Προς το περιεχόμενο

dante7x

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    9
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

dante7x's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

2

Φήμη

  1. dante7x

    Αγορά κινητού

    Το αστείο ειναι οτι αυτή την στιγμή εχω το Axon 7 (το μεγαλο) . Απλα το ειχα πάρει με δόσεις απο Γερμανία και θέλω να το γυρίσω πισω, εχει και θεμα με την κάμερα. Γενικος φετος βλέπω ότι η xiaomi εκανε καλη δουλειά στις χαμηλές τιμές. Δεν μπορώ όμως το design και το bloatware που έχουν. Τείνω λιγο προς lenovo/Motorola αλλα έχουν κατι θεματακια με το ηχείο και είμαι επιφιλακτικος.
  2. dante7x

    Αγορά κινητού

    Καλησπέρα, περιμένω προτάσεις. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: Max 200. 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): casual use, μουσική και wifi Hotspot. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5 με 5.5" 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): καλο ηχείο, μεγάλη μνήμη, καθαρό Android. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;οχι. 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;οχι πολύ. 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Οχι απαραίτητο. 8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Αν ειναι μονο 16Gb η εσωτερική, ναι. 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 7+ 10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Καλο θα ηταν. 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο
  3. dante7x

    Αεροπορικά Εισητήρια

    Ειχα δοκιμασει στο travelplanet24 αλλα και εδω που δουλευω μου ειπαν οτι πλεον αγορες δεν γινονται με χρεωστικες.. αλλα δεν το ειχα επιβεβαιωσει.. δεν ειχα και χρονο να δοκιμασω αλλου λογο δουλειας.. τωρα μολις βασικα πηρε η μανα μου τηλ στην aegean και λεει οτι γινονται κανονικα.. θα δοκιμασω απο το official site τοτε και θα δω..
  4. Καλημερες, ρε παιδες πλεον δεν γινονται κρατησεις εισητηριων με Debit cards? μονο με πιστωτικες? Εγω που δεν εχω δηλαδη πως θα κλεισω? Τιποτα με τραπεζικη καταθεση παιζει? Υπαρχουν επιβαρυνσεις? Thanks in advance
  5. καλησπερα, γνωριζει καποιος κανενα site με πολυ απλα και πολυ φθηνα ρουχα, οπως εχω δει καπου που πουλιουνται σαν 'eco clothing' κτλ.. μονοχρωμα μπλουζακια κ ετσι.. ευχαριστωωω..
  6. dante7x

    Στρατός

    Καλησπέρα φίλτατοι, είμαι γραμμένος σε ενα ΤΕΙ εδώ και 2 χρόνια (γράφτηκα και φέτος) και έχω απαλλαγή στρατού μέχρι το 2020. Αλλά επειδή δεν θέλω να συνεχίσω και έχω σκοπό για σπουδές στο εξωτερικό (Ευρώπη) του χρόνου, τι μπορώ να κάνω με την αναβολή? Γίνεται να είμαι γραμμένος και σε ΤΕΙ και σε ιδιωτική σχολή, για να έχω την ηδη υπάρχουσα αναβολή? Η μπορώ απλά να πάρω άλλη για να πάω έξω? Αν δεν γνωρίζετε κατι, μπορείτε απλα να μου πείτε που να πάω να ρωτήσω? Thanks in advance..
  7. Καλησπερα, το προγραμμα διατροφης που ζηταω ειναι για βιγκαν. παρακαλω δεν αρχιζω το θεμα για διαφωνιες και αποψεις πανω στο θεμα κρεατοφαγιας- χορτοφαγιας. απλα ζηταω απο καποιον που ξερει να μου διξει - προτινει ενα προγραμμα σωστης διατροφης για βιγκαν.. Η ακομα και καποιον "καλο" διατροφολογο στην θεσσαλονικη που μπορω να παω.. Ευχαριστω..
  8. dante7x

    Art & Design γνώμες

    Καλησπέρα, αυτή την στιγμή σπουδάζω σε ενα ΤΕΙ αλλα επειδή δεν μου κινεί το ενδιαφέρον θέλω να πάω σε σχολή art & design και συγκεκριμένα σε 3d animation & video making. Επιδή για Ελλάδα δεν το πολυ ψήνω σκεύτομαι για εξωτερικό.. τώρα απο όσα έχω ψάξει ολα θέλουν portfolio, κατι το οποίο δεν εχω και ουτε μπορώ να φτιάξω μονος μου λόγο έλειψης καλού hardware και απαραίτητης γνώσης. Οπότε που θα μπορούσα να πάω εδω Ελλάδα να μάθω τα βασικα και να "χτίσω" το portfolio και έπειτα να φύγω για έξω (Αγγλία συγκεκριμένα). Δεν θέλω να χαλάσω τα χρήματα μου Ελλάδα, οπότε ψάχνω κατι γρήγορο και φθηνό γύρω στον 1 χρόνο αν είναι δυνατόν. Αν κάποιος ξέρει κατι η απο προσωπική εμπειρία, θα εκτιμούσα τις γνώμες σας. Ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...