Προς το περιεχόμενο

magdalhnh

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.583
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.069 προβολές προφίλ

magdalhnh's Achievements

  1. Επομένως τα ίδια κάνει και στο αέριο ο Ηρων και για μένα είναι αποτρεπτικό. Ευχαριστώ skantsos για τις πληροφορίες.
  2. Ο Ηρων στο αέριο, το δίνει το 50αρικο; ή θα κάνει τα ταχυδακτυλουργικά του και θα το πάρει πίσω, όπως κάνει στους λογαριασμούς του ρεύματος;
  3. Δεν ανέφερε τίποτα για ρήτρα ή όχι ο υπάλληλος. Άσε που δε πιστεύω πως είναι στο χέρι του υπαλλήλου το οτιδήποτε. Εγώ όταν άλλαξα το δικό μου control σε benefit, έκανα συμβόλαιο με υπάλληλο που με διαβεβαίωσε ότι δε θα πάρω 50αρικο αλλά και ότι θα με κοπανισουν στα αυτιά, με τη ρήτρα αποχώρησης από το control, αφού είχα υπόλοιπο άλλους 10 μήνες από τη λήξη του συμβολαίου. Ούτε που τον άκουσα. Προχώρησα γιατί ήμουν 90% σίγουρη πως τίποτα δε θα ισχύσει τελικά και όντως, εκδόθηκε ο λογαριασμός μου και με 50αρικο και χωρίς ποινή. Τώρα όμως που η ΔΕΗ έβγαλε το 50αρικο από τους τελευταίους όρους, την ψιλοφοβαμαι, με την ρήτρα για το control. Μην τυχόν και άλλαξε πολιτική.
  4. Το συμβόλαιο που έστειλαν στον συνάδερφο μου είναι με το 50αρικο, χωρίς ρήτρα αποχωρησης από το benefit. Δηλαδή όπως προείπα, οι προηγούμενοι όροι. Αυτό που φοβόμαστε είναι μη φάει ρήτρα αποχώρησης από το control.
  5. Παιδιά, ο συνάδελφος έκανε τηλεφωνικά το συμβόλαιο. Τον είχα ενημερώσει προηγουμένως, πως δεν υπάρχει πλέον η προσφορά του 50αρικου και γι'αυτό του έκανε εντύπωση που ουσιαστικά λαμβάνοντας αυτούς τους όρους, του το δίνουν. Εύχομαι να μη χρεωθεί ρήτρα, γιατί πήγε στο benefit μετά από δική μου συμβουλή και εφόσον έστειλαν αυτούς τους όρους, πιστεύω πως μπορεί να διεκδικήσει το 50αρικο σε περίπτωση που δεν του αποδωθεί.
  6. Σήμερα συνάδερφος πήγε από control στο benefit και του έστειλαν τους προηγούμενους όρους με το 50αρικο δώρο.
  7. @energy52, εγώ γνώριζα πότε έγινε η μετάβαση στη ΔΕΗ, και στο εν τω μεταξύ είχε εκδόσει και τον πρώτο μου λογαριασμό. Στη ΦΑ, δε πλήρωσα κανέναν μετέπειτα λογαριασμό, παρά μόνο τον τελικό. Αν πλήρωνα τα λεφτά που μου ζητούσαν, ο τελικός θα ήταν πιστωτικός.
  8. Όταν είχα πάει πρώτη φορά στη ΔΕΗ, με προηγούμενο πάροχο την ΦΑ, ο πρώην μου έστελνε λογαριασμούς έως και 6 μήνες μετά. Είχα πάρει 10 τηλ μέχρι να τελειώνει αυτή η ιστορία και να βγει ο τελικός και με έγραφαν κανονικά. Κοίτα μη φταίει η ΦΑ τελικά.
  9. Επειδή πρόσφατα μου έτυχε, ήταν μεν ανοιχτή η περίοδος καταχώρησης στην elpe, αλλά όταν έβαλα τη μέτρηση δε με άφησε να την καταχωρήσω. Έβγαζε σφάλμα. Τελικά κι επειδή το σπίτι είναι ακατοίκητο το χειμώνα στο χωριό, τηλεφώνησα στον ΔΕΔΔΗΕ κι έδωσα εκεί τη μέτρηση.
  10. Είπες πως ο λογαριασμός σου αφορά περίοδο κατανάλωσης 7-11-23 ως 2-1-24. . Εφόσον 10/1 έκανες την αλλαγή λογικό να μην έχεις το 50αρικο.
  11. Εγώ πήρα τις δωροεπιταγες, δίνοντας μόνο τα email και τα ονόματα των φίλων μου. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα καθηστερησαν κι έστειλαν τα δικαιολογητικά και τη συναίνεση καμιά βδομάδα αργότερα.
  12. Το ίδιο συμβαίνει και με τον δικό μου πρόσφατο λογαριασμό στη ζενίθ. Δεν υπάρχει pdf για να δω την ανάλυση.
  13. Ακριβώς έτσι και μένα. Τώρα που το είπες ekrepali το κοίταξα, αλλιώς δε θα το παρατηρούσα. Πιστεύω πως δε πρόκειται να μπει ρήτρα αποχώρησης από το control.
  14. Ακολούθησε τη διαδικασία που σου έστειλαν με το email για να τη δεις. Κι εγώ διάλεξα κάρτα τράπεζας που ήδη προϋπήρχε e-banking αλλά δεν τη δείχνει εκεί.
  15. Χθες ήρθε το email της eurobank, σήμερα με το ΑΦΜ του δικαιούχου και το τηλ που έβαλα στην αίτηση, είδα τα στοιχεία της αυλης και την πρόσθεσα χωρίς πρόβλημα στο Google wallet. Ήδη τη χρησιμοποίησα.
  • Δημιουργία νέου...