Προς το περιεχόμενο

aliask

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    107
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με aliask

  • Ημερομηνία γέννησης 02/09/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Μαρούσι

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.322 προβολές προφίλ

aliask's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/03/2024 10:57 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Προς πώληση Χειροποίητο Χαλί - Μετάξι Μπαμπού - Γκρι χρώματος - Διάσταση μεγάλου μεγέθους 3.00m Χ 4.00m Σεχδόν αχρησιμοποίητο - Εξαιρετικό Περιοχή Βριλήσσια. Τιμη 750€ Για οποσδηποτε απορία παρακαλώ επικοινωνήστε. Τιμή συζητήσιμη σε λογικά πλαίσια. Αντωνης

    750 €

  2. Λίγες έως καθόλου…πάντως είμαστε κοντά!
  3. Έμαθα, και χάρηκα, ότι όντως υπάρχει κινητικότητα για το θέμα. Μάλιστα ειπώθηκε πως θα έχει ολοκληρωθεί αρχές του 2024 (βάλε μέσα του 2024). Δεν χρειάζεται να αναφέρω τώρα πηγή πληροφόρησης, απλά κρατήστε πως επιτέλους...κάτι γίνεται! Δεδομένα όσα αναφέρω και αφορά Cosmote. Ελπίζω και σε κινήσεις από Vodafone αν και δεν έχω ιδέα αν κάτι ετοιμάζεται και εκεί. Άντε με το καλό....εμένα προσωπικά θα με εξυπηρετήσει όταν με το καλό ενεργοποιηθεί.
  4. Αν και είμαι «κολλημένος» στο οικοσύστημα της Apple, εμένα μου αρέσει σαν υλοποίηση το pixel Επισης αν ποτε σκεφτόμουν την αλλαγή σε android νομιζω θα ήταν μονόδρομος η αγορά G phone pixel για εμένα. Σε κάθε περίπτωση ο ανταγωνισμός μόνο θετικά μπορεί να φέρει.
  5. Πραγματικά απορώ! Θα έπρεπε να έχουμε αυτή την δυνατότητα χρόνια τώρα… Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία λένε…
  6. Πραγματικά έχω απογοητευτεί! Θα προχωρήσω στην αγορά του, ελπίζοντας…αλλά δεν βλέπω φως! Οι κάτοχοι, αν και δεν αφορά την παρούσα κουβέντα, ποσο σας κρατάει η μπαταρία? Καλημερες!
  7. aliask

    Θέμα με Os και Parallel desktop

    Όχι για να πω την αλήθεια Δυστυχώς ότι κι αν έχω δοκιμάσει, δεν έχω καταφέρει κάτι προς το παρόν...
  8. aliask

    Θέμα με Os και Parallel desktop

    Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα πρόβλημα αρκετά περίεργο και έως τώρα δεν έχω καταφέρει να βρω κάποια λύση, όποτε είπα να ρώτησε εδώ μήπως κάποιος έχει άποψη και μπορεί να βοηθήσει! Χρησιμοποιώ σε MacBook Pro με Os Big Sur και το πρόγραμμα Parallel για χρηση και των windows, λογο ενος προγραμματος που κανω συνεχεα χρηση. Υπάρχει όμως το εξής θέμα...κάθε φορά που ανοίγω το parallel σταματα να λειτουργει το...μικρόφωνο του υπολογιστη καθως επισης και τα ηχεια... Επισης το ακομα πιο περιεργο ειναι πως σταματαει να φορτωνει βιντεο απο YouTube για παραδειγμα...και λεει '' προβλημα με την αναπαραγωγη βινεο, δοκιμαστε να κανετε επανεκκινηση '' Εννοείται πως αν δεν ανοίξω το parallel ολα λειτουργουν σωστα....Επισης αν ανοιξω τον browser στα windows φορτωνει τα βιντεο απο YouTube ...δεν εχει ηχο ομως! (!!!) Ακόμα και zoom conf να παω να κανω...μεσω της γνωστης εφαρμογης (που ειναι καθημερινη ποια η χρηση της ελεο covid ) δεν ακουω και δεν με ακουνε...και οταν κανω τεστ ηχου και μικροφωνου βγαζει αποτυχια... Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει. Έχω όλες τις αναβαθμίσεις του parallel καθως ειναι αγορασμενο το προγραμμα....αλλα και παλι τιποτα Κάποια ασυμβατότητα? Κάποια ρύθμιση? Παρακαλώ την γνώμη σας γιατί είναι πραγματικά πρόβλημα! Ευχαριστώ για τον χρόνο και την γνώμη σας!
  9. aliask

    Επικοινωνία συσκευών...

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Θα το κοιτάξω με google drive αρχικά και...βλεπουμε απλα είχα την αίσθηση ότι αυτό θέλει συγχρονισμό μόνιμα με το «χέρι»
  10. aliask

    Επικοινωνία συσκευών...

