Προς το περιεχόμενο

ovelix5

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    208
  • ΜΕΛΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.219 προβολές προφίλ

ovelix5's Achievements

  1. Αυτό μου "ακούγεται" πιο λογικό... Έχεις να μου προτείνεις κάποιον στην Αθήνα; (και με πμ για να μην υπάρχει πρόβλημα διαφήμισης...)
  2. Μισό λεπτό, η μπαταρία στα εν λόγο τύπου ρολόγια δεν είναι μαζί με το πυκνωτή; γιατί μου λένε έτσι;
  3. Λοιπόν... Μέχρι και 90 ευρώ έχω ακούσει (λόγο πυκνωτή λέει)....
  4. Χαιρετώ άπαντες!! Ψαχνωντας λοιπόν για αλλαγή μπαταρίας στο ιντερνέτι και εφόσον δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο είπα να ρωτήσω εδώ που ως επί το πλείστον υπάρχουν πολλοί γνώστες σε πολλά θέματα... Στο δια ταύτα... Υπάρχει ανάμεσα στα ρολόγια μου ένα citizen eco drive.. (ΙΣΩΣ και άνω 15ετιας) χρονογράφος (με ξυπνητήρι κι όλας αν θυμάμαι καλά) και φυσικά μετά από τόσα χρόνια χρήζει αλλαγή η μπαταρία του... Λοιπόν, επειδή έχω ακούσει τρελές τιμές σε 3-4 φυσικά καταστήματα που ρώτησα (της γειτονιάς ας πούμε), γνωρίζει μήπως κάποιος το κόστος αλλαγής της (στο περίπου) και αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών που να απευθυνθώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!
  5. Χαίρεται και Χριστός Ανέστη Προς έκπληξη βλέπω ότι έχει αλλαχθεί η προβολή των αγγελιών... Θεωρώ ότι τουλάχιστον στη προβολή δεν θα έπρεπε να λείπει η τιμή της κάθε ανάρτησης... Ετσι με αυτό το τρόπο, τουλάχιστον κατε με, είναι αρκετά "κουραστικό" στην ανάγνωση αυτών... Ίσως θα έπρεπε οι υπεύθυνοι να ξανακοιταξετε το νέο look... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  • Δημιουργία νέου...