Προς το περιεχόμενο

RacingCultureGR

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    112
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με RacingCultureGR

  • Ημερομηνία γέννησης 08/08/1990

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://racingculturegr.pureforum.net/

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.166 προβολές προφίλ

RacingCultureGR's Achievements

  1. RacingCultureGR

    Bmw m3 e46

    https://youtu.be/g5_iHh2owEc
  2. Εμενα σημερα ολοκληρωθηκε απο nova,1gbps γραμμη,κανενα παραπονο μεχρι στιγμης και η εγκατασταση πολυ προσεγμενη
  3. Πάντως στο μόνιτορ του υπολογιστή (34ultrawide)έκανα τη διαδικασία που έχει το βίντεο που ποσταρα και έβγαλα μια μεμβράνη,με αρκετο κόπο βέβαια και έγινε gloss η οθονη και όχι matt που ήταν, βέβαια στη 55 έχεις δίκιο σε αυτό που λες..πολυ πιθανόν να γίνει ζημιά. Δε ξέρω τι να κάνω, πάντως δε μπορώ να τη βλέπω έτσι
  4. https://youtu.be/MLQK9nf9Ipg Αν κανω αυτο θα κανει δουλεια?
  5. *****Ψάχνοντας τελικά κάτι βρήκα νομίζω, πρέπει να ναι αυτό το κομμάτι
  6. Χαχαχαχαχα καλα θα ταν αλλα θα μου τη φέρει στο κεφάλι η κοπελιά, εχθές πήρα αλλη μια 55 για το υπνοδωμάτιο και της φάνηκε μεγάλη!
  7. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, όποτε φτάνω στο συμπέρασμα οτι τη ζημιά την έκανε το azax, λογικά απο τι μου πε και ενα παλικάρι σε απάντηση πιο πάνω δεν αλλάζει αυτο το "τζαμι" όποτε.. πάμε για άλλη τηλεόραση δηλαδή..
  8. Συνήθως όταν τη καθαρίζω οι κινήσεις που κάνω είναι οριζόντιες και οχι κάθετα λοξές.. είναι κουλό ολο αυτο που έχει γίνει..
  9. @billdanos η κοπελιά δε την αγγίζει καν, μάλλον εγω την έκανα τη πατάτα με το azax,τη καθάριζα πολύ συχνά με αυτο.. Αλλά μου φαίνεται περίεργο που έβγαλε γραμμές οριζόντιες αφού δεν τη καθάριζα με αυτη τη φορά όπως είναι οι γραμμές.. Φιλμ δεν έχω εντοπίσει,την έχω περίπου 2 χρόνια,αγορασμένη απο κοτσωβολο..θα ριξω μια ματιά αν και δεν νομίζω να έχει.. Από μέσα??? Πως θα μπορούσε? Τωρα με έβαλες σε σκέψεις
  10. Χμμ..να υποθέσω ότι το αυτο το πλαστικό με τις γραμμές δεν μπορώ να το αλλάξω..σωστα...;
  11. Παιδιά όχι δεν υπάρχουν,οσο για το καθάρισμα συνήθως με πανί και νερό αν οχι azax.. μου φαίνεται περίεργο όμως..
  12. Καλησπέρα, επειδή δε γνωρίζω πως να περιγράψω το συγκεκριμένο πρόβλημα,θα σας ανεβάσω φωτογραφία μηπως και καποιος έχει ιδέα τι μπορεί να είναι,οπως θα δείτε στη φωτογραφία έχει οριζόντιες γραμμες και φαίνονται ΜΟΝΟ όταν είναι κλειστή,δεν έχει πέσει ποτέ η κάτι,μοιαζει σα σκόνη αλλα δεν είναι..αν καποιος έχει καμιά ιδέα ας μου πει..
  13. RacingCultureGR

    Sclerosis The Dark Descent

    Καλησπέρα στη παρέα του insomnia! Όπως χάζευα εχθές ανακάλυψα αυτό το unofficial port του amnesia για το Android,δεν είναι όπως όλα τα χαζά και συνήθως full στα bugs όπως τα περισσότερα unofficial ports games γι'αυτό και είπα να το μοιραστώ μαζί σας, αξίζει να του ρίξετε μια ματιά. https://createam.itch.io/sclerosis
  14. RacingCultureGR

    Hiphop/Rap ΠΑΛΙΑ

    Βρήκα τελικά απο ένα μαγαζάκι στη Νίκαια κάποια που του χαν μείνει απο παλιά, σφραγισμένα ακόμα..ο τύπος μπορεί να μου βρει τα πάντα και με μια παραγγελια που του κανα ξεπεράσαμε τα 700 ευρώ..οποτε δε τα λες και λίγα..και ακομη δε εχω φτασει ουτε τα μισα απο οσα θελω..
  15. RacingCultureGR

    Hiphop/Rap ΠΑΛΙΑ

    Υπάρχει κάποιο link?
  • Δημιουργία νέου...