Προς το περιεχόμενο

cosmo21

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    358
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με cosmo21

  • Ημερομηνία γέννησης 18/01/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αγρίνιο

Πρόσφατες Επισκέψεις

15.825 προβολές προφίλ

cosmo21's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/04/2024 10:22 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλειται το παραπανω λαπτοπ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ στο κουτι του, αγορασμενο απο κωτσοβολο 16/04/2024. Θα σταλει μαζι με την αποδειξη αγορας για την εγγυηση του. https://www.kotsovolos.gr/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/223006-apple-macbook-air-13-m1-8-core-8gb-256gb-7-core-gpu-space-gray Δεν στέλνω αντικαταβολή.Πληρωμη μεσω καταθεσης ή revolut. Μπορώ να στείλω με ΚΤΕΛ εάν είναι εφικτό για παράδοση αυθημερόν χωρίς κόστος. Μπορώ επίσης να στείλω είτε με speedex, είτε με acs, είτε με ΕΛΤΑ courier και παραλαβή από το κατάστημα στα 20€. Διαφορετικα χερι με χερι στο Αγρινιο Για οποιαδήποτε άλλη επιλογή courier θα σταλεί με έξοδα αποστολής να βαραίνουν τον παραλήπτη μιας και δεν γνωρίζω τι χρεώνει η κάθε εταιρεία. Πληροφορίες μέσω pm. Όλες μου τις συναλλαγές τις διεκπεραιώνω αποκλειστικά και μόνο μέσω pm. Λοιπές μου αγγελίες: https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2211404-beyerdynamic-dt-770-pro-80-ohms-schiit-magni-3/ https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2243848-samsung-galaxy-watch5-pro-45mmμαύροτιτάνιο-σφραγισμένο/

    750 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/04/2024 09:51 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Specifications Οθόνη: 1.4" Ανάλυση: 450 x 450 pixels Εσωτερική μνήμη RAM: 1500 MB Οθόνη αφής: ✅ Μέγεθος θήκης ρολογιού: 45 mm Σχήμα: Στρόγγυλο GPS: ✅ Αδιάβροχο: ✅ Πωλειται το παραπανω smartwatch σφραγισμενo στο κουτι του, αγορασμενο 12/04/2024. Θα δοθεί με εγγύηση 2 χρονια απο Κωτσοβολο. Η τιμή ειναι τελική μιας και προκειται για σφραγισμενο προιον με εγγύηση απο επισημο εισαγωγεα. Ειναι το παρακατω: https://www.skroutz.gr/s/37557786/Samsung-Galaxy-Watch5-Pro-Titanium-45mm-Adiavrocho-me-Palmografo-Black.html Δεν στέλνω αντικαταβολή.Πληρωμη μεσω καταθεσης ή revolut. Μπορώ να στείλω με ΚΤΕΛ εάν είναι εφικτό για παράδοση αυθημερόν χωρίς κόστος. Μπορώ επίσης να στείλω είτε με speedex, είτε με acs, είτε με ΕΛΤΑ courier και παραλαβή από το κατάστημα στα 10€. Διαφορετικα χερι με χερι στο Αγρινιο Για οποιαδήποτε άλλη επιλογή courier θα σταλεί με έξοδα αποστολής να βαραίνουν τον παραλήπτη μιας και δεν γνωρίζω τι χρεώνει η κάθε εταιρεία. Πληροφορίες μέσω pm. Όλες μου τις συναλλαγές τις διεκπεραιώνω αποκλειστικά και μόνο μέσω pm. Λοιπές μου αγγελίες: https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2211404-beyerdynamic-dt-770-pro-80-ohms-schiit-magni-3/ https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2233150-sony-xperia-5-iv-5g-dual-sim-8gb128gb-green-αγορασμένο-δεκέμβριο-2023/

    200 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/04/2024 10:40 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλειται η παραπανω συσκευή σε αψογη εμφανισιακη και λειτουργικη κατασταση με θήκη και μεμβρανη προστασιας απο την πρωτη μερα. Εχει 2 μικρα σημαδια τριβης που δημιουργηθηκαν μαλλον λογω σκονης μεσα στην θηκη. Φαινεται στις φωτο για να ειμαστε ενταξει.Ειναι αγορασμενη Δεκεμβριο του 2023 απο Κωτσο με 2 χρονια εγγύηση και θα σταλθει με το κουτι, τοποθετημενη την μεμβρανη προστασιας, πρασινη θηκη σιλικονης της kw, ολα τα παρελκομενα και φυσικα την αποδειξη αγορας. https://www.skroutz.gr/s/38115727/Sony-Xperia-5-IV-5G-Dual-SIM-8GB-128GB-Prasino.html Αντικαταβολη μονο μετα απο καταθεση 20€ για τα μεταφορικα και μονο σε μελη με θετικες αξιολογησεις.Πληρωμη μεσω καταθεσης ή revolut. Μπορώ να στείλω με ΚΤΕΛ εάν είναι εφικτό για παράδοση αυθημερόν χωρίς κόστος. Μπορώ επίσης να στείλω είτε με speedex, είτε με acs, είτε με ΕΛΤΑ courier και παραλαβή από το κατάστημα στα 12€. Διαφορετικα χερι με χερι στο Αγρινιο Για οποιαδήποτε άλλη επιλογή courier θα σταλεί με έξοδα αποστολής να βαραίνουν τον παραλήπτη μιας και δεν γνωρίζω τι χρεώνει η κάθε εταιρεία. Πληροφορίες μέσω pm. Όλες μου τις συναλλαγές τις διεκπεραιώνω αποκλειστικά και μόνο μέσω pm. Λοιπές μου αγγελίες: https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2211404-beyerdynamic-dt-770-pro-80-ohms-schiit-magni-3/ https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2243848-samsung-galaxy-watch5-pro-45mmμαύροτιτάνιο-σφραγισμένο/

