Προς το περιεχόμενο

aristidis540

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    782
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    θεσσαλονικη

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.432 προβολές προφίλ

aristidis540's Achievements

  1. Η έξοδος του ήχου είναι εντάξει? Ας μας πει κάποιος που το δουλεύει με βύσμα.
  2. aristidis540

    Vivo Y36 8/256 germanos 139€

    Βλέπω ότι γράφετε ξανά για 7 ίντσες ταμπλετ ..... Δεν ξέρω γιατί το γράφετε άλλα η πλειοψηφία των κινητών έχουν αυτό το μέγεθος 6.5-6.7 δεν είναι κάτι διαφορετικό. Το πήρα για φίλη που δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις,τις άρεσε το χρυσό χρώμα,όλα οκ.
  3. aristidis540

    Vivo Y36 8/256 germanos 139€

    Οχι ,ο G99 είναι ταχύτερος.
  4. Αν έχει κάποιος την global, ας μας πει αν δουλεύει σωστά το hotspot ..... Έχω πάρει την 1.0.8.
  5. Αυτά τα mini PC βγάζουν 3 hdmi για 3 οθόνες ταυτόχρονα,γι'αυτό το σκέφτομαι.Δεν έχουν έξοδο κάρτας γραφικών.
  6. ένας φίλος θέλει το απλό Χ6 έχουμε κουπόνι?
  7. Αν δώσω από ενα Hdmi σε TV και AV δεν είμαι οκ? Τα minipc βγάζουν 3 hdmi. απλά επειδή θα χρειαστώ και ένα καλό sub (+ κεντρικο) γι'αυτο κοιτάζω για έναν οικονομικό πολυκαναλο ,φυσικά τα εμπρός ηχεία θα τα παίζει ο naim που έχω με passthrough.
  8. Τελικά έχει κάποιος πολυκάναλο 1080 να μας πει,πως παίζει 4Κ?
  9. Έχει γνωστός μου έχει έναν yamaha που μου είπε ότι θα αλλάξει,το μόνο που ξέρω ότι είναι 1080 (θα ξαναρωτήσω για μοντέλο)η θα πάω σε κάτι παρόμοιο. Για τιμές κάτω απο 300αρι μιλάμε. Θα γράψω πιο αναλυτικά το απόγευμα που θα έχω χρόνο.
  10. Δεν γνωρίζω,άλλα αν ο ενισχυτής είναι 1080 πως θα έχω 4k στην tv όταν πάρω από το hdmi out του ενισχυτή? Δεν εχω βρει κάτι συγκεκριμένο πχ ένας Yamaha RX-V1800.Το σκεπτικό μου είναι ένας καλύτερος ποιοτικά 1080 απο έναν 4k στα ίδια χρήματα,είμαι λάθος?.
  11. Να κάνω μια ερώτηση κι'εγω σαν άσχετος,όλα τα χρόνια δικαναλος και στον νέο μου χώρο θα προσθέσω και ένα πολυκαναλο. Η ερώτηση μου είναι απλή,αν πάρω έναν AV με 1080hdmi που έχω βρει ,με ενα minipc player που θα δίνει ένα hdmi σε TV και το άλλο στον AV είμαι εντάξει? Γιατί το να δώσω 600+ για 4K AV δεν παίζει.(θα χρειαστούν για sub)
  12. Τόσα χρόνια τα κινητά μου είχαν γυαλί πίσω,και στην τελική πότε δεν βγήκαν απο την θήκη.Το πήρα σε γκρι,ελπίζω να φαίνονται λιγότερο. Με την νέα αναβάθμιση που πήρε ,γράφουν για αύξηση αυτονομίας και χαμήλωμα σε επιδόσεις. Έβλεπα και το nord 3 άλλα βλέπω προβλήματα στα φόρουμ και με ενδιαφέρει ο ήχος. Για κάτω απο 300 μια χαρά πιστεύω θα είναι.
  13. Για τα χρήματα φαίνεται οκ,,,τώρα για καταναλώσεις mediatek υπάρχουν τόσα reviews που μπορούμε να δούμε,, και ο 8300ultra δείχνει να κάνει καλή δουλειά.Οι μεγαλύτερες κάμερες των redmi note φαίνονται καλύτερες μονο στα χαρτιά. Μέχρι android 17--- 4 χρόνια με security updates https://www.gsmarena.com/poco_x6_pro-review-2653.php
  14. Δεν διαφωνώ ,άλλα δεν είναι σίγουρο αν σου έρθει ,και το πότε θα έρθει.....Οι αξιολογήσεις του JMCtech και PERISHOP μας το δείχνουν. Τέλος πάντων θα κάνω ακόμη μία παραγγελία να γελάσουμε παρέα.
  15. Εάν παραγγείλετε με αποφορολόγηση δεν πρόκειται....(εκτός αν μόνο σ'εμένα δεν στέλνουν)
  • Δημιουργία νέου...