Προς το περιεχόμενο

paperscore

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    21
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

paperscore's Achievements

  1. Θα το σκοτώσω το κ@λόπαιδο.... Εν τω μεταξύ, τα θυμάμαι και φορτώνω.... Ήταν απέξω από την αίθουσα, με τη μάνα του, Ανίτα Πάνια φάση και οι δύο, και μιλούσε με την γκόμενα στο τηλέφωνο, σαν να μην τρέχει τίποτα. Μετά που καταλάβαμε ότι ήταν αυτός, μας πέσαν τα μασέλια...
  2. Πρέπει να πληρώνω και δικηγόρους;;; Την προηγούμενη φορά δεν είχε πάει κανείς μας με δικηγόρο.
  3. Καλημέρα. Πριν 2 1/2 χρόνια περίπου μπήκαν στο σπίτι μου και με έκλεψαν. Εμένα και καμιά 20αρια άτομα στις γύρω περιοχές. Πριν μερικούς μήνες ήταν η δίκη, είχε μεγάλο νούμερο και πήρε αναβολή για τον Ιούνιο του '24. Προέκυψε όμως κάτι έκτακτο και τη συγκεκριμένη περίοδο πρέπει να είμαι στο εξωτερικό. Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; Γνωρίζω ότι υπάρχει πρόστιμο αν δεν παραστεί κάποιος στην δίκη, αλλά κατά πόσο εφαρμόζεται και αν εφαρμόζεται μπορώ με τα εισιτήρια μου να αποδείξω ότι απουσίαζα; Δεν με φτάνει η ταλαιπωρία που τράβηξα να βγάλω όλη τη χαρτούρα που μου πήρε μαζί με το πορτοφόλι, κάρτες, διπλώματα, ταυτότητες και διάφορα άλλα, δεν φτάνει που περίμενα 7 ώρες στα δικαστήρια για να αναβληθεί η δίκη, αν χάσω και το ταξίδι, θα το κατασκοτώσω το κ@λόπαιδο. Ευχαριστώ και συγγνώμη για το γαλλικό.
  4. Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες! Θα κάνω μιά βόλτα από το Ειρηνοδικείο σε κανένα 4μηνο να δω τι θα μου πουν.
  5. Αν για παράδειγμα υπάρχει ένας συγγενής που αγνοώ παντελώς την ύπαρξη του και δεν έχει άλλους συγγενείς και πεθάνει τα υπάρχοντα του θα περάσουν σε μένα; Είτε ενεργητικά είτε παθητικά; Και εγώ πώς θα το μάθω είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση;
  6. Aκριβώς αυτό ρωτάω. Αν αποποιηθούν οι πολύ κοντινοί συγγενείς και εμείς λόγω του ότι δεν έχουμε επαφές δεν το μάθουμε ποτέ για να προβούμε σε αποποίηση και φορτωθούμε τα χρέη αν αυτά υπάρχουν. Αν ενημερώνονται οι επόμενοι στην κληρονομική διαδοχή ουσιαστικά με κάποιον τρόπο. Το θέμα είναι έχω τη δυνατότητα εγώ να ζητήσω αυτό το πιστοποιητικό; Το μόνο στοιχείο που έχω ουσιαστικά από την μακαρίτισσα είναι το ΑΦΜ της και τίποτε αλλο. Αυτό το πιστοποιητικό τι ακριβώς είναι? Βγαίνει στο όνομα μου?
  7. Έλα μου ντε. Για κάθε θάνατο δλδ αν δεν έχουμε σχέσεις πρέπει να τρέχουμε για αποποίηση για να γλιτώσουμε τα χρέη? Άσε που μπορεί να είναι κανένας άγνωστος συγγενής.
  8. Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα πέθανε η αδερφή της μητέρας μου. Δεν έχουμε καμία επαφή σαν οικογένειες. Είχε παιδιά και εγγόνια, ενώ ο σύζυγός της έχει πεθάνει αρκετά χρόνια πίσω. Επειδή δεν έχω ιδέα τι γίνεται με τα περιουσιακά της, αν υπάρχουν χρέη ή όχι, τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Γνωρίζει κάποιος? Αν υπάρχουν πχ χρέη και τα παιδία - εγγόνια της έχουν αποποιηθεί εμείς ενημερωνόμαστε με κάποιο τρόπο για να προβούμε είτε σε αποδοχή είτε σε αποποίηση ή κάθε φορά που πεθαίνει κάποιος συγγενείς πρέπει να τρέχουμε για αποποίηση για να μην φορτωθούμε χρέη?
  9. Ευχαριστώ. Ελπίζω να στρώσει σε 1-2 μέρες γιατί έχω κατα-αγχωθεί. Έκανα ναι. Έβγαλε κανονικά το εκκαθαριστικό με το ποσό σε μία μόνο δόση κ στην προσωποποιημένη πληροφόρηση βγάζει μηδέν.
  10. Επίσης βρε παιδιά δεν υπάρχει η ταυτότητα οφειλής στην καρτέλα προσωπικής ενημέρωσης στις οφειλές εκτός ρύθμισης. Το δείχνει μηδενικό. Την οφειλή την είδα στο εκκαθαριστικό. Δεν υπάρχει οφειλή. Τι γίνεται;;;
  11. 2) Βασικά τσέκαρα τον κωδικό 023 επειδή ο πατέρας μου είναι υπερήλικας αλλά έβαλα και ποσό αγορών στα 049 και στα 050 επειδή υπήρχαν αγορές με ηλεκτρονικά μέσα. Έκανα μαλακία λες?
  12. Παιδιά καλησπέρα. Μόλις υπέβαλα την φορολογική δήλωση του πατέρα μου και είναι χρεωστική 640 ευρώ, όπως ακριβώς και πέρυσι. Γιατί όμως δεν μου βγάζει το ποσό σε δόσεις παρά μόνο μία δόση με έκπτωση και ημερομηνία μέχρι 31/07?
  13. Επίσης και ο χειρουργός για μια επέμβαση 4ων ωρών να παίρνει 20 ευρώ, όσα κ η καθαρίστρια που έρχεται κ μου καθαρίζει το σπίτι.
  14. Όλα καλά παιδιά. Πήγα σήμερα το πρωί με το αποδεικτικό της τράπεζας και σε λίγες ώρες μου τα γύρισαν πίσω.
  • Δημιουργία νέου...