Προς το περιεχόμενο

panosk1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    81
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.351 προβολές προφίλ

panosk1's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

46

Φήμη

  1. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα, λόγω δουλειάς και επειδή ταξιδεύω αρκετά συχνά ψάχνω ένα 2in1 με 13-14 inches . Μέχρι τώρα είχα ένα ultrabook samsung 13αρι που έφαγε τα ψωμια του και ψάχνω αντικατάσταση ,το budget είναι περίπου στα 1000 και επειδή θα αγοράστει με τιμολόγιο θα το πάρω από Ελλάδα. Η χρήση είναι κυρίως office , web και ελαφριά χρήση για ψιλοεπεξεργασια μιας και έχω την φωτογραφία για χόμπι. Αυτα είναι κάποια που βλέπω https://www.e-lenovo.gr/laptops-and-ultrabooks/convertible-and-yoga/lenovo-yoga-c740-14-touch-i5-10thgen-8gb-ssd256-w10-digitalpen.html?sort=p.price&order=ASC https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/laptops/2-in-1-laptops/asus-zenbook-flip-oled-ux363ea-laptop-core-i5-1135g7-8-gb-512-gb-iris-xe-graphics-_3754677 https://etd.gr/shop/dell-inspiron-5406-2-in-1-titan-grey-14-fhd-touch-i5-1135g7-8gb-512gb-ssd-geforce-mx330-2gb-w10-pro-2yw-471441124/
  2. Μπορείς να παίξεις με απλές wifi cameras χωρις καταγραφικό, οι περισσότερες έχουν θύρα για sd κάρτα και καταγραφουν 24/7 ,μόλις γεμίσει η κάρτα ξεκινάνε από την αρχή, περίπου με μια 64gb έχεις μια βδομάδα καταγραφή και μπορείς να τις ελέγχεις και να περνεις alert μέσα από την εφαρμογη τους.
  3. panosk1

    Samsung S5e vs S6 lite

    Λοιπόν παιδιά θέλω γνώμες ,έχω ένα iPad Air 2 το οποίο θα μείνει στην γυναίκα και εγώ ψάχνομαι για ένα από τα 2 tablet του τίτλου,με βολεύει Android λόγω χρήσης και στην δουλειά .Σε γενικές γραμμές το θέλω για browsing ,word,excel pdf και κανα παιχνιδάκι όταν θα ταξιδεύω . Διαβαζω ότι το S5e έχει καλύτερη οθόνη ,βιομετρικά και καλύτερη διαχείρηση μπαταρίας ,από την άλλη το S6 lite είναι πιο καινουργιο και έχει το πενάκι που δεν ξέρω σίγουρα αν θα βολέψει . Ταβανι είναι τα 350 που βρίσκω και τα 2 tablet και δεν σκέφτομαι να πάω παλι σε apple .
  4. Πάρε ένα σετακι μασκα αναπνευστήρα Cressi η mares που να είναι στα λεφτά σου ,είναι από τις πιο γνωστές και παλιές εταιρίες στον χώρο και δύσκολα θα πάρεις φόλα .Βατραχοπεδιλα θα πάρεις ότι νούμερο παπούτσι φοράς η και ένα νούμερο πιο μικρά για να μην σου φεύγουν σε απότομες κινήσεις μέσα στη θάλασσα ,εγώ πχ φοράω 46 παπούτσι και 44-45 βατραχοπέδιλα,προτίμησε μαλακά και όχι σκληρές λεπίδες ,είναι πιο ξεκούραστα για πολύωρη χρήση .Τα βατραχοπέδιλα με καλτσακια απέφυγε τα ,συνήθως είναι για πιο εξειδικευμένες χρήσεις και είναι για όσους φοράνε στολή . Καλο είναι όπως είπαν και άλλοι να πάρεις και μια σημαδούρα που θα έχεις δμενη πανω σου με νάιλον σχοινάκι καμία 10ρια μέτρα για να μην περάσει από πάνω σου κανας καπετάνιος του καλοκαιριού η κανας τουρίστας με jetski εκτός και αν θα κολυμπάς ρηχά η πολυ κοντά σε βράχια . Γάντια και μαχαίρι αν απλά χαζεύεις τον βυθό τζάμπα θα τα πάρεις ,κακό δεν κάνουν αλλά πρακτικά θα σου είναι άχρηστα . Προσωπικα κάνω ψαροτουφεκο από παιδάκι (είμαι 40)καθότι νησιώτης και ειχα Πολυ κοντά μου θάλασσα ,ποτέ δεν έβγαλα αναπνευστήρα από το στόμα μου στην βουτιά και ποτέ δεν ήπια νερό ,βέβαια δεν κάνω βαθιές βουτιές οποτε ισως για αυτό δεν ειχα θέμα. Πανω από όλα να σέβεσαι την θάλασσα και να μην φέρνεις τον εαυτό σου στα όρια σου καθώς βουτας,δεν συγχωρούνται λάθη στο νερό ειδικά αν είσαι μόνος .
  5. Προσωπικά έχω μεγάλη γκάμα από parkside και σε απαιτητικές ερασιτεχνικές κατασκευές -επισκευές στο σπίτι δεν ειχα ποτέ πρόβλημα εκτός από ένα 18ν δραπανοκατσαβιδο που το ζόρισα υπερβολικά και έβγαλε καπνούς . Αν ειμουν επαγγελματιας μάλλον δεν θα βασιζομουν σε parkside εργαλεία αν και έβγαλε μια σειρά με μαύρα που είναι Πολυ ποιοτικά και με χαρακτηριστικά Πολυ πιο ακριβών (brushless μοτερ και μπαταρίες 4ah). Μεγάλο πλεονέκτημα που με κάνει να αγοράζω την γκάμα parkside πέραν της τιμή είναι οι κοινές μπαταρίες 20v που εναλλάσσονται σε όλα τα εργαλεία και το αξιόλογο service .
  6. Πριν κάνα μήνα πήρα άύτο https://www.skroutz.gr/s/11018207/Einhell-TC-SY-700-S.html Το ήθελα κυρίως για τις μάντρες τόύ όικοπεδου, σε γενικές γραμμές έκανε καλή δουλειά, βασικά πρέπει να άραιωνεις άρκετα το χρωμα (έγω έβαψα με πλαστικο ) και νόμιζω ότι τρωει πολυ μπογια ,ίσως ήταν και ίδεα μου ,έιχα καιρο να βαψω την μαντρα και δεν θυμαμι ποσο ξοδευα .Το άρνητικο του κατέμε ειναι οτι κανει πολυ νεφος γυρω απο το σημειο που βαφεις και λερωνει αρκετα.Αν εχεις την υπομονη να καλυψεις τα παντα στο δωματιο που βαφεις θα κανεις δουλεια αρκει να μαθεις λιγο τα χουγια του.Ενα πλυσιματακι μετα στα μπεκ και ειναι ετοιμο.
  7. panosk1

