Προς το περιεχόμενο

xenofonlive

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    353
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.179 προβολές προφίλ

xenofonlive's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/03/2024 02:48 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Oculus Quest σφραγισμένο με τη ζελατίνα του 100% Καινούριο

    300 €

  2. Ίδια γραφικά με PCVR αυτό δεν ισχύει! Το foveated rendering υπάρχει απο πριν 6 χρόνια οculus Rift 1 σε όλα τα Games η διαφορά με το eye tracking foveated rendering δεν είναι στο performance αλλά στο ότι δεν βλέπεις πια να πιξελιάζει η οθόνη γύρο γύρο. edit: Επίσης απορώ γιατί δεν έχει γίνει ακόμη κάτι παρόμοιο στα μόνιτορ μας στο PC ή κάποιος εξωτερικός αισθητήρας που θα βάζουμε πάνω στο μόνιτορ για το eye tracking!! θα μας έδινε ένα 30+% bost στις κάρτες γραφικών που έχουμε! μια δυο γενιές μπροστά θα πήγαινε η οποιαδήποτε κάρτα γραφικών!
  3. Το πιο ακριβό VR στον κόσμο που όμως δεν μπορεί να παίξει VR games!!! αλλά μπορείτε να παίξετε arcade 2d games από το store!! Ρε πάτε καλά??? Oυσιαστικά το μόνο που έχει που δεν έχουν τα άλλα head sets ειναι οι 4κ οθόνες που αυτό είναι που καταστρέφει όλα τα άλλα! Η πραγματική τιμή του είναι 300 ευρώ σαν μόνιτορ για να βλέπεις ταινίες κι αυτό αν τις βρεις 50+γίγα. Εννοείτε το quest 2 & 3 είναι κλάσεις ανώτερα από αυτό.
  4. Μόνο κακό κάνει! χαλάει τους πελάτες τις, μάλλον πρέπει να ξηλώσουν πολλούς από το τμήμα μάρκετινγκ! Αν και νομίζω ότι αυτό δεν είναι από το τμήμα μάρκετινγκ , εκεί δεν έχουν πολλούς μαλάκες.
  5. Και τι σημασία έχει? αυτό ειναι απλά μια ενημέρωση λογισμικου
  6. Αδερφέ έπεσες έξω ! Είχα Macbook + Mac mini + 5 μοντέλα iphone + 2 ipad αλλά κολλημένος δεν είμαι όταν ακούω μλκ δε μπορώ..!
  7. Σιγά μην μπει στα τέσλα αυτή η μάπα μπαταρία! LFP? σοβαρά τώρα? έχουν το 1/3 ενεργειακής πυκνότητας που έχουν οι μπαταρίες που έχουν τα κινητά μας! δηλαδη ένα τέσλα που έχει μπαταρία 500κιλά σήμερα αν βάλει LFP θα πάει στους 1.5 τόνους για να έχει την ίδια αυτονομια!
  8. Tα airpods pro (1gen) τα πήρα αποκλειστικά για gaming και για ταινίες, δεν έχουν ποτέ αποσυνδέσεις stutter και δεν έχουν latency που να το καταλαβαίνεις. Γιατί?
  9. +100 eyro για 0-2fps για μαλάκες ψάχνουν αυτοι!
  10. Ένα θα πω η μετοχή της Apple έπεσε 5$ μετά την παρουσίαση! Άπατο θα πάει 100%. 4Κ σε κάθε μάτι θα μπορούσε και η Meta να βάλει για την πλάκα , το θέμα είναι όμως δεν θα έπαιζαν τα Games! Το vr είναι για να παίζεις παιχνίδια κατά 95% και ενα 5% για να βλέπεις ταινίες! Αυτή η μλκ της apple μόνο για ταινίες είναι χρήσιμο , αν είχε 300ευρώ μαχ κάτι θα γινόταν!
  11. Δυστυχώς ανήκεις στο 1% του πληθυσμού της γής που ποτέ δεν θα χαρούν το VR. Την πρώτη φορά που φόρεσα vr τα πρώτα 5 λεπτά είχα κάποια μικρή ζάλη, απο εκεί και πέρα και όλη μέρα να το φοράω δεν έχω κανένα πρόβλημα.
  12. amazon στην καλύτερη θα το πάρουμε 550-600ευρω, ελλάδα 700+ευρω
  13. Δέν είναι έτσι τα πράγματα! Ο κλέφτης πρέπει να είναι κοντά στο airtag για πολλες μέρες πριν τον ειδοποιήσει!
  14. 2014 αγόρασα την 970 Asus 370Ευρώ 2022 3070ti την αγόρασα 940ευρώ!
  • Δημιουργία νέου...