Προς το περιεχόμενο

Joanna000

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    73
  • ΜΕΛΟΣ

Σχετικά με Joanna000

  • Ημερομηνία γέννησης 4 Μαρτίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.125 προβολές προφίλ

Joanna000's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

67

Φήμη

  1. Αυτο ξαναπές το. Τίποτα μόνο για διακοπές είναι η Αθήνα. Απίστευτα μέρη αλλά και φαγητό. Κατά τη προσωπική μου άποψη έτσι, μη πέσετε να με φάτε.
  2. Και πολλά ναρκωτικά. Αμστερνταμ μαι Ροτερνταμ δεν τα έχω για ασφαλή. Επίσης, υπάρχει ένα θέμα νομίζω με τη γλώσσα τα ολλανδικά άμα δλδ τα μιλάς σε βλέπουν με άλλο μάτι. Το γνωρίζω ότι εκτός κέντρων βρίσκεις οικονομικότερα σπίτια. Παρακολουθώ.
  3. Πάντως για Ολλανδία αυτό που ακούω είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να βρεις σπίτι και πολύ ακριβά. Γενικά το να βρεις σπίτι εξωτερικό είναι δύσκολο και αυτό λόγω του πολέμου στην Ουκρανία γιατί τα δίνουν σε αυτούς που είναι έτσι η κατάσταση τώρα.
  4. Joanna000

    Season 2024

    Μα δεν είπα δωρεάν... Να πληρώσω τη φωτοτυπία της όπως θα έκανα και σε οποιοδήποτε φωτοτυπικό έξω. Και ο χρόνος ήταν βαριά ένα τέταρτο. Στην πληροφορία μου ωστόσο δεν ήξερε να με βοηθήσει με βοήθησες εσύ δεν ξέρω αν είναι λογιστής. Απλά το θεωρώ λίγο εξωφρενικό. Θα τους ρωτήσω στην δουλειά μου βέβαια αλλά άμα μου το παίξουν ζορικοι θα κάνω αυτό με τα μαρκαδορακια 😁 Τα έχω όλα εύκαιρα γιατί μαθαίνω παράλληλα ισπανικά μόνη μου οπότε dont worry 😎😁 καλά δεν θα κοτευα να το κάνω κιόλας... Χαχα
  5. Joanna000

    Season 2024

    Εσένα σε αγάπησα λίγο παραπάνω 💞😍😍😍 συνήθως δεν μου το ζητάνε αυτό κανένας άλλος. Ζητάνε αφμ άμα ΑΜΚΑ αυτά νομίζω και έιχα τα τότε χρόνια μια φωτοτυπία που τα έγραφε όλα και τους πήγαινα αυτό . Λες να το κάνω έτσι η όπως λέει ο άλλος φίλος 😍😍 από κάτω? Ε ναι.. η λογίστρια εντομεταξυ, που πήγα σα τη γερόντισσα και μου τα έβγαλε αυτή όλα σε φωτοτυπίες... ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 17€.. δεν είχε ιδέα γιατί μου το ζητάνε αυτό. Και δεν μου είπε να κάνω αυτό που μου είπες εσύ. Γενικά λίγο delulu με κριντζ φαση. Καταλάβατε γιατί ρωτάω από εδώ πέρα? Γιατί φιλοτιμιθηκαν άνθρωποι να με βοηθήσουν πράγμα που δεν έκανα η υποτιθέμενη λογίστρια που έχω. Δεν ξέρω αν κάνουν ετσι όλοι οι λογιστές. Να πληρώσω 0.20 λεπτά που είναι η φωτοτυπία ναι, αλλά και 17€ κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό και είμαι και νέα ακόμη αχαχαχ
  6. Joanna000

    Season 2024

    Τα θέλουν σε φωτοτυπία... Σκέφτηκα ν δωσω ένα δέκα χρόνια πριν. πόσο θεα... 😁😎😉 Αλλά με πονηρευει λίγο επειδή θα μου παρέχουν και διαμονή μη με βάλουν στο τέλος να τα πληρώσω δεν ξερω
  7. Joanna000

