Προς το περιεχόμενο

Giorgos216

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    151
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Giorgos216

  • Ημερομηνία γέννησης 21/03/1996

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Giorgos216's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/04/2024 09:00 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το συγκεκριμένο Braun multigroomer σε άριστη κατάσταση, σαν καινούριο, με όλα τα παρελκόμενα (όλες τις κεφαλές, θήκη, φορτιστή). Το συγκεκριμένο ήταν δώρο αλλά εγώ προτιμώ το ξυράφι, οπότε χρησιμοποιήθηκε μόνο μία φορά για δοκιμή! Πωλείται στα 30€ με συνάντηση στην Αθήνα ή αποστολή μετά κατάθεσης! Εγγύησή μου οι αξιολογήσεις μου!

    30 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/04/2024 08:59 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται αυτό το safety razor set, με την κλασική ξυριστική μηχανή AL13 Razor της καναδικής Henson Shaving σε μπλε χρώμα, μεταλλική βάση της ίδιας εταιρείας, (αχρησιμοποίητο) πινέλο και μπολ ξυρίσματος σε πράσινο χρώμα από την ιταλική Omega, και ξυραφάκια: 9x5 BIC Chrome Platinum, ελληνικής κατασκευής, και 1x10 Feather New-Hi Stainless ιαπωνικά. Όλα μαζί πακέτο στα 60€ με συνάντηση στην Αθήνα ή αποστολή μετά κατάθεσης! Εγγύησή μου οι αξιολογήσεις μου!

    60 €

  3. Giorgos216

    HoMedics Shiatsu SBM-210HA-2EU

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/04/2024 09:19 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται η συγκεκριμένη καρέκλα μασάζ, σε πολύ καλή κατάσταση, πρακτικά αχρησιμοποίητη. Πωλείται στα 20€, με συνάντηση στην Αθήνα! Εγγύησή μου οι αξιολογήσεις μου!

    20 €

  4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20/03/2024 09:19 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται κλασική κιθάρα Alhambra 3C μεγέθους 4/4, ισπανικής κατασκευής. Η κιθάρα είναι σε καλή εξωτερική κατάσταση, με μικροφθορές σε σημεία όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες. Εννοείται ότι λειτουργικά είναι άριστη, και έχει πολύ όμορφο ήχο. Μαζί δίδονται τρίποδο για διάβασμα παρτιτούρας και πολλές (πάνω από 10) παρτιτούρες, καθώς και υποπόδιο στήριγμα. Πωλείται στα 150€ με συνάντηση στην Αθήνα! Εγγύησή μου οι αξιολογήσεις μου!

    150 €

  5. Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι συμμετέχοντες (δυστυχώς πάνω από 300) για το ερωτηματολόγιο της πτυχιακής εργασίας μου στα πλαίσια μεταπτυχιακού προγράμματος. Δεν παίρνει πάνω από 5-10 λεπτά, και θα με βοηθούσατε πολύ αν το κάνατε! Ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά!😊🙏 https://uva.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_6srTsIbcK3pZKAe
  6. Εγώ πάντως ήθελα να ακούσω την ανάλυση του Δημήτρη για την επιτυχία του Viber στην Ελλάδα!
  7. Τι μας θύμισες βρε Τίμο με τον Μορμόλη. Το πρώτο audiobook που θα αγόραζα!
  8. Το όλο θέμα γίνεται γιατί στη Βόρεια Αμερική (και ενδεχομένως σε άλλα μέρη που δε γνωρίζω), η απάντηση είναι iMessage.
  9. Πάντως η ποιότητα στο HBO Max είναι όντως αρκετά υψηλή (quality over quantity εν αντιθέσει με το Netflix), οπότε αναμένουμε τη νέα υπηρεσία και στην Ελλάδα!
  10. hellomoto φυσικά το αγαπημένο μου είναι το moto g200 5G!😃
  11. Μακάρι! Και εγώ στην Ελλάδα πάντως τα προϊόντα της Microsoft δεν τα βλέπω ως επιλογή πλέον, πηγαίνω αυτόματα σε Chromebook/Macbook, που συγχρονίζονται και τέλεια με Android/iOS. Αναλόγως των προτιμήσεων και του budget του καθενός. Η Microsoft έχασε τα smartphones και δεν προσαρμόστηκε στις ανάγκες της εποχής. Δε θα μας λείψει.
  12. Το ψάχνω καιρό - Signal για ιδιωτικότητα, Telegram για features (περισσότερα stickers, channels, επιλογή απλού chat με synchronization ή secret (end-to-end encrypted) chat. Το Signal είναι σαν end-to-end encrypted (και μόνο) SMS, δε μπορείς ούτε να δεις πότε μπήκε ο άλλος τελευταία φορά, το περισσότερο που έχει είναι "Seen" feature που μπορείς και να το απενεργοποιήσεις, ενώ το Telegram μοιάζει πολύ με το WhatsApp μαζί με κάποια στοιχεία κοινωνικού δικτύου που μάλλον - ευτυχώς - χρησιμοποιούν λίγοι. Εγώ τα δοκιμάζω και τα δύο για να δω ποιο μου κάνει περισσότερο, κλίνω προς Signal, αλλά οι βιντεοκλήσεις του με έχουν απογοητεύσει λόγω lag, αν και αναπτύσσεται ακόμη οπότε ίσως στρώσουν στο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και το Viber προτιμάμε από Messenger και WhatsApp. Πιστεύω πως καλό είναι να αρχίσουμε να αποχωρούμε σιγά-σιγά από το Facebook, και μπράβο στο Signal για την καμπάνια!
  13. Giorgos216

    Nintendo Switch Topic v1

    Παίδες θέλω τη γνώμη σας: Προτιμάτε τα φυσικά ή τα ψηφιακά παιχνίδια για το Nintendo Switch;
  14. Giorgos216

    Πρόβλημα με email

    Καλησπέρα! Όταν προσπαθώ να αλλάξω τη διεύθυνση email του λογαριασμού μου σε μια διεύθυνση @protonmail.com δε μου το επιτρέπει με την αιτιολογία ότι "Η email διεύθυνση χρησιμοποιείται ήδη.", το οποίο δεν ισχύει. Αντίθετα, μου επιτρέπει να αλλάζω τη διεύθυνση email μεταξύ των διευθύνσεων @gmail.com και @outlook.com που έχω (αλλά δεν χρησιμοποιώ). Υποπτεύομαι, επομένως, ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στην αναγνώριση του συγκεκριμένου παρόχου για διευθύνσεις email. Δεν ήξερα πού να απευθυνθώ, καθότι δε γίνεται να στείλω μήνυμα στη σελίδα του Insomnia στο Facebook, ούτε βρήκα κάποια φόρμα επικοινωνίας εδώ στο site, οπότε έκανα το παρόν θέμα. Όποιος μπορεί να το εξετάσει, ας το κάνει. Ευχαριστώ!
  15. Giorgos216

    Αύξηση Μυωπίας

    Έχω 1,5 στο ένα και 0,5 στο άλλο και θα συμφωνήσω απόλυτα πως, αν και δεν ακούγεται πολύ, κάνει μεγάλη διαφορά. Ιδιαίτερα το βράδυ δε συζητείται για οδήγηση.
  • Δημιουργία νέου...