Προς το περιεχόμενο

spk81

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    92
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://twitter.com/FanGame9

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.175 προβολές προφίλ

spk81's Achievements

  1. Πολυ σωστά τα λες!Το μελλον καλην κακως ειναι ψηφιακο !εγω προσωπικό σε ολη την πορεια του Χ εχω μονο δυο τρία δισκάκια που πηρα και αυτα τιμής ένεκεν!Με εβδομαδιαίες εκπτώσεις που κανει η ΜS και σε συνδυασμό με game pass και παιχνίδια live "τυφλα να εχει ο Μάρλον Μπράντο" !Οσο για την Sony δεν την βλεπω να κανει τετοια κινηση προς το παρων!Το βλεπουμε και στο Ps4 που δυσκολα βρισκεις ψηφιακα παιχνδια και σε καλη τιμη!
  2. Δυστυχως εχει σπασει κομματι ολοκληρο εχει φυγει οποτε για αυτο κοιταω εαν αλλαζει ο υαλοπινακας η εαν παω αναγκαστικα για ολοκληρη πλακα!
  3. Καλημέρα ξέρεις κάνεις εάν παίζει επισκευή του γυαλιού σε ηλιακό η πρέπει να αγοράσω όλη την πλάκα ξανά; Εύχαριστω πολύ !
  4. καλησπερα και απο εμενα!Εγω εκανα αιτηση απο Vdsl 50αρα που ειχα στα 100fiber wind!Εαν εξαιρεσω οως ειχα καποια παραπονα απο την εταιρια καποιες φορες (1 ηταν βλαβη μοντεμ και η δευτερη ηταν βλαβη συστηματος) δεν εχω κανενα προβλημα και σαν ταχυτητα ειμαι ευχαριστημενος!Τωρα οσο αφορα για την 100 θελω να πιστευω πως εκανα καλη επιλογη και δεν θα με κρεμασει η εταιρια γιατι την κρεμασα!αναμονη 20 ημερων μου ειπανε για την αυξηση της γραμμης!θα σας στειλω και οταν θα ενεργοποιηθει για να δουμε τι χαρια θα πιασουμε!
  5. το ειχα ρωτησει και εγω αυτο αλλα μου απαντησαν οτι σε 50αρα γραμμη δεν υπαρχει τετοια ρυθμιση μονο σε adsl συνδεσεις!
  6. ακομα δεν κλειδωσε !ειναι Ικανη αυτην η εταιρια να μας πεταξει και ενα redmi 8 και να μας βαλει γκολ απο τα αποδυτηρια οπως εκανε με αυτο!!!
  7. δhttps://www.kimovil.com/el/sygkrish/xiaomi-mi8-lite-6gb,xiaomi-redmi-note-7-6gb-64gb συγκριτικο στο Kimowil..ελαφρως καλυτερο μεχρι στιγμης το Mi8 Lite!
  8. Εκρηκτική μας βγαίνει η samsung μπορώ να πω!!!τονοςιδια να είναι καλά και τώρα για δικαστήρια θα έλεγα ου μπλέξεις από την μία . ψυχοφθόρα υπερβολικά .
  9. spk81

    Κινητό περι τα 500€

    Mi8 καμμία μάτια;και με πατέντα μπαίνει κνη google camera και είναι δύναμη.
  10. χαχαχαχαχαχα...το εχει ενα φιλαρακι αυτο το τηλ και ειναι κατα ενθουσιασμενος!!!εαν δεν εβγαινε το 7 ημουν σε mi8 lite και se mimix2
  11. δεν αντιλεγω σε κανενα απο οσα γραφει!απλα κοιτω ελαφρως και το Hype του νεου κινητου!εαν με πιανεις
  12. δεν αντιλεγω απλα σκεφτομαι για ενα απο τα 2 σε αυτην τιμη σαν "νεα" μοντελα.οχι οτι to mimix2 δεν ειναι τρελο τηλ αλλα παμε για νεα πραμματα
  13. και τωρα περιεμνω αυτο η να παρω το mi8 lite???
  • Δημιουργία νέου...