Προς το περιεχόμενο

Thessgr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    138
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Thessgr's Achievements

  1. Αμέσως όμως να επιτεθεί ο άλλος!!! Φυσικά και έχει ups το κατάστημα αλλά η διακοπή επήλθε από βλάβη σε αυτά. Ένα update έχει εγκατασταθεί στα ταμεία και απλώς δεν έγινε επανεκκίνηση, που θα γινότανε έτσι και αλλιώς αυτομάτως σε λίγες ημέρες. Από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν αναβαθμίστηκε κρίσιμος εξοπλισμός; Και ναι, η επιχείρηση επέλεξε ότι τα οφέλη από τους HDD είναι περισσότερα από το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Έλεος λίγο με τα σχόλια...
  2. Ας πω και εγώ τον πόνο μου: Είμαι υπέρμαχος των αυτομάτων updates αλλά καλό θα ήτανε να υπάρχει και κάποιος τρόπος παράκαμψης. Σε ταμεία μεγάλου καταστήματος που έχουν Windows 10 έχει τύχει να γίνει διακοπή ρεύματος. Τα ταμεία κλείσανε και στην εκκίνηση έπρεπε να ολοκληρώσουν τις ενημερώσεις που κατεβάσανε τις προηγούμενες ημέρες. Μη με ρωτάτε για ποιο λόγο αλλά είναι επιλογή να έχουν HDD και όχι SSD. Να μην τα πολυλογώ, το πρώτο άνοιξε μετά από 20 λεπτά και το προσωπικό για αρκετή ώρα μετά τοποθετούσε στα ράφια τα προϊόντα που παράτησαν οι πελάτες.
  3. Ας κάνανε τη συνδρομή 24,99€ για να λέμε ότι γλιτώνουμε 24,99€/μήνα. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!! 😜 🤪😝
  4. Θα πληρώνεις για Ferrari και θα σου έρχεται Ferari. Κάτι τέτοιο μου θυμίζει:
  5. Η άποψη μου είναι ότι πράγματι δεν είμαι καλός πωλητής και γι' αυτό ασχολούμαι με άλλο αντικείμενο. Η άποψη των συνεργατών μου βέβαια διαφέρει. Ας μην πηγαίνουμε στα άκρα, σε Pentium III και Windows 98. Δεν αναφέρθηκα σε κάτι τόσο παλιό. Το θέμα του security είναι όντως σημαντικό αλλά υπάρχουν προϊόντα software που δεν έχουν ιδιαίτερα ζητήματα ως προς αυτό. Τα παραδείγματα που αναφέρεις είναι σωστά αλλά ακόμα και αν δεν έχει κάποιος την πιο πρόσφατη έκδοση του Office ή του Photoshop μπορεί να ανταλλάσσει μηνύματα και να επεξεργαζεται εικόνες. Φιλικά όλη η συζήτηση και χωρίς καμία πρόθεση για αντιπαράθεση.
  6. Δεν θα κάτσω να διαφωνήσω μαζί σου γιατί υπάρχουν και περιπτώσεις που ισχύουν αυτά που γράφεις. Υπάρχουν όμως και χρήστες ή επιχειρήσεις που θέλουν να πάρουν το προϊόν και να αρχίσουν να το δουλεύουν και δεν ενδιαφέρονται για όλα αυτά τα features που προσφέρονται κατά καιρούς. Να πάμε και στον παπά που τρώνε οι περισσότεροι χρήστες με το Office 365. Σε πολλές θέσεις εργασίας έχουμε ακόμα Office 2013 και δεν υπάρχει σκέψη για αλλαγή. Το αγοράσαμε (υπολόγισε πότε) και δεν πληρώσαμε ούτε ευρώ από τότε. Απλοί χρήστες είναι που με το ζόρι κάνουν μερικά πραγματάκια στο Word και στο Excel. Γλιτώσαμε πολλά λεφτά όλα αυτά τα χρόνια και σε όσες προσπάθειες έκανα να τους δείξω το συγκριτικό πλεονέκτημα του Office 365 έφαγα άκυρο γιατί λένε οι άνθρωποι ότι δεν χρειάζονται όλα αυτά που προσφέρει για την εργασία τους και δεν έχουν καμία διάθεση να αλλάξουν τον τρόπο που εργάζονται. Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Υπάρχουν εταιρείες, υπάλληλοι και οικιακοί χρήστες που ενδιαφέρονται για ό,τι καινούριο και το αξιοποιούν αλλά υπάρχουν και άλλοι που δεν θέλουν διαρκώς νεοτερισμούς.
  7. Δυστυχώς τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο περίπλοκα στον χώρο της πληροφορικής. Κάποτε αγόραζες το προϊόν σε μία τιμή και καθάριζες. Τώρα πρέπει να ψάχνεσαι να καταλάβεις τι περιλαμβάνει κάθε συνδρομή, πόσο κοστίζει, τι είναι τα tokens, πώς τα χρησιμοποιείς, να κάνεις λογαριασμό και τόσα ακόμα. Στην εταιρεία που δουλεύω και δεν έχει αντικείμενο εργασίας σχετικό με τη γραφιστική ή τη φωτογραφία αλλά έχει εσωτερικό τμήμα με γραφίστες έχω χαραμίσει πολλές ώρες για να ψάχνω απαντήσεις στα παραπάνω. Οι γραφίστες θέλουν να τους δώσεις ένα Photoshop, Corel, Illustrator ή ό,τι άλλο χρειάζονται και σου λένε βρες εσύ τι θα γίνει με τις συνδρομές, τις άδειες χρήσης κλπ. Το ίδιο γίνεται και με το Office και ασχολούμαστε συνέχεια με όρους και με ανανεώσεις συνδρομών. Ήταν πολύ πιο απλά και κατανοητά κάποτε που αυτός που ήθελε να γράψει ένα κείμενο αγόραζε έτσι απλά το Word και ξεκινούσε να γράφει, αυτός που ήθελε να επεξεργαστεί φωτογραφία έκανε το ίδιο με το Photoshop κοκ. Βέβαια, προσφέρονται πολύ περισσότερες δυνατότητες πλέον αλλά αναγκάζεσαι να ασχολείσαι με αντικείμενα που δεν είναι μέσα στο κύριο κομμάτι της δουλειάς σου.
  8. Θα γίνω λίγο κακός 😨 αλλά αναμένω τις πρώτες αναφορές για συστήματα που το Copilot έκανε ό,τι του "έλεγε" ο χάκερ από απέναντι και όχι ό,τι ήθελε ο χρήστης...
  9. Thessgr

    Τέλος το WordPad από τα Windows 

    Gif με Κόκκαλη σε 3..2..1..
  10. Αν τα διάκενα μεταξύ των κομματιών είναι όπως αυτά που φαίνονται στις φωτογραφίες τότε λέω ευτυχώς που δεν προχώρησα σε προ-παραγγελία!!!
  11. Αν έκανε όλα αυτά δεν θα λεγότανε Windows αλλά Linux ή κάτι αντίστοιχο... Πέρα από την πλάκα, δεν μπορεί η εταιρεία να πυροβολεί τα πόδια της. Λογικό είναι να προσπαθεί να προωθήσει τα δικά της προϊόντα. Μια μέθοδος να μην το κάνει θα ήτανε να αυξήσει την τιμή του προϊόντος (=Windows) για να μην έχει απώλεια εσόδων αλλά προφανώς κρίνει ότι επιχειρηματικά αυτό δεν της συμφέρει και ίσως να μην το θέλουμε και εμείς, οι χρήστες των Windows.
  12. Να την καταργήσει και από τα Windows 10 αν θέλει να κάνει ολοκληρωμένες δουλειές!!
  • Δημιουργία νέου...