Προς το περιεχόμενο

HolyMan

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    951
  • ΜΕΛΟΣ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

HolyMan's Achievements

  1. μια απορια! οταν λενε ιδιας κατηγοριας αναφερονται πχ να ειναι ιδια BTU το κλιματιστικο? δηλ αμα εχεις 9αρι δεν μπορεις να παρεις 12αρι?
  2. μηπως ξερει κανενας να μου πει τι μεγεθος thermal pads χρειαζεται στην asus tuf 3070? γιατι ψαχνω και δεν βρισκω κατι.
  3. σορρυ αν σε κουραζω. αυτα ειναι τα εναντι μου και πιο πανω ανεβασα τον εκκαθαριστικο! οποτε δηλ δεν δικαιουμαι επιδοτηση και θα πρεπει να την πληρωσω και απο πανω?
  4. ξερει κανεις αν ισχυει κατι τετοιο? η επιδοτηση καθε μηνα δεν ειναι μαζι και στα εναντι?
  5. protergia.... με χρεωσαν την επιδοτηση του κρατους και η δικαιολογια ειναι οτι ηρθε λιγο παραπανω η επιδοτηση στο εναντι οποτε πρεπει να πληρωσω!
  6. πωπωπω ολα αυτα επειδη καθυστερησε μερικες ημερες! φαντασου να χρωσταγε ενοικια θα προτεινατε εκτελεστικο αποσπασμα για τον ενοικιαστη!
  7. Με αυτα που διαβαζω απο τα θυματα τους ιδιοκτητες τελικα σας αξιζει που σας διαλυουν τα σπιτια και να σας πιστολιαζουν. Πλεον μηδενικη ανθρωπια!
  8. HolyMan

    Xbox Series X Topic v3

    επειδη μου ληγει σε 2 μερες το ultimate εχει δοκιμασει κανεις οτι λειτουργει ακομα με xbox live απο αλλη χωρα και μετατροπη με 1€?
  9. HolyMan

    Αύξηση ενοικίου

    καλα ας περναει πρωτα το νοικι στην φορολογικη για τον ενοικιαστη και μετα φτιαχνετε μητρωο
  10. HolyMan

    Xbox Series X Topic v2

    ενας μηνας απο την κυκλοφορια της κονσολας ηδη ξεκινανε τα αποκλειστικα για δεκεμβριο call of the sea για ιανουαριο the medium
  • Δημιουργία νέου...