Προς το περιεχόμενο

maximos75

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    150
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.197 προβολές προφίλ

maximos75's Achievements

  1. Αγαπητοί συνφορουμίτες θα συμφωνήσω με το φίλο ababapanos. Προσωπικά θεωρώ ότι η αντικαταβολή δεν είναι και η καλύτερη δυνατή μέθοδος αν και την έχω χρησιμοποιήσει το παρελθόν, διότι δε σε εξασφαλίζει απόλυτα καθώς ο ενδιαφερόμενος μπορεί τελικά να μη πάει να παραλάβει το προϊόν, οπότε να χρεωθείς 2 φορές τα έξοδα αποστολής αλλά ακόμα και όλα να πάνε καλά, αργείς να πάρεις τα χρήματα σου και κοστίζει και περισσότερο, με αποτέλεσμα ο άλλος να μην θέλει να επιβαρυνθεί το επιπλέον κόστος. Νομίζω το βασικό κριτήριο για να προχωρήσεις ή μη στην όποια συναλλαγή είναι η πληθώρα των θετικών αξιολογήσεων, ο τρόπος που θα επικοινωνήσει ο άλλος μαζί σου και τι θα σου πει, διότι αν έχεις σχετική εμπειρία αντιλαμβάνεσαι λίγο πολύ τη κατάσταση και φυσικά η υποψία ότι κάτι δε πάει καλά όταν το προϊόν που παρουσιάζεται έχει πολύ χαμηλή τιμή, χωρίς εγγύηση, αργεί ο άλλος χαρακτηριστικά να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες κτλ. Ευχαριστώ θερμά το φίλο Γιώργο (Mydestiny) με τον όποιο συνεργαστήκαμε άριστα πριν καιρό και μπήκε στο κόπο να με ενημερώσει για το συγκεκριμένο θέμα όπως φαντάζομαι και άλλα μέλη ,προκειμένου να μας προστατέψει από παρόμοιες περιπτώσεις, που δυστυχώς όσο πάνε και πληθαίνουν. Είναι μια εξαιρετική ενέργεια αλτρουϊσμού από μέρους του, αποδεικνύει στη πράξη ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα μέλη του φόρουμ και οφείλουν όλοι οι υπόλοιποι να τον ευχαριστήσουν ομοίως με τη σειρά τους για άλλη μια φορά. Φιλικά , Maximos75
  2. maximos75

    Wireless modem-router εώς 50Ε

    Και εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ καλό μηχανάκι αγαπητέ φίλε και όπως είδες στην ανάρτηση μου, θεωρώ ότι θα με καλύψει απόλυτα για αυτά που θέλω. Τσεκάρω βέβαια και κάποια άλλα μοντέλα. Νομίζω δε οτι δεν είναι σκέτο router αλλά modem-router ή κάνω λάθος ?
  3. maximos75

    Wireless modem-router εώς 50Ε

    Τι γινεται βρε παιδιά, τόση πολύ ξηρασία έπεσε ? Έλεγα για δοκιμή πάντως το δημοφιλές : Draytek Vigor 2700VG Annex A
  4. maximos75

    Wireless modem-router εώς 50Ε

    Καλησπέρα παιδιά, Eπειδή φαντάζομαι ο καθένας μας έχει να διηγηθεί μια ιστορία τρόμου ειδικά με wi-fi συνδέσεις καθώς δεν έχω βρει κάποιον απόλυτα ικανοποιημένο ακόμα και με επώνυμα ακριβά μηχανάκια θα ήθελα τη γνώμη σας για μοντέλα που θα μπορούσατε να μου προτείνετε και τα έχετε τεστάρει. Επιθυμώ να δώσω το πολύ μέχρι 50Ε και σκέφτομαι να στήσω ενα τοπικό δίκτυο όπου 2 σύγχρονα PC θα έχουν πρόσβαση στο δίκτυο ενσύρματα, ένα τρίτο PC παλιότερης τεχνολογίας ως κατεβαστήρι που βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο θα έχει πρόσβαση ασύρματη και τέλος έναν printer που θα λειτουργεί μόνο ασύρματα. Όχι τρομερά πράγματα δλδ. Τα κριτήρια μου θα είναι το εύκολο σετάρισμα, η σταθερότητα - ποιότητα της ταυτόχρονης λειτουργίας των συσκευών (ασύρματη + ενσύρματη) καθώς και η αξιοπιστία του κατασκευαστή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων τα μέλη του φόρουμ !!! :-)
  • Δημιουργία νέου...