Προς το περιεχόμενο

psilouris1

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    14
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

psilouris1's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Άλλαξα το drum και έβαλα νέο μαύρο τονερ και έγινε σαν καινούργιος. Ευχαριστώ για τις Απαντήσεις όλους ιδίως τον john31
  2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το κόστος αλλαγής του drum είναι 120 ευρώ και άλλα 25 για το μαύρο θεωρείς ότι αξίζει;
  3. psilouris1

    Ψάχνω για...

    Ψάχνω για πολυμηχάνημα έγχρωμο ή ασπρόμαυρο Laser για 1000 περίπου εκτυπώσεις/αντίγραφα. Να παίρνει συμβατά τόνερ και γενικά προτεραιότητα στην οικονομία και όχι στην ποιότητα. Συνήθως τυπώνω έγγραφα. 400 ευρώ είναι το budget. Πιστεύετε θα βγουν προσφορές και αξίζει να περιμένω;
  4. Έχω τον εκτυπωτή του θέματος εδώ και 4 χρόνια χωρίς προβλήματα. Τον τελευταίο μήνα άρχισε να γεμίζει σε κάθε εκτύπωση την δεξιά πλευρά της σελίδας με μαύρο μελάνη. Χρησιμοποιώ από τότε που τον αγόρασα τα ίδια συμβατά μελάνια χωρίς πρόβλημα. Δεν θέλω να τον πάω για service γιατί και χρόνο θα χάσω και το κόστος μάλλον θα είναι τέτοιο που θα είναι ασύμφορο. Έχει κανείς καμία ιδέα πως μπορεί να φτιάξει; Δεν βγάζει κάποιο μήνυμα και τα μελάνια είναι γεμάτα. Ευχαριστώ για της απαντήσεις.
  5. Πήγα στον κωτσοβολο σήμερα και πήρα το Huawei P20 pro με 547+φπα και 80000 alpha bonus λόγω πιστωτικής.
  6. Με ενδιαφέρει να έχει πολύ καλή οθόνη πάνω απο 5.2 ίντσες. Αδιάβροχο. Καλή αυτονομία. Να είναι γρήγορο. Και να υποστηρίζεται για 2-3 χρόνια ακόμα με αναβαθμίσεις. Μόνο καινούργια και από κατάστημα με δυνατότητα τιμολογίου. Τιμή χωρίς φ.π.α ανώτατο 700.
  7. Ήρθαν οι θήκες άψογες! Ευχαριστώ πολύ!
  8. Είμαι απο Θεσσαλονίκη για αυτο θα βόλευε να είναι τα κομμάτια από ένα κατάστημα. Χρειάζομαι windows και πληκτρολόγιο-ποντίκι. Το στηνω και εγω αυτό δεν είναι πρόβλημα. Βλεπω μεχρι στιγμης οτι για την οθονη είναι μονόδρομος η lg.
  9. Καλημέρα θέλω ένα pc για χρήση σε e-shop να ανεβάζει δλδ καμιά περιγραφή προιόντος στο διαδίκτυο, office τακτικά, να τρέχει το λογιστικό πρόγραμμα (softone) και web browsing. Θέλω οθόνη τουλάχιστον 22αρα, πληκτρολόγιο-ποντίκι και σίγουρα ssd. Το budget δεν θέλουμε να ξεπερνάει τα 500 ευρώ αλλά να κυμαίνετε στα 400 αν είναι δυνατόν. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!!
  10. psilouris1

    Αγορά smartphone με dual sim

    Το αντροιντ είναι αλήθεια το προτιμώ και επειδή υπάρχει άνεση και για 400+ ευρώ (δώρο) θα ήθελα πιο premium συσκευή.
  11. psilouris1

    Αγορά smartphone με dual sim

    Θέλω να αγοράσω ένα smartphone για να έχω δυο αριθμούς μαζί, δεν υπάρχει περιορισμός στο budget, προτιμώ τα vfm και θέλω να έχει καλή οθόνη 5άρα+. Η χρήση θα είναι πολλά τηλέφωνα + παιχνίδια+ browsing. Οπότε θέλω μεγάλη αυτονομία.
  12. Ευχαριστω για τις προτασεις σας. Σκεφτομαι να παρω το λενοβο και θελω να ρωτησω επειδη εχω ηδη αδεια για windows θα εχω προβλημα με τα εφταρια; drivers υπαρχουν ;
  13. Ψαχνω για ενα οικονομικο φορητο για χρηση ιντερνετ και καμια ταινια. Ποιο σημαντικο κριτηριο για μενα η ποιοτητα κατασκευης απο τις επιδοσεις.
  • Δημιουργία νέου...