Προς το περιεχόμενο

temitis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    107
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

temitis's Achievements

  1. temitis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Το κάνω και εγώ αρκετά συχνά με φιλέτο γαλοπούλας...αλάτι φρέσκια ρίγανη κ πιπέρι ..τα χτυπάω όλα στο χέρι κ μετά έμμεσο κάπνισμα μέχρι να φτάσει εσωτερική 75 βαθμούς. Αρκετά καλό για σάντουιτς κτλπ αλλά και για εκείνη την ώρα απευθείας.
  2. temitis

    Piaggio Beverly 300 του 2016

    Στου 2019 έχει μέσα στο ντουλαπάκι ένα διακόπτη που τον τραβάς και ανοίγει η σέλα (έχει ντίζα) . Λογικά υπάρχει και στα του 2016.
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..μάλλον θα μείνω με το op 8t προς στιγμήν τελικά..βλέπω να κράζουν φουλ την one plus γενικότερα τα τελευταία χρόνια.
  4. Επειδή με ψήνει το κινητό αλλά δεν έχω ξανακάνει διαδικασία μέσω amazon. Πώς ζητάς αποφορολογηση στο amazon.it;
  5. temitis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Αν και το σκέφτηκα δεν το έκανα.:-( αλλά βγήκε πολύ ωραίο το ψήσιμο..σίγουρα θα ξαναγίνει σύντομα!!
  6. temitis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Κυριακή σήμερα..είπα να βάλω ένα κοτοπουλακι στην σούβλα..τελικά το κοτοπουλακι ήταν σχεδόν 2 κιλά..αλλά κάτι κάνουμε μέχρι στιγμής!!
  7. temitis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Έψησα πριν μερικές εβδομάδες δύο ρολακια κοτόπουλο στην σούβλα..είχα βάλει ταψακι από κάτω με νερό,κρασί, δεντρολίβανο. Βγήκαν πολύ νόστιμα με ωραίο χρώμα. Το μόνο που θα άλλαζα, θα τα έβγαζα λίγο πιο γρήγορα να ήταν λίγο πιο ζουμερα
  8. temitis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Έχω μια μαντεμενιο πλάκα που έτυχε κ ταίριαξε στις εσωτερικές διαστάσεις της ψησταριάς που έχω..για λιπαρα φαγητά αξίζει φουλ μιας και απλά τα πετάς πάνω και δεν έχεις ούτε αναφλέξεις ούτε τίποτα.
  9. temitis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Τελικά το έτερον ήμισυ είχε προβλέψει και είχε ήδη βγάλει φωτό 😛 όταν κοίταζε τις πατάτες που μπήκαν κάνα μισάωρο πριν τελειώσει το ψήσιμο.
  10. temitis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Έτοιμα και έχουν φαγωθεί κιόλας:-)...Φωτό δυστυχώς δεν τράβηξα μιας κ ειχα καταπιαστεί και με άλλες δουλειές που καθημερινές δυστυχώς δεν βγαίνουν. Με τους δύο καυστήρες αναμμενους και τον μεσαίο κλειστό και με ένα ταψακι με κρασί νερό κ δεντρολίβανο βγήκαν πολύ νόστιμα
  11. temitis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Ξύλα καπνίσματος δεν έχω..ακόμα τα έχω ομως στα υπόψιν για παραγγελία!! Η αλήθεια είναι πως κ εγώ μέχρι στιγμής σε πυρίμαχο στον φούρνο τα έκανα αλλά λόγο νέας ψησταριάς κ πατέντας για το μοτέρ κ την σουβλα, είπα να τα βάλω στην σουβλα για δοκιμή
  12. temitis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Καλησπέρα στην παρέα..αύριο σκέφτομαι να βάλω κάτι ρολακια κοτόπουλο στην σούβλα. Έχω 3 καυστήρες μέσα στην ψησταριά..καμία συμβουλή για τις ώρες κ τις θερμοκρασίες;
  13. temitis

    Ψησταρια Υγραεριου

    Πάντως τους 250C τους πιάνει κ η δική μου τελικά απλά μάλλον είναι το θερμόμετρο χαλασμένο μιας κ με το ηλεκτρονικό έφτασε του 250C με κλειστό το καπάκι στα 10-15λεπτα. Άρα δεν είναι θέμα μείγματος ή προπανίου. Στα κρέατα οκ σε αυτούς τους βαθμούς απλά για καμία πίτσα οι 250 είναι μέτριοι προς λίγοι.
  • Δημιουργία νέου...