Προς το περιεχόμενο

chris456

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    340
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

chris456's Achievements

  1. Αυτα που σου στελνουν ετοιμο τον λογαριασμο για 5 συσκευες κτλ δεν ειναι καθολου αξιοπιστα.Εγω πηρα κλειδι που απλα ανακυκλωνουν την αδεια απο παλιοτερο μηχανημα.Αυτα λειτουργουν μια χαρα και ειναι και νομιμα.
  2. Μονο που το διαβασα κουραστηκα,Απορω πως υπαρχει καποιος ακομα να σου στελνει αρχεια.Εσυ να κανεις την δουλεια σου και ολοι οι αλλοι να πανε να επεξεργαστουν τα ....αρχεια τους. Δεν ανοιγεις ξενα εγγραφα του office γιατι ΚΑΝΕΙΣ δεν σου στελνει αρχεια αν ειναι να υποστουν ολο αυτο το μαρτυριο!! Εμπρος πισω! Αγορασα μεσω ebay κλειδι για office 2019 pro plus sta 3e.Και για να σας προλαβω πληρη λειτουργικο και χωρις κανενα απολυτως προβλημα.
  3. @efkola τηλεφώνα ή γύρνα πισω!θέλουμε προσφορές σουπερ μαρκετ
  4. Μετα απο αναβαθμιση στην May Update δεν μου παιζει το cosmote tv go στον φορητο.εχει συμβει σε κανεναν αλλον αυτο?
  5. Στον Αστέρα μπαίνει συγκεκριμενος αριθμός πελατών και κάθε Κυριακή έχει γεμίσει μεχρι τις 9πμ.τις καθημερινές είναι πιο χαλαρά. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τις τιμές είναι προσφορά και ζήτηση.
  6. Το συγκεκριμένο λεωφορείο είναι πάντα έτσι τέτοια εποχή Επίσης το 171 έχει πολύ κόσμο πρωί και απόγευμα ανεξάρτητα κορονα ή όχι Λες να είμαστε γείτονες??
  7. Οπως το εθεσες τωρα πιο αναλυτικα εχεις ενα δικιο. Οπως θα ελεγαν οσοι υποστηριζουν το επιχειρημα ¨να κινηθει η οικονομια"....οσοι μπορεσαν να επιβιωσουν και απο αυτη την κριση ειναι οι ικανοι.Αυτο και τιποτα αλλο.:)
  8. Για μερικους υπαρχουν λεφτοδεντρα σε αυτη την χωρα και δεν θελω να μπω σε αντιπαραθεση και να το συνεχισω
  9. Ο Δεν κανουν μαζικα τεστ για να ξερουμε που ειναι.Αυτο ειναι το προβλημα!!
  10. Ο ιος μπορει και κυκλοφορει εσωτερικα χωρις ανοιχτα συνορα.
  11. Το προβλημα ειναι οτι οσο δεν γινονται μαζικα τεστ για να δουμε ποσοι ειναι ασυμπτωματικοι,ποσοι εχουν περασει τον ιο κτλ ,δεν μπορουμε να προχωρησουμε σοβαρα σε καμια χαλαρωση των μετρων.παντα θα ζουμε με τον φοβο των 14-15 ημερων.
  12. Χτες αποφασισα να παω σε 2 σουπερμαρκετ για να παρω τα αναγκαια,Λοιπον η κατασταση ηταν σαν να μην υπαρχει ιος.Ακομα και υπαλληλοι του σουπερμαρκετ να ειναι χωρις μασκα και γαντια,Υπαλληλος στην κοπη τυριων/αλλαντικων με μασκα να καλυπτει μονο το στομα και οχι την μυτη.Επισης πελατες αμεριμνοι χωρις γαντια/μασκες να ξεροβηχουν πανω στα προιοντα.Δεν υπαρχει σωτηρια...
  13. μη το παρεις προσωπικα, ειμαι βεβαιος οτι εισαι φερεγγυο νικ, αλλα πιστευω τον Τσιοδρα. Το νουμερο δεν το λεω εγω και δεν το παιρνω προσωπικα δεν εχω τετοια θεματα.Το λεει εδω : https://www.skai.gr/news/ygeia/linou-koronoios-10-15000-ta-krousmata-giati-ayto-einai-thetiko
  14. Ευχαριστω φιλε μου,μου αρεσει να διορθωνομαι.Κλαιω απο τα γελια!
  • Δημιουργία νέου...