Προς το περιεχόμενο

konpat

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    587
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.800 προβολές προφίλ

konpat's Achievements

  1. konpat

    COMMODORE 128

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 21/04/2024 08:51 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται commodore 128 σε πολύ καλή κατάσταση, λειτουργεί κανονικά σε όλα τα mode, με το δικό του τροφοδοτικό, χωρίς σπασίματα ή ραγίσματα ,μόνο κάποιες γρατσουνιές, λίγο κιτρινισμένος κυρίως το πληκτρολόγιο. ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ H ΟΘΟΝΗ, ΤΟ DRIVE Ή ΑΛΛΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Μένω επαρχία και στέλνω με ελτα αντικαταβολή μετά από κατάθεση μιας μικρής προκαταβολής 30ε και τα υπόλοιπα με την παράδοση. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη ( 10 ευρώ ) Με κατάθεση όλου του ποσού η αποστολή είναι δωρεάν. Ευχαριστώ!

    200 €

  2. konpat

    Commodore 1011 amiga drive

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/04/2024 08:40 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται commodore 1011 amiga drive σε πολύ καλή κατάσταση , χωρίς σπασίματα ή ραγίσματα ,μόνο κάποιες γρατσουνιές, λίγο κιτρινισμένο. Μένω επαρχία και στέλνω με ελτα αντικαταβολή μετά από κατάθεση μιας μικρής προκαταβολής 20ε και τα υπόλοιπα με την παράδοση. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη ( 8 ευρώ ) Με κατάθεση όλου του ποσού η αποστολή είναι δωρεάν. Ευχαριστώ!

    100 €

  3. Τα τραβάει αυτόματα (οτιδήποτε χρωστάς τον συγκεκριμένο μήνα ) την τελευταία μέρα πληρωμής που γράφει από κάτω στις αναλυτικές πληροφορίες της κάρτας
  4. Να προσθέσω κάτι που θυμήθηκα διαβάζοντας το τελευταίο σου ποστ. Μου έχει τύχει δύο, τρεις φορές να βλέπω στο υπόλοιπο της πιστωτικής νούμερα που δεν έβγαζαν νόημα, ενώ τη μια μερα έδειχνε το κανονικό υπόλοιπο , την επόμενη έδειχνε άλλο μικρότερο ή μεγαλύτερο, χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει την κάρτα, και την μεθεπόμενη μέρα διορθωνόταν από μόνο του. Ίσως αύριο το πρωί που είναι εργάσιμη να έχει διορθωθεί. Πριν πας τράπεζα ρίξε μια ματιά στο e-banking σου.
  5. Την έχω και 'γω την μπλε της Πειραιώς αρκετά χρόνια, αλλά ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Στο e-banking σου δείχνει κανονικά την πρώτη δόση της συναλλαγής; Πάρε τους τηλέφωνο, κάτι δεν έγινε σωστά.
  6. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 30/03/2024 10:40 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται GVP HD+ για Amiga 500 με 4MB fast ram και 1GB σκληρό δίσκο χωρισμένο σε δύο partitions, σε πολύ καλή κατάσταση, λειτουργεί κανονικά με το δικό του τροφοδοτικό, χωρίς σπασίματα ή ραγίσματα, καθόλου κιτρινισμένος . Μένω επαρχία και στέλνω με ελτα αντικαταβολή μετά από κατάθεση μιας μικρής προκαταβολής 30ε και τα υπόλοιπα με την παράδοση. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον παραλήπτη ( 10 ευρώ ) Με κατάθεση όλου του ποσού η αποστολή είναι δωρεάν. Ευχαριστώ!

    200 €

  7. Δυναμό, όπως είπες, το έχω πάθει και γω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα και δεν άναψε κανένα λαμπάκι μπαταρίας για να το καταλάβω.
  8. konpat

    BMW X3 2012 - γνώμες

    Πολύ ωραίο αυτοκίνητο, αν με τα κυβικά είσαι εντάξει και διατεθειμένος να πληρώσεις ακριβότερα κάποια σέρβις ή επισκευές που μπορεί να χρειαστούν, τότε πάρτο. Προσωπικά αν ήξερα ότι είναι καλόσυντηρημένο και ατρακάριστο θα το έπαιρνα, έχοντας στο μυαλό μου ότι για να πάρω κάτι άλλο που να μου αρέσει το ίδιο θα έπρεπε να δώσω το λιγότερο 30 χιλιάρικα ( καινούριο).
  9. Η Πειραιώς έχει μπλε πιστωτική. Μήπως ήταν πιστωτική;
  10. Κανονικά θα έπρεπε να έχεις επιστροφή των 400 την ίδια μέρα που εγκρίθηκαν οι δόσεις. Όπως είπαν και παραπάνω η τράπεζα μετατρέπει όλες τις συναλλαγές πάνω από ένα ποσό σε δόσεις αν το ζητήσεις αρκεί η κάρτα σου αρχικά να έχει περιθώρια στο πιστωτικό όριο να δεχτεί την συναλλαγή.
  11. Την επόμενη μέρα από την αίτηση.
  12. Αν ρωτάς εμένα, σου επιστρέφει στην πιστωτική το ποσό από την αγορά και ταυτόχρονα σου κρατάει την πρώτη δόση από αυτές που έβαλες.
  13. Εμένα πάντως που το έχω δοκιμάσει, δε μου δεσμεύει όλο το ποσό, μόνο την δόση που πρέπει να δώσω. Μιλάω για Πειραιώς.
  14. Έστω όριο κάρτας πιστωτικής 1000€. Κανείς μια αγορά 400€ . Μόλις το εγκρίνει και σου τα κρατήσει από το πιστωτικό όριο, μπορείς να ζητήσεις να μετατραπεί σε δόσεις. Στο μεταξύ το όριο σου έχει πέσει στα 600€. Αφού ζητήσεις δόσεις, έστω 10, μετά από μια μέρα σου επιστρέφει τα 400 στο πιστωτικό όριο και ταυτόχρονα σου κρατάει την πρώτη δόση από τις 10 δηλαδή 40 και κάτι, λόγω της αμοιβής για την όλη διαδικασία (συνολικά 3€ για 12 δόσεις) Δηλαδή στο τέλος το πιστωτικό όριο της κάρτας είναι 959, κάτι.
  15. Ακριβώς αυτό ήθελα να πω, ότι τα καταφέρνουν σχεδόν παντού έστω και μέτρια, δεν είναι άχρηστα για το καλοκαίρι όπως τα χειμερινά, ούτε άχρηστα στο χιόνι, όπως τα καλοκαιρινά. Εννοείται μεγάλο μείον η φθορά, λόγω του ότι είναι μαλακά. Αλλά όπως έγραψα και σε προηγούμενα ποστ είναι μια χαρά για καθημερινή νορμάλ οδήγηση σε σχεδόν όλες τις συνθήκες, εννοείται στον πάγο δεν πιάνει τίποτα εκτός από αλυσίδες όπως σωστά ανέφερες.
  • Δημιουργία νέου...