Προς το περιεχόμενο

Deus ex machina

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    155
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Deus ex machina's Achievements

  1. Πάντως τα περισσότερα δεν είναι προς ενοικίαση αλλά προς πώληση. Χρυσή ευκαιρία και σπιτογατο που κοιτάζω οι αγγελίες για πώληση είναι σχεδόν δεκαπλάσιες.
  2. Δεν είστε οι μόνοι, στην Ελλάδα είμαστε τελευταίοι στην αποταμίευση και δυστηχώς το ικανοποιητικός μισθός είναι σχετικό. Ενοίκια και ακρίβεια έχουν γονατίσει αρκετό κόσμο και λεφτά που πριν δυο χρόνια μπορεί να φάνταζαν πολλά τώρα μπορεί με το ζόρι να αρκούν για το μήνα.
  3. Αυτό 😛 Από το Blue Eye Samurai έχω δει μέχρι το 5. Μου αρέσει. Είναι όντως καλό, αλλά μέχρι εκέι.
  4. Εγώ θα έλεγα εφ'όσον σε ενδιαφέρει το οικονομικό και λογικά το να βρείς δουλειά στο χώρο, εστίασε πρώτα στο να καλλιεργήσεις κάποιά high demand skills ώστε να μπορείς να είσαι σε θέση να καλύψεις μια ανάγκη της αγοράς και αφού πρώτα πιάσεις κάπου δουλειά, αργότερα να δεις αν θες για το πτυχίο ή οτιδήποτε άλλο.
  5. Καλησπέρα, εγώ ξεκίνησα αντίστοιχη προσπάθεια στα 34 και ξεκίνησα να εργάζομαι ως java developer μετά από ένα μιση χρόνο περίπου στον οποίο είχα πάνω κάτω, αν όχι καθημερινή, πολύ τακτική τριβή με τον προγραμματισμό. Φίλος με πτυχίο πληροφορικής και με εμπειρία στο χώρο μου είχε πει εξ'αρχής ότι θα χρειαστεί δυο χρόνια μέχρι να είμαι σε θέση να ξεκινήσω και το θεωρώ γενικά ρεαλιστικό διάστημα. Οι 2,3 μήνες απ' την άλλη ειδικά όταν ξεκινάει κάποιος απ' το μηδέν δε νομίζω ότι είναι. Επίσης την περίοδο που αναζητούσα εργασία είχα βάλει στόχο να στέλνω 10 βιογραφικά την εβδομάδα. Οπότε μέχρι να βρώ εργασία είχα φάει αρκετά Χ. Αυτά δε στα λέω για να σε αποθαρρύνω. Το αντίθετο πιστεύω ότι μπορεί να μπεί κάποιος στο χώρο και στα 35 και στα 40 απλά θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να καταβάλει την αντίστοιχη προσπάθεια και να έχει ρεαλιστικές απαιτήσεις. Από εκεί και πέρα στα δύσκολα βρίσκεται η ευκαιρία. Εγώ θα έλεγα go for it, κάνε μια έρευνα σε αγγελίες κλπ, δες τί ανάγκες, τί ρόλους και τί skills ζητάει η αγορά, διάλεξε και ξεκίνα μια οργανωμένη προσπάθεια αλλά με μεγαλύτερο χρονικό ορίζοντα.
  6. Deus ex machina

    Baldur's Gate ΙΙΙ

    Υπομονή, μόλις μάθει το Telekinesis spell θα πάρει το αίμα του πίσω 😛
  7. Deus ex machina

    Baldur's Gate ΙΙΙ

    Αν την έστειλες στο camp θα έρθει, απλά δεν πάει αμέσως.
  8. Deus ex machina

    Baldur's Gate ΙΙΙ

    Για μένα Viconia BG2 και Tali σε Mass Effect. Γενικά κι εγώ έχω παράπονα απ' τα romances στο BG3. Δεν είναι μόνο ότι σου την πέφτουν όλοι, αλλά και ότι δεν γίνεται ομαλά και ακόμα και χωρίς πολύ approval. Θα είχε περισσσότερο νόημα να συνδεόταν το romance με τις quest του κάθε χαρακτήρα και να εμφανιζόταν η επιλογή σε επόμενο Arc.
  9. Deus ex machina

    Baldur's Gate ΙΙΙ

    Έχει ειπωθεί πολλές φορές αλλά πραγματικά το game πρέπει να είναι τεράστιο. Όλο για Baldur's Gate ακούω και Baldur's Gate δε βλέπω. Έχω 70 ώρες played και ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν έχω φύγει απ' το Act I. Έιμαι στο χάρτη με τις «σκιές» προς το παρόν, αλλά τώρα περνάω και από την εναλλακτική διαδρομή για να κάνω και την quest της Laezel + οτιδήποτε άλλο.
  10. Deus ex machina

    Baldur's Gate ΙΙΙ

    Αν εννοείς τη Laezel, αυτή που ήταν μαζί σου αρχικά, υπάρχει τρόπος να την ελευθερώσεις αρκεί να Τώρα σχετικά με τα skills, έχω την αίσθηση ότι εννοείς τα spells του wizard και όχι skills όπως athletics, persuasion κλπ. Αν όντως εννοείς τα spells ως wizard θα μπορείς να μαθαίνεις νεα spells και από τα αντίστοιχα scrolls που θα βρίσκεις αλλά για να τα χρησιμοποιείς θα πρέπει να τα έχεις προετοιμάσει (νομίζω με το Κ σου ανοίγει το interface για τα spells) . Επίσης ανάλογα το level έχεις όρια στο πόσες φορές μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα spell πριν ξεκουραστείς (long rest), πχ level 1 wizard μπορεις να κάνεις μέχρι δυο level 1 spells αλλά ως level 6 μπορείς να castareis 4 level 1 spells, 3 level 2 spells και 3 level 3 spells κλπ.
  11. Deus ex machina

    Baldur's Gate ΙΙΙ

    Είναι βαρύ το όνομα. Δε θα δεχόμασταν κάτι λιγότερο 😛
  12. Deus ex machina

    Baldur's Gate ΙΙΙ

    Πραγματικά το παιχνίδι είναι τεράστιο. Σύμφωνα με το GOG είμαι γύρω στις 40 ώρες played στη release έκδοση και ακόμα δεν έχω φύγει απ' το Act 1. Το μόνο μου παράπονο μέχρι στιγμής είναι ότι νιώθω τα romances κάπως forced.
  13. Deus ex machina

    Baldur's Gate ΙΙΙ

    105 gb μου έβγαλε εμένα για download, 122 gb installed. Το θέμα είναι πόση ώρα θα κάνει 😅
  14. Deus ex machina

    Baldur's Gate ΙΙΙ

    Απορία προς όσους έπαιξαν early access. Το παίζω σχετικά smoothly στα medium αλλά κάθε δεκάλεπτο κάνει ένα μικρό freeze για ένα δυο δευτερόλεπτα. Το έχει κάνει και σε άλλους; Να το πάρω ως σημάδι ότι πρέπει να αναβαθμίσω PC ή πρόκειται για θέμα της early access;
  • Δημιουργία νέου...