    Kατσαριδες-λυση?

    πριν 1ημερα έκανα αυτή την δουλειά ακριβώς ,άνοιξα να ξεβουλωσω και να καθαρίσω τα φρεάτια της αυλης,ανοίγοντας τα καπάκια έπαθα σοκ ,100δες για να μην πω χιλιάδες κατσαρίδες διαφόρων μεγεθών στα τοιχώματα.Σηκωνα λιγο το καπάκι,ψέκαζα με τέζα και το ξανά έκλεινα .ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ . Μετα από κανα 10λεπτο που έχουν ηρεμήσει τα πράγματα ,ανοίγεις ξανά σκοτώνεις κλασικά με το πόδι ότι έχει μείνει η αν έχεις λάστιχο με νερό ξεπλένεις,και πριν κλείσω, ψεκάζω τα τοιχώματα εντός και γύρω από το καπάκι με k-thrine .Αν δεν βρέξει μπορεί να βγάλω και όλο το καλοκαίρι χωρίς να χρειαστεί άλλο ψέκασμα .
  8. panosk1

    Kατσαριδες-λυση?

    https://www.skroutz.gr/s/6882051/Bayer-K-Othrine-250WG.html#reviews K-othrine και απο μενα ,επειδη το σπιτι μου εχει αυλη και φρεατια, καθε χρονο αρχες καλοκαιριου κανω ενα ψεκασμα με k-othrine και υσυχαζω .Το διαλυεις σε ενα ψεκαστηρα και ψεκαζεις χαμηλα σε τοιχους, γωνιες,σιφωνια φρεατια κτλ.
  9. Τα 5ευρα και τα 10ευρα λόγω μικρότερου μεγέθους και συνήθως λόγω πολυχρησίας είναι σε άσχημη κατάσταση και είναι πιο πιθανό να κολλήσουν μέσα σε ένα μηχάνημα .Αν δεν είναι πλαστα δεν χάνεις τίποτα ,απλά πάρε ένα τηλ στο κατάστημα και πες την ώρα που πηγές και το ποσό που σου παρακρατήθηκε τα υπόλοιπα τα κανονίζει το κατάστημα .
  10. Ισως σου έρθει δεύτερο μήνυμα που να λέει ότι στα έβαλαν από λάθος και να τους τα επιστρέψεις ,εκμεταλλεύονται ισως το 3ημερο που θα είναι δύσκολη η επικοινωνία με τράπεζα και εταιρεία .
  11. panosk1

