Προς το περιεχόμενο

ozalina

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ozalina's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. ozalina

    suzuki swift τι να κανω?

    κ πως να τους κυνηγησω? πραγματικα δεν ξερω απο που να αρχισω.εχω στραβωθει να διαβαζω τι ειναι ολα αυτα τα εξαρτηματα κ οσο διαβαζω τοσο απογοητευομαι.θα πληρωνω ακομα 2 χρονια δοσεις κ αυτοκινητο ουσιαστικα δεν θα εχω...
  2. ozalina

    suzuki swift τι να κανω?

    η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι πλεον να βαλω μεσα τα παιδια μου.θα ετοιμασω ενα μειλ να στειλω στην εταιρια κ να δω τι θα κανω.ΣΑς ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.
  3. ozalina

    suzuki swift τι να κανω?

    ακριβως 2 χρονια αλλα εχω μονο 18000 χλμ.οι ταχυτητες ειναι καλυτερα και γενικα σημερα που βγηκα στην εγνατια ειναι πολυ καλυτερο.και ναι καινουριο αυτοκινητο και μονιμως κατι εχει και φυσικα θα το ψαξω για αντικατασταση.
  4. ozalina

    suzuki swift τι να κανω?

    αναβαθμιση της εγγυησης πως γινεται? η εγγυηση του αυτοκινητου ληγει στις 31/12/12 αλλα οι δοσεις που πληρωνω το '13. τοσο τραγικη ειναι η κατασταση που πρεπει να το δωσω?
  5. ozalina

    suzuki swift τι να κανω?

    σημερα το πηρα απο το συνεργειο και μου ειπαν να κανω χλμ και να το παω παλι να το δουν....τι μπορει να γινει?δλδ τι να συμβει?
  6. ozalina

    suzuki swift τι να κανω?

    γειά σας.έχω ενα suzuki swift 1300cc μοντελο 'ο9. Απο οταν το αγορασα ειχε προβλημα με τις ταχυτητες δλδ εμπαιναν με πολυ δυσκολια πρωτη δευτερα και όπισθεν.Το πηγα συνεργειο(εννοειται στο εξουσιοδοτημενο της suzuki) και μου ειπαν οτι ειχε κατασκευαστικο θεμα και το εφτιαξαν,αλλα παλι κόλλαγαν οι ταχυτητες. Συγνώμη που δεν μπορώ να μιλήσω με τεχνικούς όρους αλλα ειμαι ασχετη με μηχανολογικα αυτοκινήτων. Από το καλοκαιρι εβλεπα διαρροή λαδιου.Παλι στο συνεργειο οπου μου ειπαν ήθελε σφιξιμο η ταπα....όμως το αυτοκινητο αρχισε να ανεβαζει στροφες στα καλά καθουμενα δλδ ημουν στο δρομο και χωρις να το πειραξω εφτανε στις 5000 στροφες... το πηγα για ακομα μια φορα συνεργειο οπου μου ειπαν οτι άλλαξαν στροφαλο, στροφαλοφορο, τσιμουχες, συμπλεκτη και καρτερ γιατι τα λαδια απο μια λαθος τσιμουχα (παλι απο κατασκευης)περασαν στον συμπλεκτη και τον εφθειραν και γιαυτο το αυτοκινητο πατιναριζε.......(τι σημαινουν ολα αυτά?) το θεμα ειναι ποσα αλλα θα βγαλει?και τι θα γινει οταν τελειωσει η εγγυηση? μπορω να διεκεδικησω αντικατασταση απο την εταιρια?
  • Δημιουργία νέου...