Προς το περιεχόμενο

EzioMorte

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    312
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με EzioMorte

  • Ημερομηνία γέννησης 14/11/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.040 προβολές προφίλ

EzioMorte's Achievements

  1. EzioMorte

    Μetal VHS-CD, Star Wars DVD

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/04/2024 11:08 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Σε καλή κατάσταση, όλα τα δισκάκια είναι αριστα όπως και οι κασέτες, το Mastodon μόνο είναι σε πολύ μέτρια κατάσταση το κουτι όπως φαίνεται και στην φωτο. Τιμες: Iron Maiden 20 Cradle of Filth 20 Hellhammer 30 Mastodon 5 System of a Down 10 Star Wars DVD 15 Bρισκομαι Θεσσαλονίκη για χερι με χερι συναλλαγή, αποστολές μόνο με BoxNox όχι όμως μεμονωμένα κομμάτια.

    1 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/04/2024 11:08 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Ειναι ΜΟΝΟ τα 2 δισκακια, θα δωθουν σε random θηκη. Αποστολη ΜΟΝΟ μεσω Boxnow, χερι με χερι Θεσσαλονικη κοντα στο χωρο μου λογω κινητικου προβληματος.

    15 €

  3. Τωρα παμε σε πολυ εξειδικευμενα, χαρτοκουτα δεν εχω, εχω τα κλασσικα χαρτια υγειας και κουζινας αλλα αυτα καταναλωνονται μεσα σε μερες/εβδομαδες και αλλαζουν, αν ειναι κατι τοσο ιδιαιτερο τοτε αστα να πανε! Γενικα δεν εχουμε στο σπιτι τροφιμα που τα κρατησουμε για πολυ καιρο εκτος απο συγκεκριμενα κατεψυγμενα, τα εκτος καταψυξης μεσα στο μηνα εχουν καταναλωθει ακομα και αυτα που παιρνουμε για "καβατζα". Το εχω κανονα μεχρι και τωρα στα 41 μου απο τοτε που ημουν φοιτητης οταν ειχα τραβηξει μια δηλητηριαση ολα τα λεφτα απο ζυμαρικα/ρυζια. Μονο στις πολυ αρχες των λοκνταουν του κοβιντ ειχαμε μερικα παραπανω για να μην στηνόμαστε στα μαρκετ την περιοδο που ειχαν χαρτι προτεραιότητας και έμπαινες ανα μιση ωρα (για ελαχιστη ωρα) σε MyMarket και ΑΒ στην Καισαριανη αλλα τοτε εμενα σε αλλο σπιτι οποτε... Βρηκες τιποτα τελικα; Αρχες του επομενου μηνα εχω κλεισει ραντεβου για απολυμανση και παρήγγειλα αφυγραντηρα για το ιδιο διαστημα που θα εχουμε πληρωθει να δω αν γινει τιποτα.
  4. Τις πουλησα παιδια τελικα και πηρα ενα σετ με 4 ακριβως ιδιες και λυθηκε το προβλημα. Μεγαλο λαθος μου που δεν δεν πηγα εξαρχης για αγορα ΑΚΡΙΒΩΣ των ιδιων.
  5. Ναι προφανως θα γινει απολυμανση, απλα μετα θα μπει και αφυγραντηρας σε περιπτωση που το προβλημα ειναι η υγρασια. Γενικα η περιοχη εχει παρα πολυ υγρασια γιατι ειμαστε 500 μετρα απο τη θαλασσα. Οσο για τα ντουλαπια, ΔΕΝ παιρνουμε πολλα πραγματα για να μεινουν, δεν εχω δηλαδη μακαρονια πανω απο 1 μηνα στο ντουλαπι, ουτε ρυζια και οσπρια, τα ψωνιζουμε οταν ειναι να τα μαγειρεψουμε συν 1-2 συσκευασιες μακαρονια για κανενα γρηγορο βραδυνο φαγητο, οποτε ΔΕΝ ειναι απο εκει (ελεγμενο απο χθες μηπως κατα τυχη ειχε μεινει τιποτα καιρο). Οχι δεν εχω καθολου πεταλουδες στο σπιτι, εκανα και ελεγχο το ντουλαπι μηπως και ξεφυγε τιποτα αλλα δεν εχουμε καμια παλια συσκευασια. Οπως εγραψα και στο προηγουμενο μηνυμα μου, ψωνιζουμε τα ζυμαρικα, οσπρια κτλ την μερα που ειναι να καταναλωθουν, δεν κραταμε στο ντουλαπι.
