Προς το περιεχόμενο

LOVExVOTKA

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    643
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με LOVExVOTKA

  • Ημερομηνία γέννησης 31 Αυγούστου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Earth

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.771 προβολές προφίλ

LOVExVOTKA's Achievements

  1. LOVExVOTKA

    Πόσo να πουλήσω..?

    Το Τροφοδοτικό είναι τέρμα κινεζιά και αυτό γιατί είχα ένα της gigabyte πριν λίγο καιρό και κάηκε και επειδή τον χρειάζομαι τον υπολογιστή καθημερινά πήρα ένα φθηνό από τοπικό κατάστημα ώστε τουλάχιστον να δουλεύει. Ο HDD όντος είναι αισθητά αργός ακόμη και σε απλά αρχεία πχ mp4 ή φόρτωση excel doc κτλ σέρνεται κυριολεκτικά.
  2. LOVExVOTKA

    Πόσo να πουλήσω..?

    Καλησπέρα στο φόρουμ!! Σκέφτομαι να φτιάξω νέο σύστημα desktop τώρα έχω το εξής cpu: Intel i5 2400 motherboard: Gigabyte GA-H61M-D2-B3 RAM: 2x4gb CORSAIR 1333mhz DDR3 PSU: Nitrox SL-650W HDD: Western Digital 500GB Sata3 Επειδή δεν έχω τι να το κάνω ούτε κάπου να το χρησιμοποιήσω πόσο πιστεύετε μπορώ να το δώσω ώστε να φύγει; Η να το κρατήσω για αντίκα λέτε; 😂
  3. Και εγώ έλεγα να κάνω κάτι τέτοιο μεταχειρισμένο το πολύ 5ετίας με λίγα χλμ. Απλά δεν θέλω να ξεφύγω πάνω από 3κ
  4. Κοίταξε εννοείται όταν μιλάμε για μεταχειρισμένο κατανοούμε και το ρίσκο. Πήγα είδα ένα beverly cruiser 250 του 2009 με 63.500 χλμ και μου άρεσε πολύ απλά αυτό δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να δώσεις 1900 ευρώ για 15ετίας μηχανάκι ή να βάλεις άλλο ένα χιλιάρικο και να πάρεις καινούργιο. Για καινούργιο είμαι μεταξύ sym symphony 200 και kymco agility 200
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Σκεφτόμουν κάτι σε xmax 250cc του 9 με 11 μοντέλο κάπου στα 2000 βρίσκεις απλά δεν ξέρω αν έχει κανένας να μας πει και εντυπώσεις
  6. Καλησπέρα Σε όλο το φόρουμ. Ήμουν ενός χρόνου κάτοχος scooter Daytona miro 130 Ήρθε η ώρα να το πουλήσω λοιπόν και σκέφτομαι να πάω σε κάτι μεγαλύτερο μέχρι 250 cc η χρήση του θα είναι καθαρά για πόλη. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω τι να διαλέξω σε θέμα αξιοπιστίας Μιας και θα είναι μεταχειρισμένο. Θέλω μέχρι 2 έως 2,5 χιλιάδες ευρώ να κοστίσει . Έχει κάποιος κάποιο μοντέλο στο νου του μάρκα να προτείνει. Όλες οι απόψεις είναι δεκτές παιδιά συζήτηση κάνουμε.
  7. Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να φτιάξω το παρακάτω build για gaming και θέλω γνώμες. Μητρική: Gigabyte B550 Aorus Elite V2 (rev. 1.0) Motherboard ATX με AMD AM4 Socket CPU: AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz Επεξεργαστής 6 Πυρήνων για Socket AM4 σε Κουτί με Ψύκτρα PSU: Be Quiet System Power 10 650W Τροφοδοτικό Υπολογιστή Full Wired 80 Plus Bronze CASE: Cougar MX410 Mesh-G RGB Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με Πλαϊνό Παράθυρο Μαύρο RAM: G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4 RAM με 2 Modules (2x8GB) και Ταχύτητα 3200 για Desktop MONITOR: Samsung C27F396FHR VA Curved Gaming Monitor 27" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTG SSD: Kingston A400 SSD 480GB 2.5'' SATA III HDD: Western Digital Blue 1TB HDD Σκληρός Δίσκος 3.5" SATA III 7200rpm με 64MB Cache για Desktop Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε κάρτα γραφικών στα 300-400€ για αυτό το σύστημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Καλησπέρα σε όλο το φορουμ... Λοιπόν έχω το galaxy s8 το απλό όχι το plus. Παρατήρησα εδώ και λίγες μέρες με την αλλαγή της φωτεινότητας της οθόνης μου αλλάζει και τους χρωματισμούς. Π.χ. την ανεβάζω και μειώνει τους τόνους του μπλε και ανεβαίνουν οι κόκκινοι. Ή το αντίθετο. Όταν την έχω στο τέρμα χαμηλό το μαύρο γίνεται πιο γκρίζο. Γενικά παίζει σε αισθητό επίπεδο με τους τόνους. Τι γίνεται; Να φταίει η οθόνη ή να θέλει καμία επαναφορά; Το είχε κανείς άλλος αυτό; Ευχαριστώ πολύ.
  9. Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω για κάποιο περίεργο λόγο όταν βγαίνουν τέτοιου τύπου ειδήσεις ξεκινάτε όλοι και γκρινιάζετε για το απόρρητο και άλλα τέτοια. Χρησιμοποιήτε μία υπηρεσία στην οποία δεν είστε υποχρεωμένοι. Άρα πιστεύετε πως σας εξαπατούν και σας παρακολουθούν; Ρυθμίσεις > Λογαριασμός > Διαγραφή Λογαριασμού. Simple.
  10. Έλα ρε βρε υπερβολές. 😂😂 Αρκεί να ξέρεις τις θες να δεις και να "φιλτράρεις" τις άπειρες επιλογές.
  11. LOVExVOTKA

