Προς το περιεχόμενο

ennoeitai

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    171
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Σχετικά με ennoeitai

  • Ημερομηνία γέννησης 15/08/1986

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ennoeitai's Achievements

Mentor

Mentor (11/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

606

Φήμη

  1. Βασικα για να ειμαι τελειως ειλικρινης, καταλαβαινω μονο στο περιπου τι ειναι αυτα, οχι ακριβως, λολ. Εγω απλα ηθελα να μην κολλαει το flash.
  2. Οκ ευχαριστω! Θα του φτιαξω και καμια χυτη χοανη.
  3. Αυτο καλο ειναι; Λεει Memory 3071Μ. Τοσο περιμενα να εχω, αν αυτο ειναι οντως για τη ραμ.
  4. Οκ παιδια, ηρθαν οι ραμ, τις εβαλα και δουλευουν, ολα καλα! Ευχαριστω!
  5. Αν θελω να κανω αυτο το παραπανω, παιζει να τη βγαλω με ~500 ευρω, ή λογικα θα χρειαστει και σκληρος-καρτα γραφικων, οποτε θα βγει παραπανω; Θελω να μπορω να χρησιμοποιω κανενα matlab-mathematica ανετα.
  6. Βασικα το πλανο μου ειναι να περιμενω ~1 χρονο ακομα (μαλλον αυτο δε γινεται να το αποφυγω), και μετα να αγορασω καινουρια μητρικη και επεξεργαστη. Ισως αναγκαστω βεβαια τοτε να παρω και καινουριο σκληρο και καρτα γραφικων, για να ειναι συμβατα. Τωρα ο σκληρος μου ειναι: 75GB Western Digital WDC WD800JD-19JNA0 (SATA), και η καρτα γραφικων: 512MB NVIDIA GeForce 8500 GT.
  7. Δε βρισκω να λεει πουθενα. Λεει No estimate available. Ειναι τωρα 5 μερες, επρεπε να'χει ερθει;
  8. Παιδια ποσες μερες ειναι το φυσιολογικο να κανει μεχρι να ερθει; Απο Λετονια.
  9. Ξερω οτι ειναι ελεεινος ο υπολογιστης μου, απλα λογω οικονομικων ηθελα να τον κρατησω κανενα δυο χρονια ακομα, γιατι δε γινεται αλλιως, και απλα να χρησιμοποιω μονο τα προγραμματα που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα. Απλα τωρα αρχισε να μην την παλευει και με το firefox. Τι εννοεις βελτιστοποιηση στο λειτουργικο; Κατι boosters που υπαρχουνε για τις cpu και κατι τετοια; Παντως αναβαθμισεις δεν κανω γιατι δεν τις σηκωνει και κολλαει συνεχεια μετα. Ουτε antivirus εχω, εννοειται, γιατι ουτε αυτα τα σηκωνει (μονο mbam). Ρε εντωμεταξυ εγω φοβηθηκα οτι αυτος στο ebay ειχε μονο μια κριτικη και αυτη κακη, αλλα γενικα ειναι καλος απ'οτι βλεπω.
  10. Ωχ κακο αυτο. Εχεις δικιο, δεν ειχα ξαναγορασει απο ebay και δεν ειχα εμπειρια, απο αμαζον ειχα παρει κατι πιο παλια, αλλα θυμομουνα οτι σ'αυτα τα σαιτ οι χρηστες παιρνουν κριτικες απο τους αλλους χρηστες, και φανταστηκα οτι δε θα ητανε μουφα, γι αυτο δεν κοιταξα (και επειδη ητανε σχετικα φτηνες προφανως). Αλλα βλακεια οντως. Καλα τα λες, απλα δεν παιζουνε λεφτα γενικα. Λες να μη λυθει το προβλημα; Νομιζα πως ητανε θεμα της ραμ περισσοτερο. πωπω ταπα δηλαδη. Καλα θα περιμενω να δω τι θα ερθει και βλεπω.
