Προς το περιεχόμενο

Armored

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    55
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.805 προβολές προφίλ

Armored's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

462

Φήμη

  1. Armored

    Ποδήλατο

    Ευχαριστώ φίλε! Γύρω στα 1300 βγήκε μαζί με τα μεταφορικά (100ε). Τελικά στην BF τους το κατέβασαν και λίγο ακόμα αλλά μικρό το κακό, εξαντλήθηκε και γρήγορα το size μου ίσως να μην το προλάβαινα καν. Θα παίξει review σε πρώτη ευκαιρία ναι!
  2. Armored

    Ποδήλατο

    Εγώ τσίμπησα το Rose εν τέλει. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, τα λέμε στα βνα!! 😎
  3. Armored

    Ποδήλατο

    Τα κοίταξα παρά πολύ τα commencal, καβάλησα μάλιστα και ένα FS τους, πολύ ποιοτικά και όμορφα. Αν δεν ήταν τόσο προσανατολισμένο σε enduro το Meta HT, όπως είπε και ο φίλος bati, θα ήταν τοπ επιλογή. Μεταξύ bonero 2 και Cragger 7.0 που θα πηγαίνατε εσείς; (λεπτομερεια αλλά με χαλάει η έλλειψη εσωτερικής καλωδίωσης στο δεύτερο 🥲)
  4. Armored

    Ποδήλατο

    Τα ραντάρ μου εντόπισαν και τα έξης εργαλεία: https://www.rosebikes.com/rose-bonero-2-2693546?product_shape=Avocado+Green https://www.rosebikes.com/rose-bonero-1-2693545 Δεν την γλιτώνουν οι Γερμανοί την δωρεά μάλλον. Τι λέτε; Φαίνονται αρκετά stacked.
  5. Armored

    Ποδήλατο

    Επανέρχομαι, μετά από όσο ψάξιμο και αξιολόγηση μου επιτρέπουν οι γνώσεις και ο χρόνος μου, με το final 3 επιλογών (μπορεί να μην είναι και πολύ final). Με σειρά προτεραιότητας: το Radon Cragger 7.0, το Canyon grand canyon 8 σαν του φίλου από πάνω και το φτωχό πλην τίμιο Giant Fathom 2. Να σημειώσω καταρχάς ότι θέλω να κινηθώ προς την trail κατεύθυνση...περίπου. Το Gran Canyon ενώ είναι λίγο περισσότερο cross μένει στη λίστα γιατί η εναλλακτική του Stoic 4 σε Canyon δεν μαρεσει εμφανισιακά και είναι και ακριβότερο, χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλύτερο. Επίσης με τα 120mm ανάρτηση το GC8 είναι κοντά στα άλλα 2 που θέλω και πιστεύω ότι θα είναι οκ για τη χρήση που θα υποστεί. Πολύ όμορφο ποδήλατο με μεταπωλητικη αξία (αν επιβιώσει). To Radon το πήρα πρέφα τελευταία στιγμή αν και είχε αναφερθεί εδώ μέσα. Έχει νομίζω αν όχι τα καλύτερα περιφερειακά τότε σίγουρα την καλύτερη ανάρτηση εκ των τριών. Εμφανισιακά επίσης πολύ δυνατό. Δυστυχώς δεν κατάφερα να βρω αρκετά reviews για το συγκεκριμένο, επίσης μου ξινισαν λίγο τα 110 ευρώ μεταφορικά που ζητάει το σάιτ bikediscount. Κατά τα άλλα με ψήνει πααρα πολύ. Για αυτά τα δύο λοιπόν που είναι σαφώς καλύτερα του Giant σκέφτομαι να περιμένω έως τις εκπτώσεις black Friday μπας και παίξει τίποτα καλύτερο στην τιμή τους. Θέλω να πιστεύω ότι έχουν εκπτώσεις και τα ποδηλατικα, right? Και για τον εξοπλισμό δηλαδή γιατί ζαχαρωνω και ένα poc κρανακι 😆 Τώρα όσο για το Fathom, η τιμή είναι ένα τεράστιο συν κακά τα ψέματα και ευχαριστώ και τον φίλο @Glikos που ξετρυπωσε αυτό το μαγαζί. Μιλάμε για 500 ευρώ κάτω από τα άλλα αν δεν υπάρξουν σοβαρές εκπτώσεις. Και με βάση τα άπειρα reviews που έχει βλέπω να είναι ευχαριστημένη η συντριπτική πλειοψηφία. Θετικό επίσης ότι στο Giant είμαι ξεκάθαρα σε Large μέγεθος ενώ στο Canyon είμαι οριακά Large. Δεν θα θελα να έχω θέματα με το μέγεθος του σκελετού. Είμαι 184 ύψος και 87-88 inseam. Παρόλα αυτά είναι φτωχότερο σε components και εμφανισιακά λιγάκι meh. Συνοψίζοντας, μάλλον θα περιμένω έως τις εκπτώσεις, αναγκαστικά και για τον υπόλοιπο εξοπλισμό που χρειάζομαι.
  6. Armored

