Προς το περιεχόμενο

ikaria_jim

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    23
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ikaria_jim's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω για Nas. Cloud storage. Με ενδιαφέρει να διαβάζω αρχεία από παντού αλλά το πιο σημαντικό να μπορώ να περάσω αυτόματα φώτο από Android,χωρις να πρέπει να κάνω κάτι. Διάβασα κάτι για το synology ότι μπορείς να κάνεις μόνο read από android. Καμία ιδέα. Ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα.σαν νέος στην φωτογραφία χωρίς γνώσεις ψάχνω ένα φακό για να μπορώ να βγάλω δωμάτια. Η μηχανή είναι η nikon d5200.
  3. Είναι πάρα πολλά τα λεφτά.δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ τόσο πολύ με την φωτογραφία.απλα όταν κάνω ταξίδια να μπορώ να πάρω κάποιες καλές φωτογραφίες.
  4. Δεν πάω σε κάτι τέτοιο.κατι απλό θέλω.λογικα 18-140
  5. Ευχαριστώ πάρα πολύ.τωρα κατάλαβα.
  6. Καλημέρα παιδιά.να κάνω μια ακόμη ερώτηση.πια η διαφορά του 55-200 με τον 18-140.αν μπορώ να καταλάβω το 200μμ και το 140μμ είναι το ζουμ.το 55 με το 18;έχουν μια μεγάλη διαφορά στην τιμή.
  7. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις προτάσεις.απο Αθήνα γνωρίζει κάποιος κάποιο μαγαζί.θα πάω την επόμενη εβδομάδα.και έλεγα να έβλεπα κάποια. Όχι κάτι συγκεκριμένο. τοπία.κανω αρκετά ταξίδια.και θέλω να μπορώ να πιάσω κάποια πράγματα πιο κοντά.αλλα γενικά είμαι πολύ αρχάριους.θελω να μάθω.
  8. Καλησπέρα.ειμαι κάτοχός της nikon d5200. Με φακό 18-55 vr 2. Ενδιαφέρομαι για ένα φακό με πιο μεγάλο ζουμ. Ερασιτεχνική χρήση κάνω και ψάχνω κάτι μεταχειρισμένο για αρχή.καποια πρόταση. Ευχαριστώ.
  9. Εχεις απολυτο δικιο.σε ευχαριστω παρα πολυ. Αλλα ακομα και στην φαση που θελω απλα μια καλη μηχανη μιλαμε παλι για την ιδια?
  10. Μαλλον δεν ηταν τοσο απλο οσο το φανταζομουν.δεν υπαρχει χρονος για αλλο hobby Ασχολούμαι με τα ενυδρεια. Απλα σκευτομουν οτι αντι να φωναζω την φωτογραφο.και να περιμενω να ερθει ειμαι κ ικαρια και τα πραγματα αργουν λιγο.... Θα μπορουσα να βγαζω εγω τις φωτο.και να τις ποσταρω.αλλα βλεπω οτι και το κοστος παει πολυ πανω.
  11. Μια μικρη διευκρινηση.δεν εχω ιδεα για φωτογραφικες ουτε καν με το κιν δεν βγαζω.αν ειναι ευκολο να εχω ενα λινκ.με την μηχανη.
  12. Καλημέρα παιδιά. Ψαχνω μια μηχανη για δουλεια προ παντος.αλλα και για να βγαζω καμια φωτο. Εχω ενα ξενοδοχειο και καθε λιγο σκαω 50 για φωτογραφηση.οποτε λεω να παρω κατι.αυτο που χρειαζομαι ειναι πολυ μεγαλη αναλυση σε δωματιο και να μπορω να βγαλω και την θεα. Εχει καποιος καμια ιδεα τι πρεπει να παρω.? Ευχαριστω παρα πολυ.
  13. μιλας για αυτη? http://www.skroutz.gr/s/7092748/MSI-Radeon-R9-380-2GB-Gaming-R9-380-GAMING-2G.html
  14. οχι δεν ειναι δεδομενο.απλα σκευτομαι οτι με τα λευτα αυτα μπορω να βαλω 2 και να παω λιγο πιο καλα απο αυτες που εχω τωρα.μπορει να ειμαι λαθος.να βαλω μια πιο καλη?και αν ναι ποια.?
  15. lg flatron e2351 1920χ1080 δεν ξερω ποσες ιντσες ειναι.στο ποσο ελεγα κοντα στα 200 και οι 2.
  • Δημιουργία νέου...