    360 €

  4. Δεν ξερω να απαντησω για το λαπτοπ αλλα για το εν λογω καταστημα το εχω χρησιμοποιησει καμια 15αρια φορες... Παρελαβα ολες εκτος απο μια που ενημερωθηκα οτι δεν υπαρχει τελικα αποθεμα. Στις 10 παρελαβα εντος 15-20 ημερων οπως λεει και στις 4 περιπου στις 35 ημερολογιακες. Να χασετε λεφτα δεν νομιζω αλλα οτι δουλευει σαν χονδρικης ναι δυστυχως ετσι ειναι και γι αυτο αυτες οι τιμες. Ρισκο ειναι οπως και να εχει γιατι μπορει να πεσουν προσφορες μεσα σε ενα μηνα αλλα μπορει και οχι. Για οποιον δεν καιγεται μια χαρα ειναι, για αμεσες δουλειες δεν κανει.
  5. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 26/03/2024 05:31 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλειται το παραπανω σετ απο κουτι + τροδοφοτικο σε αριστη εμφανισιακη και λειτουργικη κατασταση. Ειναι με τα κουτια τους και ολα τα παρελκομενα τους. Το τροφοδοτικο εχει ακομα εγγυηση μεχρι 10/2026. Φυσικα θα σταλθει μαζι και η αποδειξη. Εχει γινει αλλαγη στο κουτι το back κομματι με του v2 για καλυτερο airflow, θεση τροφοδοσιας και ευκολια για μεγαλυτερες καρτες γραφικων. Ειναι ολο αλουμινενιο και ειναι απο τα πιο προσεγμενα Mini itx cases που υπαρχουν. Εχει ραγισει το ενα απο τα 4 ενδιαμεσα πλαστικα που αφαιρουνται για να γινει καθαρισμος των φιλτρων. Δεν φαινεται καπου και δεν επηρεαζει κατι στην λειτουργια απο το αναφερω για να μην εχουμε θεματα. Ειναι τα παρακατω: https://www.skroutz.gr/s/17418845/Corsair-SF-Series-SF750-750W-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Modular-80-Plus-Platinum.html https://www.skroutz.gr/s/17842242/Streacom-Da2-Black.html Δεν στέλνω αντικαταβολή.Πληρωμη μεσω καταθεσης ή revolut. Μπορώ να στείλω με ΚΤΕΛ εάν είναι εφικτό για παράδοση αυθημερόν χωρίς κόστος λογω βαρους. Μπορώ επίσης να στείλω είτε με speedex, είτε με acs, είτε με ΕΛΤΑ courier και παραλαβή από το κατάστημα με τα μεταφορικα να βαραινουν τον αγοραστη. Διαφορετικα χερι με χερι στο Αγρινιο Για οποιαδήποτε άλλη επιλογή courier θα σταλεί με έξοδα αποστολής να βαραίνουν τον παραλήπτη μιας και δεν γνωρίζω τι χρεώνει η κάθε εταιρεία. Πληροφορίες μέσω pm. Όλες μου τις συναλλαγές τις διεκπεραιώνω αποκλειστικά και μόνο μέσω pm. Βρίσκομαι Αγρίνιο.

    250 €

  6. cosmo21

    Facebook Marketplace Isn't Available to You

    Και σε εμενα πριν 3 ωρες στα καλα καθουμενα... Ειχα 3 αγγελιες και μονο μια φορα πριν κατι μηνες ειχα πουλησει κατι..
  7. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 28/02/2024 11:40 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλειται το παραπανω σετ ακουστικων με headphone amp σε αριστη εμφανισιακη και λειτουργικη κατασταση. Δινονται διοτι δεν χρησιμοποιουνται εδω και κανενα χρονο. Δεν εχουν το παραμικρο σημαδι ή προβλημα και θα σταλθουν στα κουτια τους με ολα τα παρελκομενα. Δεν υπαρχει το κουτι του amp. Μπορειτε να διαβασετε κριτικες για τις επιδοσεις και θεωρουνται και τα 2 best bang for the buck στην κατηγορια τους. Υπαρχουν και οι αποδειξεις αλλα ειναι εκτος εγγυησης. Δινονται μονο σαν σετ. Ειναι τα παρακατω: https://iiwireviews.com/schiit-magni-3-why-would-you-need-a-separate-amp/ https://www.skroutz.gr/s/3833038/BeyerDynamic-DT-770-Pro-80-Ohms-Ensyrmata-Over-Ear-Studio-Akoustika-Mayra.html Δεν στέλνω αντικαταβολή.Πληρωμη μεσω καταθεσης ή revolut. Μπορώ να στείλω με ΚΤΕΛ εάν είναι εφικτό για παράδοση αυθημερόν χωρίς κόστος. Μπορώ επίσης να στείλω είτε με speedex, είτε με acs, είτε με ΕΛΤΑ courier και παραλαβή από το κατάστημα στα 12€. Διαφορετικα χερι με χερι στο Αγρινιο Για οποιαδήποτε άλλη επιλογή courier θα σταλεί με έξοδα αποστολής να βαραίνουν τον παραλήπτη μιας και δεν γνωρίζω τι χρεώνει η κάθε εταιρεία. Πληροφορίες μέσω pm. Όλες μου τις συναλλαγές τις διεκπεραιώνω αποκλειστικά και μόνο μέσω pm.