    Ποδήλατο

    Καλησπέρα στην παρέα! Ενδιαφέρομαι για το πρώτο μου hardtail με μπάτζετ μαξ τα 1500. Δεν θα έλεγα ότι με ενδιαφέρει τόσο αν θα είναι cross country ή trail oriented, κυρίως γιατί θα κάνω και τα δύο ισόποσα περίπου, και γενικά θα εξαρτηθεί από το πόσο value for money για την κατηγορία του θα είναι. Με μια πρώτη αναζήτηση πολλοί προτείνουν το Giant Fathom 2 σαν ένα all-around τίμιο ποδήλατο στο μπάτζετ μου, με μια επιφύλαξη για την διαθεσιμότητα του στην Ελλάδα. Μια άλλη πρόταση είναι το Trek X caliber 9. Κάποια μειονεκτήματα τους που ψαρεψα είναι θέματα με την ανάρτηση στο giant και quick release άξονες στο Τρεκ. Ακούω και τις δικές σας προτάσεις για το πώς να κινηθώ. Το μέγεθος μου είναι Large.
  7. Armored

    Eurobasket - 2022 - Βερολίνο

    Δυστυχώς κάτι που είχε φανεί παρά πολύ νωρίς ήταν ότι η ομάδα πάει στον αυτόματο και τις ορέξεις του Γιάννη. Άλλα περιμέναμε από Ιτουδη και τελικά είδαμε κάτι από τους legends Μίσσα/Σκουρτόπουλο. Ας προσαψω και κάτι στο Γιάννη έτσι για αλλαγή. Ο Γιάννης έχει ωριμάσει απίστευτα στο FIBA μπασκετμπολ από τον παίκτη που έκανε τυπακια σα το μελαγιες να γράφουν κάτι αστεια άρθρα. Το παιχνίδι του πλέον σχεδόν αρκεί για να σε πάει ως το τέλος αλλά δεν αρκεί μέσα σε αυτό το σύνολο. Νομίζω ο χρήσιμος Γιάννης για την εθνική είναι ο Γιάννης του τριπλ νταμπλ (και quadruple μη σου πω ) και του hustle στην άμυνα και όχι αυτός των 40 πόντων και του hero ball αλά χοντροΛουκα. Δυστυχώς έτσι όπως παίζεται αυτό το τουρνουά δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για τα υπό κατασκευή και βελτίωση midrange και τρίποντα ούτε θα σε αφήσουν οι καλές ομάδες να τρέξεις από την άμυνα ως το καλάθι κάθε φορά χωρίς να αλλάξεις μια πάσα. Μπορεί να ήταν κουρασμένος σήμερα αλλά είναι ενέργειες που εκτός ότι στοιχίζουν, ξενερώνουν και τους συμπαίκτες, που του πουστη πρέπει να μείνουν ζεστοί και να νιώσουν χρήσιμοι (και ας μην είναι :Ρ ). Ουσιαστικά, πέρα από overall καλύτερο coaching και όχι τον αχταρμα αυτόν, είχα την απαίτηση από τον ιτουδη και το στάτους που κουβαλάει να μπορεί να τιθασεύσει και το παιχνίδι του Γιάννη όταν χρειάζεται. Αντ'αυτου είδαμε δημόσιες σχέσεις με τον Οπενχάιμερ και διαφημίσεις Aegean. ΥΓ. Προς θεού δεν μου φταίει ο Γιάννης για σήμερα απλά είχα από πολύ νωρίς στο τουρνουά την αίσθηση ότι αυτό που παρουσιάζουμε θα βρει τοίχο. Αυτά τα τουρνουά απαιτούν πολυφωνία και αμυντικό hustle, ειδικά όταν λείπει το ταλέντο στο σκοράρισμα, εμείς εξαρχής δεν δείχναμε τίποτα από αυτά. Anyway, εδώ θα είμαστε στο επόμενο να hypeαριστουμε πάλι μέχρι να μας γλεντήσει κάποιος εκεί έξω.
  8. Armored

