Προς το περιεχόμενο

ggramenos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    949
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ggramenos's Achievements

  1. ggramenos

    PlayStation Plus [PS Plus]

    ps plus automatic renewal..... και το κάνει η Sony νομίζω ΜΌΝΟ στην trial για 14 ημερες. Αναγκαστικά θα πρέπει να βάλεις μια gredit card και μετά να ακυρώσεις το auto renewal. Εγώ δεν έχω βάλει ΚΑΜΊΑ κάρτα και κανένα paypal και κάνω redeem κανονικότατα... Trial 14 ημερες δεν έχω βάλει ποτέ άρα δεν ξέρω και τη παίζει. Χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου... δοκίμασε να αγοράσεις μια μηνιαία ή τρίμηνη κάρτα... νωμιζω δεν θα έχεις πρόβλημα με κάρτες και paypal.
  2. ggramenos

    PlayStation Plus [PS Plus]

    α. Όχι δεν θα μπορείς. β. Ναι γ. Προαιρετικο είναι αυτό... ... και κάτι άλλο...κάρτες δεν δουλεύουν ούτε PayPal... αγοράζουμε ηλεκτρονικά και κάνουμε reedem και μόλις κάνετε το US acc πηγαίνετε στα settings και κάντε την κονσόλα primary... Όσο έπαιζα στο pc (... τώρα αραιά και που...) δεν με απασχολούσαν αυτα🤣🤣
  3. ggramenos

    PlayStation Plus [PS Plus]

    α. Αν συνεχίσει να παίζει με το ίδιο acc δεν θα χάσει τίποτα... απλά δεν θα μπορεί να μεταφέρει τα saves στο cloud και απλά θα γίνετε αποθήκευση στον σκληρό. Τα παιχνίδια του μήνα τα κατεβάζεις από το acc που έχεις το ps plus και τα παίζεις μετά με όποιο acc θέλεις. Μεταφορά acc δεν γίνεται. β. Όχι κανένα απόλυτος... μην σε μπερδεύει το αμερικανικό acc... Η κονσόλα συνδέεται με τους servers της χώρας που βρίσκεσαι. γ. Φυσικά το κάθε acc έχει ξεχωριστο email... και για το αμερικανικό χρειάζεσαι και τόπο κατοικίας...έστω ας είναι κάποιο ξενοδοχείο ή....το ψάχνεις λίγο στο Google 🤐 για να δεις πως και τη... Πάντως εγώ που έχω αμερικανικό acc από το 2014 δεν έχω δώσει πάνω από 30ευρο σε ετήσια συνδρομή.. χώρια οι εκπτώσεις που γίνονται στο αμερικανικό όπου είναι πολύ καλητερες από το ευροπαικο...και που να δεις το Βραζιλιάνικο... Ps plus ετήσιο με 22ευρο(https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/playstation-plus-12-month-subscription-brazil) ..εμενα φίλε μου δεν μου περισσεύουν όπως και σε πολύ κόσμο και γι'αυτο το έχω ψάξει εξαρχεις.
  4. ggramenos

    PlayStation Plus [PS Plus]

    Μεσο του US account, η διαδικασία είναι η ίδια όπως στην Ελλάδα...αρκεί να έχεις US account.
  5. ggramenos

    PlayStation Plus [PS Plus]

    Εγω εχω US και EU acc...αλλα με ΕΝΑ Ps plus μονο μπορεις να παιζεις σε ολα τα acc 😉 Activate as Your Primary PS4 | PlayStation®4 User's Guide ...αλλα τα παιχνιδια του μηνα και τα cloud saves τα εχεις μονο στο λογαριασμο οπου εχεις ενεργοποιησει το Ps plus.
  6. ggramenos