    Οικονομική κατάσταση

    Φιλε η κατασταση ειναι τοσο χαλια στον ιδιωτικο τομεα που κανενας δεν μπορεί να κάνει σοβαρές σκέψεις για το μέλλον του.Ειμαι κοντά στα 40 δουλεύω από τα 20 μου στο ίδιο αντικείμενο ,μετά από σκαμπανεβάσματα στα λεφτά που παιρνω έχω καταλήξει να βγαζω όσα έπαιρνα πριν 6 χρόνια με την διπλή δουλειά και τρελό άγχος. Πλέον και λεφτα να βγαζουν οι εταιρείες εκμεταλλεύονται την κατάσταση και βγάζουν από την μύγα ξύγκι.
  12. Ένα σαν και αυτό ήταν, πολύ απλό https://www.allwater.gr/product/filtra-posimou-nerou/magnitikoi-aposkliruntes-alatwn/Magnitikos-Aposkliruntis-Pluntiriou-12-atlas-filtri-30815?skr_prm=WyJjMzliOGQ1MC1hMGNlLTRkYjYtYWRiYy1lMzk5ZjRjMTMxZGIiLDE1ODE2MTkzNzkwMDMseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Το πλυντήριο έχει μόνο μια παροχή για νερό απο το δικτυο,γενικά μου φάνηκε πολύ απλό σαν κατασκευή και επειδή οι πωλητές πάντα προσπαθούν να πουλήσουν ότι μπορούν (πρίζα ασφαλείας,έξτρα εγγύηση,το φίλτρο) είπα να μην το πάρω και να μαθω αν αξίζει έστω και λίγο αυτά τα 20 ευρώ.
  13. Καλησπέρα ,πήγα πρόσφατα να παραγγείλω ένα πλυντήριο ρούχων και ο πωλητής προσπαθούσε να με πείσει να πάρω μαζί και ένα μαγνητικό φίλτρο αξίας 20ευρω που μπαίνει στην εισαγωγή του νερού του πλυντηρίου ¨ γιατί κάνει καλο ¨ όπως είπε .Επειδη δεν το ειχα ξανακούσει και μου φάνηκε λιγο μούφα ,δεν το πήρα και ψάχνω λιγο να δω αν όντως αξιζει και αν κάνει δουλειά με τα άλατα ,αλλά δεν βρίσκω κάτι. Το χρησιμοποιεί κανεις να δώσει καμια άποψη ?
  14. Μα λεγοντας επαγγελματιας ενοουμε καποιον που βγαζει λεφτα απο την δουλεια του,εχει εναρξη στην εφορια κτλ,αυτος κανει παροχη υπηρεσιων και αυτος ειναι που λεω εγω εδω και 3 ποστ οτι δεν θα ασχοληθει με αυτη την μηχανη.Ενας ερασιτεχνης-καλλιτεχνης-χομπιστας θα επιλεξει αυτο που θα τον εμπνευσει - εκφρασει αναλογα με το πορτοφολι του και εκει μπαινει η leica .Αυτο προσπαθω να πω.
  15. Τα Nike όπως και τα αλλά που έγραψα είναι ένα παράδειγμα , αν δεν το καταλαβαίνεις λυπάμαι ,επίσης δεν φοράνε Nike μόνο όσοι τρέχουν . Επαγγελματιας street photographer δεν ξέρω αν υπάρχει ,εκτός και αν εννοείς κάποιον που πουλάει φωτό σε stock photo sites 1ευρω την φωτογραφία .Αν αγοράζει Leica 1 στους 100 επαγγελματίες δεν την κάνει αυτόματα και επαγγελματική μηχανη ,επίσης ένας επαγγελματιας αγοράζει εξοπλισμό που τον βοηθάει να κάνει καλα την δουλειά του και να κάνει απόσβεση την επένδυση ,μια μαυρόασπρη Leica με αυτή την τιμή δεν βλεπω πως θα βοηθήσει ,πέραν από την εικόνα του για αυτούς που εντυπωσιάζονται από καθρεφτάκια . Συγνωμη για το `πάραυτα ` ´παρόλα αυτά ´ ήθελα να γράψω ,δεν κάνει το λάθος μου λιγότερο σημαντικά αυτά που έγραψα .
  • Δημιουργία νέου...