Προς το περιεχόμενο

Tzikoz

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    162
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.054 προβολές προφίλ

Tzikoz's Achievements

  1. Καλησπέρα γνωρίζει κανένας κατάλυμα που συνεργάζεται με tourism 4 all στην Κέρκυρα?
  2. Το είδα μιλάμε και στα comments. Είναι λίγο biased το review του. Δεν μπορεί να κράζουμε το pixel 6a οτι ειναι choppy λογο display. Και το A53 που εχει απο τώρα major UI lag spikes και απλα έχει 120 hz panel να το εκθειάζει. Ένα άλλο παράδειγμα η μπαταρία, σε όλα τα comparison του εξωτερικού. Το pixel 6a λογο του 60hz panel του παρουσιάζει μια SOT 7 ώρες με heavy use, μετά απο 2 εβδομάδες χρήσης με το adaptive battery και το smart google learning. Επισης το 6a σε comparisons με όλα τα pixel τηλέφωνα εχει το καλύτερο battery life μετα το 5a που ήταν beast.
  3. Τέλεια κι εγω απο εκεί θα το χτυπησω!
  4. Willing to take the risk Άλλωστε είναι 300€, δεν είναι 1500€ με 1 χρόνο εγγύησή που κι αυτό απαγορευτικό είναι. Να εισαι καλα για το χρόνο σου! Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Οταν έρθει θα γράψω το feedback μου.
  5. Νομιζω πως για το απόλυτο budget phone αξιζει το ρίσκο 5g άλλωστε εγώ προσωπικά δεν έχω πιάσει στην Ελλάδα ποτέ. Ευχαριστώ βέβαια για την απάντηση, περιμένω κι άλλες απαντήσεις.
  6. Γνώμη για το Pixel 6A? Το έχει κανείς? Any feedback will be appreciated
  7. Tzikoz

    Feedback για Shein

    Θα ήθελα feedback για το συγκεκριμένο κατάστημα ρούχων με έδρα την Κίνα. Αξίζει? Η εμπειρία σας, τι να προσέξω κτλπ.
  8. Μου λένε ότι είναι στην πολιτική της εταιρείας τούς να έρθει μαζί με το λογαριασμό στις αρχές Μαΐου. Θελω να ξέρω αν αυτό ισχύει, ακόμη κι αν δεν μου το δώσουν μπορώ να πάω με την απόδειξη σε άλλη εταιρεία? Είμαι rookie με όλα αυτά. Αν δεν συμφέρει η ΔΕΗ, τότε τι?
  9. Καλημέρα είμαι στην volton και αρνούνται να μου στείλουν το διακανονισμό που έχω συμφωνήσει για να μπορέσω να φύγω και να πάω στην ΔΕΗ. Να σημειωθεί ότι έχω χάσει και την συνέπεια αρα δεν με συμφέρει να κάτσω καθόλου. Τι μπορώ να κάνω για να μου στείλουν το διακανονισμό τωρα, και όχι στο τέλος του μήνα. Ευχαριστώ.
  10. Tzikoz

    Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

    1360 με το σημερινό update. Πιστεύω σε 10 ημέρες θα μπορώ να δοκιμασω το Argos. Χαλαρά enjoy the content
  11. Tzikoz

    Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

    Έφτασε κάνεις 1370? Το παιχνίδι έχει ένα τεράστιο ντουβαρι μετά τα 1350. Break it or make it το σημερινό patch. Berzerker 1345 εδώ, server Thaemine.
  12. Tzikoz

    Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

    960 item level Berserker Thaemine ψάχνω κάνα guild. Pm Almightymuscle in game.
  13. Tzikoz

    Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

    Θα δούμε και ο asmongold τα ίδια έλεγε, ανάμεσα σε Lost ark και Elden Ring ο τίτλος της χρονιάς. Είμαστε τυχεροί που ανεβήκαν ξανά τα MMORPG, έχοντας παίξει release date AION,LINEAGE 2,MW2,MW. Θα έλεγα οτι τα νέα game και το νεο gaming generation είναι εξίσου καλο, αν οχι καλύτερο.
  14. Tzikoz

    Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

    Το lost ark είναι εύκολα το παιχνίδι του 2022. Το παιχνίδι τρέχει σαν νερό είναι smooth asf, το combat είναι άπλα pleasure to watch. Το comment για το New World είναι όλα τα λεφτά, τα γραφικά δεν κάνουν το παιχνίδι, το gameplay και το πόσο immersive είναι ενα παιχνίδι κρατάνε ένα player base. Το Genshin Impact πχ που είναι και mobile available έχει απίστευτο player base. Must play games για φέτος είναι το Apex Legends και το Lost Ark.
  15. Tzikoz

    Lost Ark [Free-to-play MMORPG]

    από τα καλύτερα quest που έχει το game so far.
  • Δημιουργία νέου...