Προς το περιεχόμενο

Cryptic

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    122
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Cryptic's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

390

Φήμη

  1. Cryptic

    Πρόσληψη στο Πλαίσιο

    Ξέρω ότι θα το μετανοιώσω, αλλά ποιό είναι το σχέδιο; Είμαι όλος αυτιά (που μάλλον θα πέσουν).
  2. Cryptic

    Μάτωσα την ελιά μου

    Σιγά μη φυτρώσουν και πορτοκαλιές...
  3. Έχω κάνει μερικές φορές. Για δυο-τρία βιβλία συνολικής αξίας 10-15 ευρώ, σου βάζουν και 15 ευρώ περιτύλιγμα.
  4. Να ένα άρθρο που θέλει διόρθωση.
  5. Το πρόβλημα που λες είναι γνωστό, και η απάντηση είναι ότι μόνο ο ένας άνθρωπος πάει στο St Ives. Όλοι οι υπόλοιποι κάθονται σπίτι.
  6. Κρίνοντας από το παρόμοιο μηχάνημα της σαϊεντολογίας, είναι ένα απλό Wheatstone bridge. Ίσως μπορεί να το εξηγήσει κάποιος ηλεκτρολόγος της παρέας.
  7. Οκ να το πω πιο απλά. Το μηχάνημα του βιοσυντονισμού δεν μπορεί να βρει κανένα βακτήριο.
  8. Λέει "οι ενήλικες κατεβαίνουν από το λεωφορείο με ένα καλάθι". Δηλαδή κατεβαίνουν μόνο οι τρείς ενήλικες, και συνολικά μόνο ένα καλάθι.
  9. Μιλάς λες και είναι ακίνδυνες αυτές οι θεραπείες, ή έστω η ανοχή τους. Όμως δες τι έχασαν κάποιοι που τους εμπιστεύτηκαν: what's the harm
  10. Ό'τι κάνουν και τα υπόλοιπα εκατομμύρια που πάσχουν από ανίατες ασθένειες - μαθαίνουν να ζουν με αυτές. Ειλικρινά τόσες πολλές είναι, και για κάποιο λόγο δεν τους βοηθάνε οι βιοπ@@στές...
  11. Μπα, οι γιατροί θα του φταίνε.
  12. Όταν λέμε "σφραγίζονται", εννοούμε τους δρόμους, όχι όλη την γραμμή των συνόρων. Γιατί όταν έχεις μια πόλη 7 εκατομμυρίων, δεν μπορεί ο άλλος να την εφοδιάζει τρέχοντας σε μονοπάτια. Φορτηγά με τρόφιμα, πυρομαχικά κτλ.
  13. Μπορεί να ερευνηθεί μια χαρά, και το συμπέρασμα που πάντα θα προκύπτει είναι ότι δεν ισχύει. Μπορείς να βιώσεις τη ζωή σου το ίδιο καλά και χωρίς τα ομοιοπαθητικά, ειλικρινά δεν θα δείς καμία απολύτως διαφορά. Όχι όμως χωρίς τα πραγματικά φάρμακα, και εκεί είναι η διαφορά τους. Αν θες να νοιώθεις απλά ευτυχισμένος, πάρε καμιά σοκολάτα. Δεν υπάρχει λόγος να διαδίδεις ψευδοεπιστήμη.
  14. Σύμφωνα με κάτι που νομίζεις ότι έχεις βιώσει. Γιατί δεν έχεις αποδείξεις, και αν το ερευνήσουν οι επιστήμονες δε θα βρουν τίποτα χρήσιμο.
  • Δημιουργία νέου...