Προς το περιεχόμενο

Vangelakis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    46
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Vangelakis

  • Ημερομηνία γέννησης 14/01/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.997 προβολές προφίλ

Vangelakis's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Vangelakis

    DHL paket international

    Ακομα και σημερα σε αναμονη. Με καραβι νομιζω θα εφτανε πιο γρηγορα. Η απαντηση τηλεφωνικα ειναι οτι ταξιδευει ακομα και πρεπει να κανω υπομονη.
  2. Vangelakis

    DHL paket international

    Η εξυπηρετηση δινει απαντησεις κονσερβα. Οταν ρωτησα με ποια εταιρια θα ερθει Ελλαδα και αν εχουν tracking number μου ειπαν οταν ερθει θα με ειδοποιησουν. Αν δεν ερθει σε 25 μερες!!! να επικοινωνησω με τον πωλητη για να κανουν αναζητηση δεματος.
  3. Vangelakis

    DHL paket international

    Εμενα παρ’οτι με ενημερωσε η DHL οτι εχει φυγει για Ελλαδα στο συστημα τους δειχνει ακομα: Th, 16.04.2020 06:19 Feucht, Germany The international shipment has been processed in the export parcel center
  4. Καλησπερα και απο εμενα στην παρεα. SW-2577-0403-0034
  5. Καλησπερα φιλε μου. Και εγω αιτηση απο 12/12/2018 μεχρι σημερα ακομα Καταγραφη Αιτησης Στο Συστημα εμφανιζει. Αν μαθεις κατι παραπανω ενημερωσε με και εμενα. Ελπιζω να πανε ολα καλα γιατι απο αυτους ολα τα περιμενω.
  6. Καλημερα. Το Σαββατο πρωι εκανα withdraw απο το paypal balance στην Number26 ενα ποσο. Συνηθως Τριτη πρωι μπαινανε τα χρηματα αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει φανει η καταθεση. Παντα εκανε 1 εργασιμη μερα. Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοια καθυστερηση?
  7. Vangelakis

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Ο λογαριασμος μου ειναι Standard. Απο το webbanking μου δινει επιλογη για bank transfers. Μεσα απο την εφαρμογη δινει μονο Internal Transfers και account transfers. Δεν εχει επιλογη για Bank Transfers
  8. Vangelakis

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Μεσα απο την εφαρμογη δεν μπρουμε να κανουμε Bank Transfers? Μου δινει δυνατοτητα μονο για Internal Bank Transfer και Account Transfers (μεταξυ λογαριασμων) Δεν μπορω να κανω μεταφορα σε αλλη τραπεζα. Επισης μεταφορες μονο σε SEPA τραπεζες γινονται; Δεν εχει International Bank Transfers?
  9. Vangelakis

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Ποσες μερες κανει για να γινει ο λογαριασμος Standard? Την Πεμπτη ενεργοποιησα την καρτα που μου στειλανε αλλα ακομα λεει account Basic Varification Request: Card Activation
  10. Vangelakis

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Καλησπερα σε ολους. Ενεργοποιησα σημερα την Leupay Mastercard μεσα απο το mobile app. Μου ηρθε το verification code και ολα οκ. Ψαχνω ποσες ωρες και δεν βρισκω πουθενα το PIN της καρτας μου. Στο account ακομα γραφει Verification request: Waiting card activation. Που μπορω να βρω το pin της καρτας μου?
  11. Vangelakis

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Γιατι καπου διαβασα οτι για να σου κανουν εμβασμα ζηταει και το Reference Number αλλα στο paypal δεν εχει καπου πεδιο να το βαλεις. Μονο το IBAN ζηταει. Για αυτο ρωταω μην εχουμε μπερδεματα. Ευχαριστω πολυ.
  12. Vangelakis

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Καλησπερα σε ολους. Εχει κανει κανεις Link τον Leupay Account με Paypal? Εμενα με αφησε κανονικα να κανω Link τον λογαριασμο. Εχει δοκιμασει καποιος απο το balance του paypal να κανει withdraw τα χρηματα στην Leupay Account? Επειδη εχω καποια χρηματα στο paypal balance και θελω να τα μεταφερω/withdraw στον Leupay account αλλα δεν ξερω κατα ποσο λειτουργει.
  • Δημιουργία νέου...