    Αυτό ισχύει μόνο για συγχρονισμό φωτογραφιών να υποθέσω, σωστά;
  11. http://iphonehellas.cdn.scaleforce.net/forum/public/style_extra/team_icons/badge_member.png 678 μηνύματα Φύλο: Άντρας Δημοσίευση πριν από 12 λεπτά Καλημερα στην παρέα! Ως χρήστης του οικοσυστήματος της Apple δεν γνωρίζω πολλά για Android συσκευές Η επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ iPhone iPad και Mac είναι γνωστή και εξαιρετική... ηθελα να ρωτήσω υπάρχει αντίστοιχα κάποιος τρόπος συγχρονισμού στην περίπτωση Android τηλεφώνου android tablet και pc με windows 7 ? (Για win 10 κάτι βρήκα ψάχνοντας, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει) Η κοπέλα μου έχει Samsung τηλέφωνο και tablet και «ζηλεύει» τον τρόπο επικοινωνίας των δικό μου συσκευών... Περα από την πλάκα, θα έλυνε τα χέρια της μια τέτοιου είδους επικοινωνία, δηλαδή συγχρονισμού από φωτογραφίες μέχρι έγγραφα, ιδανικά και στις 3ης συσκευές (τηλέφωνο,ταμπλετ και pc) , αλλά εκτός από την λύση μεταφοράς χειροκίνητα σε google drive δεν βρήκα κάποια άλλη λύση. Υπαρχει κάτι άλλο που θα μπορούσε να κάνει;; Υπάρχει εφαρμογή ή κάποιος άλλος τρόπος; Ιδανικά καλό θα ήταν να γίνεται αυτόματα και όχι χειροκίνητα η διαδικασία... Τα φώτα σας αν κάποιος γνωρίζει! Ευχαριστω!!
  12. aliask

    Huawei Watch Gt 2

    Ευχαριστώ και τους δυο Ελπίζουμε σε κάποιο μελλοντικό update λοιπόν ...γιατί ότι κι αν έκανα δεν λειτούργησε!
  13. aliask

    Huawei Watch Gt 2

    Καλημερα σας! Αγορασα πρόσφατα για τον αδελφό μου το Gt 2 της Huawei μιας και ήθελε να βλέπει και να ενημερώνεται στο ρολόι για γνωστοποιήσεις από το τηλέφωνο του κτλ. Με είδε με το Apple Watch και ζήλεψε χαχα Βεβαια χρησιμοποιεί Samsung s9+ Οποτε ή θα του αγόραζα το galaxy ρολόι ή κάτι άλλο ασφαλώς. Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα στο gt2 θεωρώντας πως για τα χρήματα του μετά από έκπτωση κι όλας ήταν ότι καλύτερο. Όντως το ρολόι είναι εξαιρετικό και όμορφο κατά την γνώμη μου...και κάνει οκά όσα υπόσχεται και με καταπληκτική μπαταρία...ή σχεδόν όλα...και εδώ θα ήθελα την βοήθεια σας! Εχει μαζί με το τηλέφωνο και τα galaxy buds+.... Εκείνο που δεν μπορεί ακόμα να καταφέρει είναι να συνδέσει τα buds+ Με το ρολόι για κλήσεις! Μπορεί να απαντήσει από το ρολόι αλλά ακούει από το ρολόι...ασφαλώς μπορεί από το τηλέφωνο και να ακούσει είτε από το τηλέφωνο είτε από τα buds... Αμομα κι αν αποσύνδεσα τα buds από το κινητό και τα σύνδεσα μόνο με το ρολόι ...μπορεί να ακούει μουσική...αλλά στην εισερχόμενη κλήση απαντά από το ρολόι αλλά δεν ακούει από τα buds.... Καμία ιδέα;;; Ελπιζω να μη σας κούρασα πολύ... Μιας και είναι σημαντικό να καταφέρω μα τα συνδέσω είπα να ζητήσω τα «φώτα» σας γιατί με τα Android δεν το έχω πολύ... Ευχαριστω!!!
  14. aliask

    Την βοήθεια σας!!

    Θα το τσεκάρω τώρα κι ολας Πάντως όταν μπήκα νωρίτερα στο Gmail και τις επαφές δυστυχώς είχε κάνει συγχρονισμό και είχε διαγράψει ήδη τις αποθηκευμένες επαφες... δεν ξέρω κι ολας κι ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει σαν backup στο Samsung cloud κρατάει ένα μόνο αρχείο ή κρατάει και περισσότερα από ένα....δηλαδή μπορώ να κάνω επαναφορά από ένα μόνο αρχείο ή μπορώ να επιλέξω προγενέστερο αρχείο;; Με έσωσες!!!! Ευχαριστώ θερμά!!! μας έσωσε η «αναίρεση αλλαγών!!» ευχαριστω θερμά!!
  15. aliask

    Την βοήθεια σας!!

    Μα ήταν συγχρονισμένες από παντα απλα τώρα που κοιτάζω έχει μόνο 3 επαφές... σα να διαγράφηκαν από το τηλέφωνο και μετά μα διαγράφηκαν και από το το gmail ....
  • Δημιουργία νέου...