    200 €

  8. Επιτελους μια τεκμηριωμένη απαντηση με επιχειρηματα. Μπας και βαλουμε μια σειρα σε αυτο το forum.
  9. Ότι και να είναι τόσο παλιό μοντέλο πάνω από 1-2 τεμάχια δεν θα υπάρχουν . Απλά hold your expectations
  10. Μην μπειτε καν στον κοπο... Εαν ειναι ετσι συνηθως ειναι ενα τελευταιο κομματι, αυτο στην Ευκαρπια και πιθανως εκθεσιακο. Εαν το θελει καποιος sure αλλα να ξερει οτι πιθανοτατα θα φαει ακυρο.
  11. Ελα ρε παιδια. Τι τρελαινεστε; Οποιος χρειαζοταν κατι το ψαχνει και παιρνει εαν ειναι καλη τιμη αλλιως τπτ. Δεν ειναι αυτοσκοπος η αγορα. Εβαλε κατι λαπτοπ και καποιες tv σε καλουτσικες τιμες και ενημερωσα και κατι γνωστους για 13t, s23 σειρα και redmi note 12 pro νομιζω που εβαλε και εκει συμπαθητικες τιμες. Αμα θελουν ας παρουν που εψαχναν διαφορετικα χριστουγεννα μετα.
  12. Παρα πολλοι οπως φαινεται και μεσα στο νημα μαζι τους και εγω. Οκ δεν ηταν ακριβα πραγματα 3 πραγματα των 50 ευρω το καθενα αλλα τα παρελαβα ολα. Επισης να εχουμε το νου μας οτι εδω μεσα ειμαστε ξερω γω 500 max ατομα που παραγγειλαμε ή ασχολουμαστε; Σε 5 απο τα 100 μαγαζια τους μονο για σημερα εχουν ηδη μπει στανταρ διπλασιοι πελατες που αγοραζουν Insta οτι εχει εκει αμεσα διαθεσιμο και δη οι περισσοτεροι με δοσεις. Οσο και να γκρινιαζουμε δυστυχως αυτο δεν το παρεχει αλλος και αυτο αγορασε η ΔΕΗ πρακτικα. Μαγαζια, εφοδιαστικη αλυσιδα και erp. Ειμαστε niche πελατολογιο και το ξερουμε και ας μην το παραδεχομαστε. Παρα πολυ λιγος κοσμος ασχολειται με τιμες σε ανταγωνισμο στυλ skroutz.
  13. Επισης φετος τους εκοψε και στο διπλωματικο κομματι μιας και σε ολες τις διαφημισεις ο διαλογος λεει, με τις καλυτερες τιμες μας για "φετος". Οποτε απαξ και δεν το εχουν βαλει μεσα στο 2023 χαμηλοτερα τοτε ειναι καλυμενοι για το οικονομικο κομματι.
  14. Όχι κανένα ρόλο. Αυτά τα έκανε πάντα πριν την περίοδο black Friday για stress test. Ok 2+1 δεν είχε ξανά βάλει αλλά σαν concept το έχει σίγουρα 3-4 χρόνια. Εγώ ένα κουτί και ένα τροφοδοτικό μαζί με τις μνήμες δώρο τα παρέλαβα σήμερα.. 100 από 150 ευρώ. Μια χαρά και όλως τυχαίως ήταν και φθηνότερα από τις αντίστοιχες τιμές στο skroutz.
  15. Το όνομα στην απόδειξη είναι εντελώς αδιάφορο. Εάν στο έκανα δώρο δεν θα είχες εγγύηση διότι το παραστατικό δεν είναι στο όνομα σου; ή εάν ήταν εταιρία και είχε πάρει 200 κινητά και σου έδινε αντίγραφο του τιμολογίου δεν θα είχες εγγύηση γιατί δεν ήταν σε εσένα; Η μόνη χρήση της απόδειξης είναι για την πιστοποίηση της ημερομηνίας αγοράς. Όλα τα άλλα στοιχεία αδιάφορα. Εκτός εάν είναι τιμολογιο και αφορά apple προϊόν που η εγγύηση πέφτει στον ένα χρόνο από τα 2.
  • Δημιουργία νέου...