Προς το περιεχόμενο

kjordan

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    164
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.155 προβολές προφίλ

kjordan's Achievements

  1. kjordan

    Masticha Shop 1 + 2 δώρο 1/4/24

    Και εγώ παρέλαβα χτες με ACS. Σούπερ ολα.
  2. kjordan

    Masticha Shop 1 + 2 δώρο 1/4/24

    Διευκρινίζω (μόλις έκανα παραγγελία) πληρώνεις 1 και παίρνεις 2 προϊόντα δώρο, δηλ. σύνολο 3. πχ. 1 Λικέρ παραγγελία, 3 σου στέλνουν. 2 παραγγέλνεις, έξι σύνολο. Τα μεταφορικά ανεβαίνουν γιατί και τα κιλά ανεβαίνουν, αλλά έχει και δωρεάν παραλαβή από το κατάστημά τους στο Σύνταγμα ή από Θεσσαλονίκη κλπ.
  3. kjordan

    Spam folowing στο Instagram

    Αλλαγή κωδικού έκανες? Βασικό αυτό.
  4. Χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση το appstore. Πάνω δεξιά στο βελάκι. Downloads and updates. Μετά το κατεβάζει κανονικά!
  5. Και για κόσμο κάρτα ΠPOΣΦOPA ΠPΩTOMAΓIAΣ: 3GB ΓIA 4 HMEPEΣ MONO ME 1,5€. ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE 3 ΣTO 1330 EΩΣ 01/05.
  6. Ο τρόπος για να στείλεις χρήματα είναι με έμβασμα στο εξωτερικό για εμάς στην Ελλάδα. Για αγορές προϊόντων πχ. από Κίνα την χρειάζεσαι. Γιατί? Γιατί είναι μπλοκαρισμένες αυτές οι συναλλαγές. Κάποιες από αυτές. Μελέτησε λίγο το νήμα από την αρχή του και θα βρεις όλες τις απαντήσεις. Είναι στη σελίδα 781 γιατί απαντώνται συχνά όλα αυτά.
  7. Λόγω capital control αυτά απαγορεύονται εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όταν το αλλάξουν - δεν θα χρειαζόμαστε την revolut - θα χρησιμοποιούμε ελληνικές κάρτες.
  8. Order Date: December 25, 2017 Ήρθε προχθές(29-3-18) με ακουστικά.
  9. Τα χρήματα που ακυρώνονται για να ξαναφανούν στο λογαριασμό σου θέλουν αρκετές εργάσιμες. Δεν ξέρω ακριβώς - μου είχε τύχει στο παρελθόν κάτι όχι το ίδιο και μου είχαν πει από την τράπεζα ότι θέλουν χρόνο οι διαδικασίες. Δηλαδή δεν είναι μόνο θέμα αμαζον αλλά και τραπεζικών διαδικασιών. Ειναι περίεργο βέβαια το πως μπήκες στην ταλαιπωρία αυτή αφού το σύνηθες νομίζω είναι να τραβάνε όλο το ποσόν μαζί μια φορά. Ίσως επειδή ήταν οι πρώτες αγορές σου να έγιναν αυτά όλα όπως άλλωστε σου είπαν. Το πακέτο θα στο στείλουν φαντάζομαι με το πιο γρήγορο τρόπο για να το έχεις όταν στο υποσχέθηκαν.
  10. μάλλον δίνονται διαφορετικές παρτίδες. Και εγώ δεν εχω παράπονο (ακόμα).
  11. 10/1 αυτά που ήρθαν και περιμένω κάποια από Χριστούγεννα.
  12. Ναι, μειονέκτημα είναι η συσκευασία της zapals που τα είχαν στο φάκελο απλώς σε ένα πλαστικό μέσα με καμία προφύλαξη περαν του φακέλου με τις φούσκες. Αλλά αν κοπανηθει αυτό όπως είναι η δομή του ακουστικου - εύκολα μπορεί να σπάσει. Εμένα ευτυχώς δεν ήρθε κάτι σπασμένο. Θα μπορούσαν να τα είχαν τυλίξει με κάποιο προστατευτικό.
  13. ηρθαν και τα δικά μου. Δεν μου φάνηκαν τραγικά όπως τα περίμενα με τα αρνητικά σχόλια που είδα εδώ. Για την τιμή τους είναι οκ στον ηχο. Και φαντάζομαι αν στρώσουν δηλαδή παίξουν 1-2 ωρες- θα ακουστούν και καλύτερα. Σε μια γρήγορη οπτική σύγκριση με τα αυθεντικά του NOTE 8 (που τα έχει ο αδερφός μου) είναι ίδια πάντως. Τα γραμματα SAMSUNG, υφές, χρώματα και τρυπουλες σε διάφορα σημεία - ταυτίζονται.
  • Δημιουργία νέου...