Προς το περιεχόμενο

Maniadis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    23
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Maniadis's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. https://dl.dropboxusercontent.com/u/15185772/p/IMG_0018.JPG https://dl.dropboxusercontent.com/u/15185772/p/IMG_0019.JPG οριστε τι επιλογες εχει το βιος στα advance δεν εχει πουθενα επιλογη για UEFI
  2. Maniadis

    Win7 σε Toshiba FreeDos

    θα δικιμασω και θα σας πω παιδια με usb παντως τα dvd που εχω ειναι σωστα τα δοκιμασα και σε αλλο λαπτοπ.
  3. Maniadis

    Win7 σε Toshiba FreeDos

    Εχω 3 διαφορετικα dvd και δεν λειτουργει κανενα φιλε μου.Σταματαει εκει που λεει να πατησω ενα κουμπι για να προχωρισει.
  4. Θα φτιαξω το usb .Μεσα στα bios εχει μονο να βγαλω το safe boot τπτ αλλο.και ενα αλλο παιδι μου ειπε να γυρισω απο "UEFI" σε "CSM Boot αλλα δεν εχει τετοια επιλογη πουθενα.
  5. Ναι το εχω φτιαξει το boot order και ξεκιναει με το dvd rom αλλα οταν ανοιξει το λαπτοπ εκει που λεει "press any key to continue ... " σταματαει και δεν κανει τπτ ενω παταω κομπια.Εχω κανει φορματ με το ιδιο dvd και σε αλλα λαπτοπ προσφατα.Οριστε και το μηχανιμα http://www.skroutz.gr/s/4434449/Toshiba-Satellite-C55-A-1RG-N2820-4GB-500GB.html ..
  6. Καλησπερα παιδια.Σημερα εφτασε ενα λαπτοπ Toshiba-c55 που ειχα παραγγειλει και ειναι FreeDos.Θελω να του περασω τα Win7 που εχω σε dvd αλλα σταματαει στο bootarisma (press any key to continue ... )Προφανος υπαρχει καποια διαδικασια την οποια δεν γνωριζω για τα freedos στο περασμα win7.Αν ξερει καποιος ας με βοηθησει να περασω τα win7 στο μηχανιματακι . Ευχαριστω εκ των προτερων!
  7. Αυτο παιζει να ειναι γιατι αν θυμαμαι καλα το εβαλα σε λειτουργεια μετα χωρις μπαταρια και αναβοσβηνε,το εκλεισα εβαλα την μπαταρια και τοτε μαλλον σταματησε...Δεν θυμαμαι καλα.Παντος δεν νομιζω να εχει θεμα η μαμα του παιδιου με τπτ.
  8. Εχω και γω ενα acer 7740G και ειχα παθει το ιδιο μια φορα που το ειχα ανοιξει για να το ξεσκονισω .Αναβοσβηνε το power button.Δεν καταλαβα ποτε γιατι το εκανε..Εβγαλα ραμ ξανα εβαλα και μετα σταματησε..Δεν ξερω αν το εσβησα εγω η αν ηταν κατι αλλο,σημασια εχει οτι δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο θεμα στα 4 χρονια που το εχω.Αυτο με το φωτακι το ειχε κανει πριν κανα χρονο.
  9. Maniadis

    Win7 σε Toshiba FreeDos

    Καλησπερα παιδια.Σημερα εφτασε ενα λαπτοπ Toshiba-c55 που ειχα παραγγειλει και ειναι FreeDos.Θελω να του περασω τα Win7 που εχω σε dvd αλλα σταματαει στο bootarisma (press any key to continue ... )Προφανος υπαρχει καποια διαδικασια την οποια δεν γνωριζω για τα freedos στο περασμα win7.Αν ξερει καποιος ας με βοηθησει να περασω τα win7 στο μηχανιματακι . Ευχαριστω εκ των προτερων!
  • Δημιουργία νέου...