Προς το περιεχόμενο

billystzag

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    47
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

billystzag's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Καλημερα σας. Θα ηθελα την βοηθεια σας μια και ειμαι ψιλοασχετος. Εχω ενα λαπτοπ lenovo s10-3t και καθεται και σκεφτομουν να φτιαξω μ αυτο ενα home server που να διαμοιραζει αρχεια στο δικτυο του σπιτιου (ταινιες, βιβλια , μουσικη) και να ειναι ορατος απο ολες τις συσκευες (pc,laptop,tablet , lg smart tv) Ψαχνοντας στο ιντερνετ πιο πολυ μπερδευτικα για το ποια οδο να ακολουθησω , os για nas η μεσω των windows ? Θα ηθελα τα φωτα σας.. το δικτυο μου αποτελειται απο το Modem της wind technicolor 788 και router ενα netis wf2780.
  2. billystzag

    Zyxel VMG1312-B10D

    ναι ακριβως το ιδιο εχει...
  3. billystzag

    Zyxel VMG1312-B10D

    εχω ενεργοποιημενο και το media server και στην αλλη καρτελα το file sharing services. το φλασακι οπως προειπα το βλεπει το ρουτερ κανονικα και εχει share path /mnt/usb1_sda1/. αλλα στο network δεν το βλεπω πουθενα..εχει μονο το pc και τον δικτυακο σκληρο δισκο (wd my book)...
  4. billystzag

    Zyxel VMG1312-B10D

    καλησπερα...για να μην ανοιγω αλλο θεμα εχω το συγκεκριμενο ρουτερ και θελω να συνδεσω εναν εξωτερικο σκληρο στη usb...κανω δοκιμες με φλασακι και ενω το ρουτερ βλεπει το φλασακι δεν μπορω να το δω στο δικτυο...εχω windows 10...εχει κανεις καμια ιδεα γιατι?
  5. εχω αφαιρεσει το security απ το site του οτενετ...
  6. Καλημερα.. Εχω το εξης προβλημα, εχω το συγκεκριμενο router και συνδεση οτε.. εχω 3 δικτυακες καμερες και στατικη ip. Θελω να βλεπω τις καμερες απ εξω οποτε εκανα port forwarding στο ρουτερ αλλα τπτ. Επικοινωνησα με τον ΟΤΕ για να κλεισω το firewall που εχει στο myotenet αλλα και παλι τπτ. Εκλεισα το firewall του υπολογιστη και του ρουτερ αλλα παλι τπτ. Δοκιμασα και ενα ρουτερ bautek του οτε αλλα τζιφος. Εκανα και hard reset στο ρουτερ αλλα τπτ.. Το περιεργο ειναι οτι ενω κανω port forwarding στην πορτα π.χ 8071 οταν τεσταρω με το canyouseeme και ενα προγραμμα μου αναφερουν οτι η πορτα ειναι κλειστη... στο εσωτερικο δικτυο τις βλεπω κανονικα τις καμερες. Καμια ιδεα κανεις??
  7. τα εκανα αλλα τπτ...και μαλιστα και σε 2 ιδια tablet..καμια αλλη ιδεα??
  8. Καλησπερα σας.Προσφατα αγορασα ενα Tablet απο eshop το manta powertab για να παρω μια γευση απο android μια και εχω iphone.Εχω αντιμετωπισει ομως το εξης προβλημα , οταν παω να κατεβασω εφαρμογη απο το play store μου βγαζει σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη (RPC:S-5:AEC-0). Δοκιμασα την διαδικασια της εκαθαρισης της μνημης της εφαρμογης,εκανα hard reset, δημιουργησα νεο λογαριασμο μεσα απ το play store αλλα τζιφος. μια εφαρμογη κατεβασα αλλα παλι τα ιδια.δωστε μου τα φωτα σας γιατι με εχει εκνευρισει. Ευχαριστω εκ των προτερων..
  9. Καλησπερα..Θα ηθελα την βοηθεια σας...εχω το ρουτερ της wind (zte zxv10 h108l) και ενα καταγραφικο αγνωστου προελευσεως αλλα με συνδεση lan...μπορει καποιος να με βοηθησει τι ρυθμισεις χρειαζετε να κανω για να βλεπω τις καμερες που υπαρχουν στο καταγραφικο απ το σπιτι μου..??
  10. billystzag

    Οδηγιες για Port forwarding

    Καλησπερα..Θα ηθελα την βοηθεια σας...εχω το ρουτερ της wind (zte zxv10 h108l) και ενα καταγραφικο αγνωστου προελευσεως αλλα με συνδεση lan...μπορει καποιος να με βοηθησει τι ρυθμισεις χρειαζετε να κανω για να βλεπω τις καμερες που υπαρχουν στο καταγραφικο απ το σπιτι μου..??
  • Δημιουργία νέου...