  6. Oχι, θα κανω χρηση αφυγραντηρα να δω τι μπορει να γινει, εχει υγρασια δυστηχως. Ανοιχτες συσκευασιες, δεν εχω οποτε μαλλον ειναι απο την υγρασια. Βγαινουν μονο απο στα τελη φθινοπωρου μεχρι μεσα ανοιξης, μισο χρονο εχω, μισο δεν εχω. Να δω αν βοηθησει ο αφυγραντηρας. Απο που βγαινουν αυτα ομως και τα βρισκω σε ταβανια και τοιχους και μαλιστα ψηλα. Ποτε προλαβαινουν ανεβαινουν και δεν τα βλεπω, τι να πω.
  7. Ναι τελικα αυτο θα κανω, θα παω για 2Χ16 για να ειμαι 100% σιγουρος.
  8. Παιδιά, να αγοράσω ακριβώς το ίδιο μοντέλο που είχα ήδη για να γίνει η δουλειά; Γιατί βλέπω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Δεν υπάρχουν τα χρήματα αλλά αν πουλήσω αυτές που δεν ταιριάζουν, θα είναι ένα 10αρι παραπάνω....
  9. Ναι παιδιά έστειλα το λινκ της συζητησης στον αδελφό μου, έβαλε χειροκίνητα χρονισμους και λειτουργεί στα win χωρίς crash βλέποντας τες ως 3200 στο bios τις βλέπει όμως ακόμα 2133, τις αργές.
  10. Yπαρχει κάποια λύση γι΄ αυτό (πχ μια συνολική ταχύτητα, ας πούμε στα 3000-3100mhz) η πρέπει να τις πουλήσω και να προβώ σε αγορά καινούριων; Γιατί μέχρι τώρα στα win11 τουλάχιστον έβλεπε 3200 και τώρα βλέπει 2133 αναγκαστικά χωρίς XMP για να λειτουργήσει ο υπολογιστής; Για 2 ήμερες λειτουργούσε χωρίς πρόβλημα έτσι. ΟΚ κατάλαβα, θα το δοκιμάσω αργότερα και θα επανέλθω! Ευχαριστώ!
  11. Nαι τις εχω δοκιμάσει μονες τους και είναι μια χαρά στα 3200, με τις παλιές έχουν θέμα. Οι μνήμες είναι στα 3200, με ιδια χαρακτηριστικά, ακόμα και μάρκα, η μονη διαφορά είναι ότι οι παλιές είναι RGB και οι καινούριες όχι. Χρησιμοποιώ το νεότερο BIOS, χθες κιόλας εκανα την τελευταία αναβάθμιση. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απατήσεις, θα δοκιμάσω αυτά που μου λέτε αύριο το πρωί που εχω το ρεπό μου και θα επανέλθω με νεότερα! Και παλι ευχαριστώ για το χρόνο σας!
  12. Καλημέρα στο φόρουμ. Έβαλα τελευταία 2 εξτρα μνήμες (2Χ8) corsair όπως και οι παλιές μου σε χαρακτηριστικά και πλέον αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα. Είναι ιδιες μνήμες οσο αφορά τα βολτ, τα mhz, χρονισμούς και είναι στις σωστές θέσεις (Α1Β1 κτλ) αλλά πρώτον, φαίνονται στο BIOS ως 2133 αντί για 3200mhz αλλά το χειρότερο είναι ότι αν κανω την οποιαδήποτε αλλαγή (πχ να βαλω ξανα το XMP που είχα πριν τις βαλω) είτε δεν ξεκινάει καθόλου το μηχάνημα είτε ανάβει κανονικά αλλά δεν δίνει εικόνα και μετα κανει restart και μπαίνει στην ιδια λούπα ξανα και ξανα, είτε αν καταφέρει να μπει στα win11 με 3200mhz μετα από λίγο μου πετάει μπλε οθόνη ότι κάποια συσκευή δεν λειτουργεί σωστά και κανει επανεκκίνηση. Η μονη σωτηρία είναι να βγάλω τελείως το XMP και οι μνήμες να τρέχουν στα 2133mhz αλλά αν ήταν να υποβαθμίσω τον υπολογιστή εμενα και στα 16GB αντί για 32. Πραγματικά δεν ξερω τι να κανω. Τα specs είναι CPU i3 12100f MOBO Asus Prime H670-Plus D4 Ram Corsair Vengeance RGB RT 16GB 3200hz DDR4 PSU Seasonic B12-BC 750W 80 Plus Bronze ΜSI 2080 VENTUS Η διαφορά στις μνήμες είναι ότι οι καινούριες δεν είναι RGB, έχουν τα ιδια χαρακτηριστικά και είναι ιδια μάρκα. Προθέτω και μια εικόνα από το BIOS με το XMP και πριν δοκιμάσω και τα default προτεινόμενα της ASUS αλλά τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Τα win11 διαβάζουν πλέον τις μνήμες ως 2133 ενώ πριν φαινόντουσαν σαν 3200 (τουλάχιστον στα win11, στο BIOS παλι έβλεπε τις παλιές ως 3200, τις νέες ως 2133).
  13. EzioMorte