    Season 2024

    Θα τους ρωτήσω απλά ήθελα να το ψάξω μόνη μου πρωτα.
  8. Joanna000

    Season 2024

    Ναι καθώς και άλλες πληροφορίες όπως αν έχω κατι στο όνομα μου, περιουσία κλπ και άλλες πολύ ευαισθητες προσωπικές πληροφορίες που νομίζω δεν τους αφορά. Πόσο μάλλον τώρα που έβγαλα και την νέα ταυτότητα. Δηλαδή το θεωρώ περιττό λίγο. Αν θέλουν οικογενειακή κατάσταση μπορώ να τη βγάλω ξεχωριστά από το gov. Κάτι άλλο παίζει.
  9. Joanna000

    Season 2024

    Καλησπέρα επειδή δεν βρήκα αντίστοιχο post ειπα να ανοιξω ένα μπας και λυθεί η απορια μου. Θα ρωτήσω και το λογιστή μου απλά δεν έχω κάποιον καλό-εξυπηρετικο όποτε σκέφτηκα να ρωτήσω και εδω. Μου ζήτησαν εκκαθαριστικό εφορίας για να πάω να εργαστώ σε νησί. Γνωρίζει καποιος για ποιο λόγο το ζητήσανε? Έχει αντίστοιχη εμπειρία?
  10. Joanna000

    εύρεση κινητού

    Ναι και για αυτο σκεφτομουν Poco x6 pro γιατι εχω δει βιντεακια εχει πολυ καλη εκκίνηση και loading σελιδες κλπ αλλα φοβαμαι μην μου παρουσιασει και αυτο προβλημα με cpu η την πατησω παλι και σεφυο χρονια πρεπει παλι να αλλάξω κινητο. Επισης διαβασα ότι αλλαζει η σελφι τα χρωματα στη φωτο και ειναι επιφοβο σε πτωσεις.. Μετα σκεφτομουν και για το Samsung s23 περισσοτερο δεν ξερω πολλα αρνητικα. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.
  11. Joanna000

    εύρεση κινητού

    Καλησπερα. Κατοχος poco x3 το ειχα 2-2.5 χρόνια ημουν πολυ ευχαριστημένη το ειχα λιωσει απο ολες τις χρησεις και μια ημερα εσβησε και δεν ξανα ανοιξε. Διαβασα οτι εχουν πρόβλημα η cpu τους. Ενοχληθηκα λιγο γιατι ειχα αρχεια μεσα και πράγματα που τα χρειαζομουν καθως και κωδικους ολα αυτα που πρεπει να περνας απο την αρχή αν παθεις ζημεια. Το ερωτημα μου είναι, επειδη ειμαι σε αναζητηση, ψαχνω ενα καλο κινητο να μην εχει ημερομηνια ληξης καθε 3 χρονια να μπορω να το λιωνω, μπαταρια αντοχης, μεγαλη χωτητικοτητα και να μην κολλαει καθως και να υπερθερμενεται. Ειμαι αναμεσα σε iPhone, ( παρολο που προσωπικά δεν τα συμπαθω πολυ), σε Samsung s και παλι poco αλλα το x6 pro. εχετε να μου προτεινετε καποιο γενικά?
  12. Καλησπέρα. @skotsezos2016 τελικά έφυγες για Εδιμβούργο? Και όποιος γνωρίζει, λίγο να με διαφωτίσει σχετικά με κόστος ζωής,διαμονής και αν υπάρχουν ευκαιρίες εργασίας γενικά (εύκολα) ?
  13. Έχω γράψει στο αρχικό μ ποστ το μέγεθος. Υπάρχει το μικρό μέγεθος μεσαίο και μεγάλο, για το μεγάλο θέλω για κιλά 20-30. Και εγώ μέχρι εκεί σκέφτομαι, αλλά με ενδιαφέρει να προστατευτούν τα πράγματά μου σε περίπτωση που την κακομεταχειριστουν και ανοίξει. Και σε έχει βοηθήσει? Ευχαριστώ πολύ ολους
  14. Ανθεκτική ως προς το σπάσιμο μην ανοίξει και φύγουν τα πράγματα έτσι όπως τις πετάνε. Κατάλαβα ... Μέχρι τι ποσό δλδ να διαθέσω? Δεν συμφέρει κάθε τρεις και λίγο να αλλάζουμε βαλίτσες 😂
  15. Ναι από Αθήνα είμαι. Θα το ψάξω ευχαριστώ πολύ!
  • Δημιουργία νέου...