Προς το περιεχόμενο

Tsabeniarhs

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    46
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Tsabeniarhs

  • Ημερομηνία γέννησης 02/02/1997

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    Basketball&Pc gaming

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Tsabeniarhs's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα , ψαχνω για gaming laptop γυρω στα 1100-1200 ευρω . Χαρακτηριστικα που αναζητω ειναι 16gb ram και i7 οχι καποιας συγκεκριμένης γενιας. Για αυτα τα χαρακτηριστικα και σε παρα πολυ δελεαστικη τιμη ειναι το https://www.gearbest.com/laptops/pp_009863355765.html?wid=1349303 αλλα τα reviews ενω ειναι σχετικα καλα δεν το συνιστουν στο τελος. Οποτε τωρα ειμαι στην αναζητηση. Ειμαι ανοιχτος προς ολες τις αποψεις . Ευχαριστω εκ των προτερων!
  2. Πρόσφατα αποφάσισα να πάρω τηλεόραση για το ps4 pro το οποίο βρίσκεται στο σαλόνι οπότε η τηλεόραση δεν θα είναι αποκλειστικά για gaming. Μετά από ψάξιμο κατέληξα lg 49uj634v. Το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω τις διαφορές της με την lg 49uj670v. Αφού μπήκα σε δυο τρεις ιστοσελίδες που είναι καθαρά για σύγκριση τηλεοράσεων δεν κατάφερα να βρω διάφορες που να αιτιολογουν την μεγάλη διαφορά στην τιμή τους (στο skroutz πάντα). Επίσης είμαι ανοιχτός προς αποψεις για άλλες τηλεοράσεις όπως Samsung UE49MU6100 η οποιαδήποτε άλλη μάρκα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Και εγω αυτο σκεφτηκα στην αρχη αφου δεν πειραξα καθολου το software αλλα μετα οταν εγκατεστησα το msi afterburner παρατηρησα στο guide που ειδα για την εγκατασταση του το GPU usage εκεινου του υπολογιστη παρεμενε σταθερο κατα την διαρκεια του παιχνιδιου ενω σε μενα οχι.
  4. Το εκανα αριβως ετσι αλλα και παλι το GPU usage πεφτει απο 93%-99% στο 0%-40%. Το ηξερα απο την αρχη οτι το CPU δεν ειναι δυνατο αλλα οταν επαιξα το παιχνιδι δεν υπηρχε κανενα προβλημα . Επιπλεον το επαιζα στα medium γραφικα γιατι ηξερα οτι δεν θα σηκωσει οτιδηποτε παραπανω . Το θεμα ειναι γιατι αρχισαν να πεφτουν τα fps μετα απο 3 μηνες.
  5. Λοιπον κατεβασα το προγραμμα και εβαλα σε display τα παραπανω και παρατηρησα οτι το GPU usage επεφτε πολυ συχνα εως και 0 % και εκεινη ηταν και η στιγμη που υπηρχε μειωση των fps . Το CPU usage μαζι με τις θερμοκρασιες παραμαμενανε σταθερα (CPU usage μεταξυ 93%-100%).Μπορω να ανεβασω και εικονα αν θα σε βοηθησει αυτο.
  6. Καταρχας ευχαριστω πολυ για την συμβουλη . Εκανα αυτο που μου ειπες αλλα δεν παρατηρησα διαφορα στα fps. Δεν το πειραξα γιατι ειμαι φοιτητης και τα χριστουγεννα αφησα τον υπολογιστη εκει που σπουδαζω . Gigabyte G1 Gaming Radeon RX480 4GB , 8GB RAM , AMD FX-4300 Quad-Core.
  7. Γενικα ειπα να ανεβασω αυτη την δημοσιευση στο forum γιατι ουτε και εγω ειμαι σιγουρος τι φταιει . Οποτε επελεξα να το δημοσιευσω στο Hardware λιγο ενστικτωδως. Πηρα καποια καινουρια μελη για τον υπολογιστη για να παιξω κυριως Battlefield 1 με το που βγει το Φθινοπορο. Το πρωτο καιρο επαιζα σταθερα με fps μεγαλυτερα απο 50 ακομα και στα πιο απαιτητικα modes του παιχνιδιου. Μετα τα χριστουγεννα παρατηρησα οτι σε καποια σημεια κολλαγε οποτε αποφασισα να ξαναελεγξω τα fps και ειδα οτι πεφτανε μεχρι και 30 . Εχω εγκαταστησει τα τελευταια drivers και γενικα δε φορτωνω τον υπολογιστη με δευτερευοντα προγραμματα που τρεχουν παραλληλα οσο παιζω . Επισης το παιζω στα medium γραφικα απο τοτε που το πηρα . Τι λετε να φταιει ; Αν καποιος χρειαστει τα specs του υπολογιστη μου για να βγαλει καλυτερα συμπερασματα μπορει να το γραψει στην δημοσιευση . Ευχαριστω εκ των προτερων και σε συγνωμη για το μεγαλο κειμενο!!!!
  8. Γραφω μια εργασια σε Latex και δεν μπορω να βρω πως θα γραψω την f , i φορες παραγωγισιμη. Αν ξερει καποιος παρακαλω να μου γραψει. Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
  9. Tsabeniarhs

    windows phone

    Μπορω να αλλαξω απο windows 8 σε android το htc windows 8s ;
  10. Tsabeniarhs

    League of Legends Topic v1

    Δηλαδη παιζει τοσο σημαντικο ρολο η καρτα τα γραφικων?Τα αλλα χαρακτηριστικα του υπολογιστη?
  11. Tsabeniarhs

    League of Legends Topic v1

    Κατι ακυρο με το θεμα . Εχω τα παρακατω χαρακτηριστικα στον υπολογιστη αλλα συνεχιζει να εχεi fps 20 κατα την διαρκεια του παιχνιδιου. Τι φταιει? Windows 7 Ultimate 32 bit Intel Core 2 Duo E7500 ASRock Motherboard Memory : DDR2 4096 MBytes dual channels NVIDIA GeForce 8600 GT
  12. Tsabeniarhs

    Steam - Official Topic

    Δηλαδη αν τα αλλαξω αυτα θα παιζει χωρις να κολλαει!?
  13. Tsabeniarhs

    Steam - Official Topic

    Εχω να κανω μια ακυρη ερωτηση. Για να παιξω black ops χωρισ να κολλαει καθολου πρεπει να εχω ακριβως αυτα που λεει η συσκευασια του παιχνιδιου η καλυτερα απο αυτα. Λοιπον η συσκευασια λεει: OS: windows vista /xp/7 ( εχω τα 7) Processor : Intel Core 2 duo E6600 (εχω ακριβως αυτον) Memory : 12 GB free hard drive space / 2GB ram ( τα εχω) Video card : 256 MB nVidia GeForce 8600GT ( εγω εχω την ιδια αλλα 7600 GT) Λετε να φταιει αυτο που κολλαει . Παρακαλω θελω απαντηση.
  14. Tsabeniarhs

    Κλειδωμα υπολογιστη

    Χωρις να εχω κατεβασει τιποτα πειρατικο μου στελνουν ενα μηνυμα την ωρα που ημουν στο διαδυκτυο και μου κλειδωνουν το υπολογιστη λεγοντας μου οτι κατεβασα πειρατικο αρχειο μουσικης και για να ξεκλειδωσεις τον υπολογιστη πρεπει να πληρωσω 100 ευρω με Paysafe. Δεν ξερω τι να κανω .Θελω βοηθεια επειγοντος.
  • Δημιουργία νέου...