    Προβλημα με WIfi

    Βρεθηκε λυση αδελφε μου. Δεν θα φανταστεις τι ηταν. Μια γυναικα απο την οικοδομη που καθαριζει σπιτια ηρθε και καθαρισε το σπιτι μου γιατι εγω εχω σοβαρο προβλημα με το γονατο και ειμαι με πατεριτσες μεχρι να εγχειριστω. Ε, λοιπον μου εκλεψε τον κωδικο και κατεβαζε ολη μερα. Το ειδα, αλλαξα τα παντα απο κωδικους κτλ και ηρθε φαντασου και μου εκανε παρατηρηση οτι της κοπηκε το ιντερνετ οποτε βγαλε ακρη...
  14. EzioMorte

    Προβλημα με WIfi

    Προφανως και επεσε σε πωλητη δεν εξηγειται! Και για το δωματιο μου το ειπε ηλεκτρολογος οποτε απ' οτι καταλαβαινω πρεπει να ρωτησω τεχνικο δικτυου. Οσο για τα υπολοιπα, θα τα δοκιμασω ενα ενα να δω τι γινεται, ισως τελικα βρω τον ενοχο. Μακαρι δηλαδη γιατι ειναι σαν να πληρωνω για 24αρα γραμμη.
  15. EzioMorte

    Προβλημα με WIfi

    Πρωτα απ' ολα καλημερα σε ολους! Εχω ενα θεμα με την συνδεση μου. Ειναι Νοβα 100αρα με καινουριο ρουτερ την ιδιας της Νοβα, υποτιθεται αυτα που στηριζουν και fiber δεν εχω ομως fiber. Eκει που κατεβαζω (παντα ασυρματα) κανονικα με 10-12 megabyte/sec η ταχυτητα πεφτει στα 2-3 μεχρι να κανω επανεκινηση στο ρουτερ και κατεβαζει ξανα κανονικα. Μετα απο λιγο (συνηθως 1-2 ωρες) ξαναπεφτει και θελει επανεκκίνηση. Δυστηχως Δεν υπαρχει δυνατοτητα ethernet γιατι το ρουτερ ειναι στο διαδρομο και εγω σε δωματιο, που να μεν βλεπω φατσα μπροστα το χωλ αλλα ειναι στην εισοδο του σπιτιου και δεν μπορω να εχω καλωδια μεσα στη μεση ολη τη μερα, γατια, παιδια, καταλαβαινετε. Ειναι θεμα που διορθωνεται η η μονη λυση ειναι η ενσύρματη συνδεση; Επισης μου ειπε τεχνικος οτι δεν μπορω να βαλω πριζα για τηλεφωνο στο δωματιο που ειναι τα μηχανηματα. Η...λυση της Νοβα ηταν να βαλω πιο γρηγορη συνδεση... Ευχαριστω. ΥΓ: Εχω δοκιμασει σε 3 λαπτοπ, 2 σταθερους υπολογιστες (2 λαπτοπ και 1 υπολογιστης gaming ακριβα μηχανηματα), PS3-4-5, Switch, XBOX ONE X, Series X, Series S, tablet, κινητα, κανει τα ιδια παντου. ΥΓ2: Το ρουτερ στην ευθεια εχει αποσταση 4-5 μετρα, δεν εχει εμποδια μπροστα (τοιχους, πορτες κτλ) και εχει γινει αλλαγη οποτε δεν ειναι προβληματικο γιατι και το προηγουμενο εκανε τα ιδια.
  • Δημιουργία νέου...