεξεργαστη.. εχει μπει κανεις σε αυτην την διαδικασια..; εαν ναι τι επεξεργαστη εβαλε.. λογικο ειναι οτι θα γινει bios update..
  10. τι καρτα γραφικων εχεις..; εχει επιπλεον τροφοδοσια..; αυτα τα κοκκινα ειναι artifacts.. πιθανον η gpu σου να ειναι στα τελευταια της..
  11. δοκιμασα και αλλον σκληρο αλλα παλι τπτ.. τελικα ηταν η ραμ..!!! ευχαριστω...!!!
  12. καλησπερα παιδια.. αφου εχω δοκιμασει τα παντα ειπα μπας και βρω βοηθεια εδω.. εχω ενα toshiba satellite a210-16f.. το λαπτοπ ειχε πανω 7αρια.. καποια στιγμη ομως πεταξε bsod..κ ειπα να το κανω φορματ.. τι windows 32bit cd/usb δοκιμασα.. τι windows 64 bit δοκιμασα σιντι.. παλι τπτ.. δοκιμασα τα παντα απο το γοογλε.. sfc, diskpart, chkdsk τπτ... οποια λυση παω δοκιμασω με σταματαει ενα error code..μια φορα πηγε να ξεκινησει υστερα απο το πρωτο restart αλλα πετουσε bsod.. περιεμενω ιδεεεεες.!!!
  13. Υστερα απο το zeitgeist οτι και να δω η ακουσω επαληθευεται.. οχι πως δν τα ηξερα πανω κατω..αλλα τι νοιαζει την nsa η συνομιλια μεσω skype μ την κοπελα μου...; μονο το dark web μας εμεινε...
  14. τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι για ενα μηνα εχασες την εγγυηση.. ειπε μαλιστα γελωντας λες κ το ξεραν οτι θα χαλασει... πιστευω μπορουσαν να κανουν κατι... οτι πισι εχω κανει απο αυτους τα περνω... αλλα τι να πεις...
  • Δημιουργία νέου...