    PlayStation Plus [PS Plus]

    https://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/playstation-plus/1-year-playstation-plus-membership-ps3-ps4-ps-vita-digital-code Αφορά ΜΌΝΟ αμερικανικό account και η τιμή είναι 27.29 ευρό ετήσια συνδρομή. Μόλις αγόρασα εγώ με PayPal και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
  7. ggramenos

    PlayStation 5 Topic v2

    Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά μέχρι στιγμής ότι παιχνίδι έχει τεστάρει το digital foundry τρέχει σούπερ στο PS5 σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
  8. ggramenos

    PlayStation 5 Topic v2

    Καλορίζικο σε οσους το εχουν παρει στα χερια τους...εγω θα περιμενω λιγο μεχρι να το παρω...Διακρινω στους <<γειτονες>> μια τοξικοτητα και επιθετικοτητα απεναντι στο PS5 οπου δεν ειναι ωραιο.Λενε ακομη οτι σε τρια χρονια απο σημερα τα PS5 θα παραδοσουν πνευμα λογο αστοχιας υλικων και metal liquid...ειναι αληθεια?
  9. ggramenos

    PlayStation 5 Topic v2

    Κλαιω......🤣🤣🤣....παντως +1 για την παρουσίαση....και για την κονσολα!
  10. ggramenos

    PlayStation 5 Topic v2

    Εχω καμια 200αρα τιτλους Digital στο PS4...και το 90% των ΑΑΑ τιτλων...ποτε μα ποτε δεν τα αγορασα day one αλλα περιμενα να πεσουν στο μισο και παρακατω μετα απο ενα-δυο μηνες....απλα τωρα θα περιμενω λιγο περισσότερο.Τωρα το ερωτημα μου ειναι τη θα παιξει με τα Ps store τοσο του PS4 οσο και του PS5 τιμολογιακα.
  11. ggramenos

    PlayStation 5 Topic v2

    Παντως απο οτι λενε,το PS5 θα ειναι συμβατο με το 99% των παιχνιδιων του PS4...εκτος αν εννοούν μονο τα Playstation Hits...οπως και να εχει παντως..ενα αυτο και ενα το οτι το PS4 θα εχει υποστηριξη για αλλα 4 χρονακια,ακουγετε καλο....ιδωμεν...
  12. ggramenos

    PlayStation 5 Topic v2

    Αν απο τα 200 digital που εχω στο 4 παιζουν εστω τα μισα....τοτε ναι θα το παρω εντος εξαμηνου...αν οχι... τοτε...αντε γεια...σε δυο με τρια χρονακια ισως..
  13. ggramenos

    PlayStation 5 Topic v2

    Δεν πανε καλα....καλητερα να ειχε κανα πενηνταρι/κατοσταρι παραπανω η κονσολα παρα αυτο...με βλεπω να μετακομιζω στο PS5 σε κανα δυο χρονακια..
  14. ggramenos

    PlayStation 5 Topic v2

    ....εμενα προσωπικά μου άρεσε... αρκετα.... το μόνο που ευχόμουν τόσο καιρό ήταν να μην μοιάζει με αυτό το πράγμα των dev. Πάντως το ότι θα έχει από Day one πάνω από 100 τίτλους backwards compabilty για μένα είναι ότι περίμενα και με βλέπω να το παίρνω Day one.. Ελπίζω και σε μια μαύρη έκδοση..
  15. ggramenos

    PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

    ....δεν γνωριζω αν ειναι fake.... PlayStation 5 Xbox Series X CPU AMD Zen 2 @3.6 GHz AMD Zen 2 @3.7 GHz GPU 12.6 TFLOPS (RDNA 1.5) 11.8 TFLOPS (RDNA 1.5) RAM 18 GB GDDR6 + 4 GB DDR4 16 GB GDDR6 + 4 GB DDR4 Storage 500 GB SSD @5.5 GB/s 1 TB SSD @3.8 GB/s Bandwidth 576 GB/s 596 GB/s http://boards.4channel.org/v/thread/495766007
  • Δημιουργία νέου...