    Τι κινητό να επιλέξω;

    Αν είναι φίλε μου να μην πάω σε 5g συσκευή τι γνώμη έχεις για τα xiaomi; Τα ακούω συχνά αν και δεν έτυχε να χειριστώ προσωπικά ποτέ μου. Επίσης για τα samsung a51 βλέπω καλά σχόλια. Το realme να σου πω την αλήθεια και σαν μάρκα δεν την έχω ξανακούσει ποτέ μου
  12. LOVExVOTKA

    Τι κινητό να επιλέξω;

    Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντησή σου. Να ρωτήσω το έχεις χρησιμοποιήσει και να ναι πόσο καιρό; Ευχαριστώ πολύ!!!
  13. Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ. Επειδή βλέπω υπάρχουν πολλά μοντέλα κινητών και μεγάλη ποικιλία έχω μπερδευτεί. Θέλω να ρωτήσω λοιπόν τι μοντέλο να επιλέξω από όλα αυτά που υπάρχουν στην αγορά μέχρι 300€; Η κύρια χρήση του θα είναι πιο πολύ για φωτογραφίες (να έχει καλή κάμερα). Να έχει μέτρια έως καλή χωρητικότητα (βασική μνήμη 65gb+) και σχετικά καλή διάρκεια μπαταρίας. Παρακαλώ πείτε μου ή τι έχετε χρησιμοποιήσει εσείς ή τι έχετε στο νου σας να επιλέξω. Ευχαριστώ πολύ παιδία!!
  14. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου τελικά την πούλησα 70€
  15. Καλησπέρα παιδιά θέλω να πουλήσω την κάρτα γραφικών XFX Radeon R9 270X 2GB Double Dissipation Edition (R9-270X-CDFC). Είναι σε καλή κατάσταση και την χρησιμοποιώ από το 2015 σε όχι και τόσο απαιτητικά games πχ lol wow bf3 ac4 γενικά παιχνίδια της εποχής της. Δεν έκανε OC ποτέ. Πόσο πιστεύεται να πιάνει η τιμή της; Η πώληση γίνεται καθαρά για λόγους αναβάθμισης σε μια πιο καινούρια .
  • Δημιουργία νέου...