Προς το περιεχόμενο

merchant

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    178
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με merchant

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1985

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.814 προβολές προφίλ

merchant's Achievements

  1. Toshiba edge 24 και Toshiba Haori 13 για θέρμανση κατά βάση και εννοείται ψύξη όσο χρειαστεί, αξίζουν;
  2. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου, τι προτείνεις σε 24άρι (είμαι άσχετος με το κομμάτι πιστεύεις ότι σηκώνει η γραμμή 24άρι από την στιγμή που είχα 18άρη χωρίς πρόβλημα?) και αν πάω πάλι σε 18άρι δεν ξέρω τι διαφορές έχουν τα σύγχρονα κλιματιστικά με το Mitsubishi 10ετίας που έχω..Μήπως μπορέσει να καλύψει? Η περιοχή δεν είναι αμαν και τι απο κρύα αλλά το σπίτι είναι ρετιρέ και ανοιχτό από παντού.. Sorry αν κουράζω με τις ερωτήσεις..
  3. Καλημέρα τους γνώστες, για 2 κομμάτια κυρίως θέρμανση (αντικαθηστούν 1x18αρι Mitsubishi και 1x9αρι lg) το 18αρι δεν κάλυπτε επαρκώς το 9άρι ήταν κομπλέ..Μέχρι 2500k, κοιτάω για Daykin ή Toshiba, αλλά στο πλαίσιο που παίζει επιστροφή δεν έχει Toshiba αν δεν κάνω λάθος..
  4. merchant

    Samsung Neo QLED QN95A

    Η tv του τίτλου έχει παίξει κατά Φεβρουάριο νόμιζω όπου και την πήρα σε 75'' 2800€, με προπληρωμένη από Samsung 500€ και 750€ δωροεπιταγή Πλαίσιο (όπου πήρα και κουζίνα για την γυναικά..) με γρήγορους υπολογισμούς μου βγήκε 1550€.H τηλεόραση για τα δικά μου δεδομένα είναι ότι καλύτερο..(ήμουν για lg c1 oled αλλά με παιδιά μικρά και γυναίκα που δεν κατέχει από τεχνολογία, θα πονούσαν τα πρώτα σημάδια από το burn in της oled).
  5. merchant

    Mining

    Οι καρτες σου εχουν μικρό throttle γι’αυτό δεν ειναι καρφωμένο στα 125 w .. δοκιμασε -300/-500 core 2600-2800 mem και pl οπως το εχεις… λογικα θα πεσει η θερμοκρασια στον πυρήνα και συνεπώς και στις μνημες που ειναι δίπλα και θα ανεβάσεις και το hash rate σου.. Εγω δουλευω 3080 Αλλα εχω και μοα 3070 διπλα τους με τις ρυθμισεις που σου ειπα και ειναι στα 63.50 με θερμοκρασια 47-48 βαθμους με 65% fan…βέβαια εχω και δροσιά στο υπόγειο που τα εχω..
  6. Άπλα οτι καλύτερο εχει περάσει απο τα χέρια μου...και περάσαν αρκέτα..μιλάμε για πολύ σοβαρή δουλειά και ειλικρινά μπράβο σου Μάνο..
  7. Μετα απο καθάρισμα και λιγο σετάρισμα τωρα μένει το μπλοκ για την κάρτα οταν το βρουμε και μια αλλαγη σε πράσινα υγρα
  8. Όχι είναι τιμή βάση ζήτησης και προσφοράς ..Με αυτά που διαβάζουμε εδω μέσα σε λίγο θα περιμένουμε τα μαγαζιά να βγάζουν προιόντα στο σφυρί... Όποιος έχει να πάιρνει...
  9. Οικονομικό άλμα έκανε ο πράσινος προς τα πίσω σε αυτή την γενιά, (και προς το φυσιολογικό εδώ που τα λέμε) και θα μοσχοπουλήσει κιόλας, δλδ έφτασε το high end της στα 700€-800€... και πέραν αυτού έδωσε και ένα 20-25% πάνω για να μην μείνει μόνο στο οικονομικό αλλά να φανεί και ένα αλματάκι στην απόδοση...Όλα αυτά βέβαια ευπρόσδεκτα και καλοδεχούμενα γιατί είχε παραγ.......ει το θέμα με της τιμές. Τώρα για την 3090 την πέταξε και αυτή στην αγορά όχι για να κάνει την διαφορά, αλλά για να μας κάνει όλους να έχουμε στο μυαλό μας ότι οι τιμές αυτές δεν πέθαναν, υπάρχουν και ΘΑ υπάρχουν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο..(1200€-1300€+)
  10. Έμενα κατευθείαν στο άκυρο με πήγαν προσπέρασαν το 1ο....:) Κρίμα γιατί είχα συνηθήσει στην ιδέα ότι θα έχω την strix...
  11. Μόλις έπεσε ακυράκι από amazon.fr για rog strix... έφαγε και κανείς άλλος?
  12. Φανταζομαι μονο δοκιμη πηγες να κανεις οχι για να αγορασεις κανονικα εεεε;;;; 2080 super ;;;
  13. Δεν μιλησα φιλε μου ποτε συγκεκριμενα για κανεναν ουτε και για σενα, καλα κανεις και ετσι πρεπει να εχεις την δικη σου αποψη και οπτικη αλλα το γεγονος οτι η 3080 ειναι, η αν θες θα ειναι μια αξιολογη και δυνατη καρτα σε καλη τιμη δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις,απο οποια μερια και να το δεις...Τωρα για το day1 και για το να περιμενεις να δεις τι και πως φανταζομαι ολοι συμφωνουμε πως ειναι το ορθοτερο και καλα θα κανεις, ειδικά εσυ και οι κατοχοι των ti. Καλο κουραγιο και καλες αγορες να εχουμε...
  • Δημιουργία νέου...