    NBA Topic

    Αφήστε τον Γεωργίου και διαβάστε αυτό το έπος: https://www.theringer.com/2021/7/21/22585355/giannis-antetokounmpo-book-excerpt-the-improbable-rise
  9. Armored

    NBA Topic

    Που να ξέραμε τότε, βάζαμε τον πήχη στο all-star ενώ ο άλλος είχε χαράξει πορεία ήδη για την κορυφή. Το πώς εξελίχθηκαν όλα είναι έτοιμη ταινία για Όσκαρ δεν χρειάζονται καν σάλτσες και κοψίματα.
  10. Armored

    NBA Topic

    Δεν μπορώ να περιμένω για την επόμενη απελευθερωμένη βερσιόν του Γιάννη που πλέον τα έχει κατακτήσει κυριολεκτικά ΟΛΑ. Αν έκανε όλο αυτόν τον άθλο παίζοντας με τέτοιο βάρος και άγχος τόσα χρόνια να αποδείξει την αξία του δεν μπορώ να διανοηθω τι θα κάνει τώρα ξέγνοιαστος και ωραίος. Θα δούμε φοβερά πράγματα, νιώθω ότι τώρα αρχίζει το καλό.
  11. Armored

    NBA Topic

    "ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΆ" Ο ΑΛΕΞΑΡΑΣ
  12. Armored

    NBA Topic

    ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
  13. Armored

    NBA Topic

    Κυκλοφορεί στο τουιτερ ότι δεν έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό αλλά θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. I'll take it για πλάκα μπροστά σε οτιδήποτε άλλο. Αν είναι αληθές μιλάμε για πραγματικό τέρας που έκανε absorb τέτοιο τραυματισμό. Δεν νομίζω να ξαναυπαρξει τέτοια ευκαιρία για τίτλο με τους Μπακς αλλά χεστήκαμε για τους κακομπακς πραγματικά έχουν κουράσει. Άμα φύγει προφανώς και το παίρνει και του χρόνου που λέει ο λόγος. εδιτ: επιβεβαίωσε και ο woj. Εξωγήινος Γιάννης 👽. Άντε πες του να μη μπει τώρα αν κρατήσουν κάνα δυο βδομάδες ακόμα οι Μπακς (χλωμό af)
  14. Armored

    NBA Topic

    Γύρισε πολύ άσχημα αλλά είναι τρομερό σκαρί δεν αποκλείω να τη γλιτώσει με κάποιο strain αντίστοιχο του καβαι. Με tear σε χιαστο ή μινησκο δεν παίρνει και πολύ να το καταλάβεις όσο ζεστός και να είσαι. Άρα θέλουμε να πάει μακρυά η σειρά τώρα μπας και γίνει το θαύμα..
  15. Armored

    NBA Topic

    Αφού το περπατάει ο σκύλος καλό πρώτο δείγμα.
  • Δημιουργία νέου...