Προς το περιεχόμενο

thanverg

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    190
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με thanverg

  • Ημερομηνία γέννησης 25/04/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.024 προβολές προφίλ

thanverg's Achievements

  1. thanverg

    Xiaomi Watch 2 (47mm/Μαύρο/Αλουμίνιο)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 23/04/2024 02:52 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Άριστο με απόδειξη και κουτί. Περιοχή μεταμόρφωση. Στέλνω παντού μετά από κατάθεση Quick Specs Οθόνη: 1.43" Ανάλυση: 466 x 466 pixels Οθόνη αφής: ✅ Μέγεθος θήκης ρολογιού: 47 mm Σχήμα: Στρόγγυλο GPS: ✅

    100 €

  2. thanverg

    Xiaomi Redmi Note 13 4G (Μαύρο/256 GB)

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/04/2024 10:04 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται σε άριστη κατάσταση με δώρο θήκη διάφανη. Αγορασμένο πριν μια βδομάδα από πλαίσιο Περιοχή μεταμόρφωση, στέλνω παντού μετά από κατάθεση. Quick Specs Οθόνη: 6.67" Είδος οθόνης: AMOLED Κύρια Κάμερα: 108 MP Χρώμα προϊόντος: Μαύρο Ανάλυση εμπρόσθιας κάμερας : 16 MP Μπαταρία: 5000 mAh Αποθ. Χώρος: 256 GB Εσωτερική μνήμη RAM: 8 GB Βάρος: 188,5 g

    150 €

  3. Εντάξει ρε Πάνο άλλο Wind Walker και άλλο Βreath of the Wild. Είναι πιστεύω παιχνίδι που πουλάει κονσόλες. Αναμονή λοιπόν... Απο το ένα fanboy to another σε χαιρετώ και χάρηκα που τα είπαμε!
  4. Δεν ξέρω τι σου σηκώθηκε αλλά αυτό που εγώ βλέπω είναι πως προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του Wii U. Οπότε αν έχουμε μια κονσόλα σαν το U αλλά με φορητότητα, καλύτερη οθόνη αφής με μικρότερο μέγεθος και όχι την γκουμούτσα το gamepad εμένα προσωπικά μου αρκεί. Τα παιχνίδια μου είναι υπεραρκετα, ετσι κι αλλιώς δεν εχω χρόνο να παίζω πάνω απο 4-5 παιχνίδια τον χρόνο και επειδή τα έχω σκάσει χοντρά για ps και xbox πλέον θέλω κάτι πιο χαλάρο! Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως προσπαθεί να ενώσει τις δύο πλατφόρμες της, δεν αναζητά καινούριο κοινό γιατί ήδη το έχει. Γι αυτο μην κατακρίνουμε κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν μας αφορά και δεν μας αγγίζει. Έχετε κολλήσει στα specs ρε παιδιά. Τα ίδια λέγανε και για την apple οτι θα πατώσει επειδή δεν έχει δυνατά specs. Το θέμα είναι η εμπειρία χρήστη. Πάντως το οτι είναι ξεροκέφαλοι και οτι έχουν κάνει πολλά λάθη εκεί στην Nintedo αυτό είναι δεδομένο. Όμως προσπαθούν για το διαφορετικό και για μια διαφορετική προσέγγιση και ειδικά με το Wii ο κόσμος τα έσκασε μόνο για την διαφορετικότητα.
  5. Ιδεολογία εννοούμε πως θέλει να προσφέρει στον χρήστη μια διαφορετική εμπειρία gaming έτσι. Δεν εννοούμε την παγκόσμια ειρήνη. Και αυτό για να γίνει χρειάζεται έρευνα και ανάπτυξη με τα αντίστοιχα παιχνίδια και αυτό όπως καταλαβαίνεις κοστίζει. Και αυτό το κόστος θα έπρεπε να μπεί στην κονσόλα. Και μαζί με το hardware που λες θα ανέβαζε πολύ το κόστος. Λες να μην βάζουν μέσα hardware αντίστοιχο του ps4 από πείσμα; Είναι μία εταιρεία που τα έχει καταφέρει πολύ καλά στο παρελθόν με λιγότερους πόρους και με ένα κανονικό καρτέλ σε third party τιτλους από sony και microsoft που θέλουν να παίζουν μόνοι τους. Και θα συνεχίζει να το κάνει και πίστεψέ με ξέρει πολύ καλύτερα από μας τι πρέπει να κανει. Αποτυχίες έχουν όλοι όπως πχ το xbox one είναι μία αποτυχία και αν δεν ήταν η microsoft από πίσω να απορροφήσει την χασουρα θα σου έλεγα.
  6. Αν μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά θα έπρεπε να χρεώσει την κονσόλα κανένα χιλιάρικο. Δεν μπορείς να δημιουργείς κονσόλα με κορυφαίο hardware να δημιουργείς παιχνίδια δικά σου να πληρώνεις και τρίτους. Απλά η nintendo έχει επιλέξει λόγω ιδεολογίας τον δύσκολο δρόμο. Να κρατήσει τις αξίες της αλλά να βγάλει και λεφτά και όπως βλέπεις είναι λίγο δύσκολο. Θα μπορούσε να κάνει ότι κάνουν οι άλλοι. Να φτιάξει ένα κουτί με hardware προηγούμενης γενιάς να το χρεώσει 500€ για παιχνίδια μία απ τα ίδια με αναβαθμισμένα γραφικά και μετά από λίγο καιρό να βγάλει slim και να τους λες και ευχαριστώ που σε δουλεύουν. Υπάρχουν καποιοι που δεν θέλουν παιχνίδια με τόσο αίμα και βία γι αυτούς και τα παιδιά τους τι να κάνουμε τώρα. Πρέπει να υπάρχει και ένα σύστημα γι αυτους. Για μένα αυτός είναι ένας λόγος να στηρίξεις την nintendo.
  7. Πρέπει να καταλάβετε πως η Nintendo δεν στοχεύει και ούτε και την ενδιαφερει το κοινό του PS και του XBOX. Με το Switch θέλει να ενώσει το κοινό του WiiU και του 3DS και είναι μία πολύ έξυπνη κίνηση που έπρεπε να γίνει. Τοσο απλά.
  8. Πρέπει να καταλάβετε πως η Nintendo δεν στοχεύει και ούτε και την ενδιαφερει το κοινό του PS και του XBOX. Με το Switch θέλει να ενώσει το κοινό του WiiU και του 3DS και είναι μία πολύ έξυπνη κίνηση που έπρεπε να γίνει. Τοσο απλά.
  • Δημιουργία νέου...