  11. Οκ ευχαριστω φιλε, τις αγορασα. Να ρωτησω, πιστευω θα κανουν αυτες, δε θα εχω προβλημα, ε; Ανοιξα το κουτι και ειδα τις υποδοχες, ειναι ιδιες, απλα δεν ξερω αν θα ειναι σωστες απο αποψη λογισμικου (αυτα τα DDR, κλπ., επειδη δεν τα χω ψαξει). Επισης εβαλα 1 item, υποθετω στο 1 item συμπεριλαμβανονται και οι 2 ραμ, δηλαδη απ'οτι καταλαβα τις στελνει 2-2, δε νομιζω να επρεπε να βαλω 2 items. Και κατι αλλο, θελω να δω σε ποσες μερες μπορει να ερθουν, παω στο "Postage and packaging" και παταω Get rates, αλλα δεν κανει τιποτα. Στη Λετονια ειναι αυτος και λεει οτι το στελνει μεσα σε μια μερα απο οταν πληρωσεις. Καλα ετσι και μου τις βρηκατε σωστες τα σπασατε.
  12. Οκ σας ευχαριστω παιδια. Βασικα επειδη τη χρειαζεται οπωσδηποτε ο υπολογιστης δε γινεται να το αφησω αλλο, αρα δεν παιζει να περιμενω για αγγελιες. Αυτη σιγουρα θα κανει; Να την παραγγειλω; Ή να ελεγξω και τιποτα αλλο (πχ κατι συγκεκριμενο στις υποδοχες των ραμ); Δεν ξερω, ισως εχει να κανει οτι εκανα φορματ πριν λιγες μερες και προσεχω να μην του βαζω προγραμματα για να μην τον φορτωνω. Και γενικα οσο μπορω, κλεινω ο,τι δε χρειαζεται. Κατα τ'αλλα δεν ξερω με τι εχει να κανει.
  13. Γεια σας, εχω εναν αρκετα παλιο υπολογιστη, του 2005, και θελω να αγορασω RAM και να του τη βαλω. Πριν μερικα χρονια ειχα ρωτησει στο πλαισιο, μου ειπαν να τους τον παω να δουν τι υποδοχες εχει ή κατι τετοιο, μετα μου ειπαν οτι πρεπει να παραγγειλω τη ραμ γιατι δεν υπαρχει, και εκανε νομιζω 30 ε αυτη του 1gb, και τελικα το αφησα. Απλα τωρα ειναι απαραιτητο γιατι κολλαει συνεχεια. Ρωταω εδω, μηπως γλιτωνα τουλαχιστον να τον ξανακατεβαζω στο πλαισιο, γιατι δεν εχω αυτοκινητο και δε μου ειναι ευκολο. Θα μπορουσα να βρω μονος μου τι ειδους υποδοχες ειναι οι υποδοχες της ραμ, και γενικα ο,τι χαρακτηριστικο χρειαζεται, για να παραγγειλω τη ραμ με τη μια, ειτε μονος μου απ'το ιντερνετ (ειναι ευκολο/σιγουρο οτι θα μου στειλουν τη σωστη; ), ή εστω μεσω πλαισιου, αλλα χωρις να χρειαζεται να κατεβαζω τον υπολογιστη στο πλαισιο; Τα χαρακτηριστικα του ειναι τα εξης: Τον αγορασα το Φεβρουαριο του 2005 απ'το Πλαισιο. Απ'το Speccy, το συστημα μου ειναι: Operating System: Windows XP Home Edition 32-bit SP3 CPU: Intel Pentium 4 540 Prescott 90nm Technology (Intel Pentium 4 CPU 3.20GHz) RAM: 1,00GB Single-Channel DDR @ 160MHz (2.5-4-4-8) (αν θυμαμαι καλα, εχει 2 ραμ των 512 mb) Motherboard: ASUSTeK Computer INC. P5GD1 (Socket 775) 30 °C (κλπ., υποθετω καρτες γραφικων κλπ. δε χρειαζεται να σας τις πω). Και οταν πατησω στη ραμ λεει αυτα που επισυναπτω στις εικονες. Αρκουν αυτα για να ξερω τι ραμ να ζητησω; Χρειαζεται να ξερω καποια αλλα χαρακτηριστικα των υποδοχων της ραμ; Να ανοιξω το κουτι να δω τιποτα πανω στις υποδοχες; Ευχαριστω.
  14. Οκ, εκανε update κανονικα, ετσι που ειπαμε! Ευχαριστω.
  15. Α λες ετσι να γινει, αμα το αφησω μονο του; Εγω καθε φορα εβαζα την επιλογη να με ρωταει. Τελοσπαντων, ξαναεβαλα το offline installer και το βαλα να κανει τις ενημερωσεις αυτοματα. Ευχαριστω!
  • Δημιουργία νέου...