Προς το περιεχόμενο

Parolos4

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    248
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.165 προβολές προφίλ

Parolos4's Achievements

  1. Parolos4

    Audi A6 1.8t quattro

    @Nabuko Ναι οκ δεν το θυμόμουν απ' έξω, νόμιζα αλλάζουν Νοέμβριο του 2000 και μετά, κι όχι μέχρι τέλος του 2000. Μετά αυξάνεται σε 300€ σωστά.
  2. Parolos4

    Audi A6 1.8t quattro

    Ναι τα ίδια τέλη έχουν (280) απλά επειδή το 2000 αλλάζουν μετά από κάποιο μήνα αν θυμάμαι καλά, γι αυτό το λέω.
  3. Parolos4

    Audi A6 1.8t quattro

    Υπάρχει του 2000 μοντέλο (με τα χαμηλά τέλη δηλαδή) 120.000χλμ full extra αλλά πάει σχεδόν στο διπλάσιο περίπου από τα λεφτά που διαθέτεις. Δυστυχώς οι τιμές είναι τραγικές.
  4. Πρόχειρα, 2021 μοντέλο με 10.000€ έξτρα επάνω, γύρω στις 4000€. Βάλε άμαξα 1500-2000€ επειδή είναι μεγάλο αυτοκίνητο. Υπολόγιζε όλα μαζί 6-7 χιλιάρικα να είσαι μέσα.
  5. Ετοιμάσου να δουλέψεις με 0% κέρδος κι αυτό στην καλύτερη περίπτωση. Θα είναι εξαιρετική επιτυχία και δεν κάνω καμία πλάκα.
  6. Τί διάρκεια ζωής έχουν οι μεμβράνες ρε παιδιά γιατί βλέπω κάτι παλιά αμάξια που πρέπει να αλλαχθούν τα παρμπρίζ για να βγουν οι μεμβράνες γι αυτό και ποτέ δεν έβαλα. Αλλά αν η carglass ντύνει με κάτω από 200€ το σκέφτομαι. Απλά σε λίγα χρόνια δεν ψήνομαι να κάνουν φουσκάλες κλπ.
  7. Για το τράνταγμα στο ρελαντί που είπα, εννοώ ότι π.χ. περιμένεις στο φανάρι και τον νιώθεις τον κραδασμό στο ρελαντί. Περνάει δηλαδή στην καμπίνα στο ταμπλο. Μόνο στο ρελαντί στις άλλες στροφές είναι αθόρυβο. Για το full link θα ρωτήσω το Γερμανό πόσο μου τον δίνει τον κωδικό και βλέπουμε. Σίγουρα θα ξινισουν στην αντιπροσωπεία άμα πάω μόνο για ενεργοποίηση, και σίγουρα θα με πάρουν λεφτά βέβαια αλλά οκ.
  8. 200€ ε? Καλό χαράτσι η Vag. Κρίμα δεν το ήξερα από πριν καθόλου πως πάει, αλλιώς θα έλεγα να μου το ενεργοποιήσουν οι Γερμανοί, ίσως μου έπαιρναν λίγο λιγότερα. Αν παρόλα αυτά συνεννοηθώ με Γερμανία και μου στείλει κωδικό, δε νομίζω η εδώ αντιπροσωπεία να το βάλει μετά προφανώς ε?
  9. Το έκανα και σήμερα μία βόλτα το Ibiza, λοιπόν στο ρελαντί έχει ένα συντονισμό κάπως να το πω γενικά, υποθέτω από τον τρικύλινδρο 1.0, σωστά? Κατά τ άλλα αθόρυβο για χιλιαράκι. Επίσης όταν γυρνάς τη μίζα, λέει για τη θερμοκρασία, εκεί τί κάνουμε απλά περιμένουμε πριν βάλουμε μπρος? Και τρίτον... αξίζει να ενεργοποιήσω στην αντιπροσωπεία το Full Link ή δεν αξίζει το κόστος? Παίζει καμία "προσφορά"?
  10. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά είναι από μάντρα ή αντιπροσωπεία? Επίσης είσαι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη ή σε πόλη με πρατήριο, γιατί του 2019 έχει μικρό ντεπόζιτο βενζίνης.
  11. Α δεν είχε 17 το FR? Εγώ αυτές τις 17 θέλω να βάλω ήδη αλλά τα λάστιχα που έχει βγάζουν ακόμη αρκετά. Κι ίσως το κόψει κι όλας. Όταν λες να σου στρώσουν τα LED? Μη μου λες τέτοια και το επέλεξα λόγω αυτόματων LED, παρότι είχε την πιο μικρή οθόνη που δε με ένοιαζε. Από ανησυχίες άλλο τίποτα, σε κάνα δίμηνο παίζει να δώσουν στη γυναίκα leasing και θα πρέπει να αναγκαστώ να το δώσω, γιατί 3 είναι πολλά μετά.
  12. Ωχ το λες κουβαδάκι επειδή το είπα στο άλλο τοπικ? 😇 Καλοπροαίρετα το είπα, άλλωστε πλέον έχω κι εγώ τέτοιο κουβαδάκι. Με 5€/100χλμ βέβαια στέλνει όλα τα άλλα κουβά. Κατακης είναι οκ για σέρβις κλπ ή να πηγαίνω στο εξωτερικό συνεργείο vag που πήγαινα? ΥΓ: Ήδη σκέφτομαι να αλλάξω ζάντες και να βάλω του FR. Ψυχραιμία...
  13. Καλά ισχύει απόλυτα ότι είναι από τον ενθουσιασμό. Η μετάβαση από το polo 2006, ήταν αυτή της τεράστιας χαώδης διαφοράς. Το Ε87 η αλήθεια είναι ότι είναι 13 ετών και είναι σαν να το πήρα εχτές (έχει ελάχιστα χλμ). Το τιμόνι του δεν το έχει κανένα αμάξι όσα έχω οδηγήσει ακόμη και σύγχρονα.
  14. 0-20? Κι η πλάκα είναι ότι το πήρα από τη μεγαλύτερη αντιπροσωπεία SEAT - Cupra της Γερμανίας. Μου έκαναν και το μεγάλο σέρβις των 60.000 όπως το ζήτησα και έβαλαν 0-30 🤔 . Μου έδωσαν και χαρτί για το αέριο από dekra για να είμαι και καλυμμένος. Μένει η χαρτουρα της Ελλάδας. Επίσης, δοκίμασα λίγο αυτό που έλεγαν ότι κρεμάει κάτω από τις 2.000 στροφές, εντάξει δεν μου φάνηκε κάτι παράξενο, αν και μια ζωή είχα ατμοσφαιρικά. Η κύλιση όπως είπα στο δρόμο αγγίζει το Ε87 που έχω.
  • Δημιουργία νέου...