Προς το περιεχόμενο

vandel

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    113
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.767 προβολές προφίλ

vandel's Achievements

  1. vandel

    Samsung Home Cinema 5.1 3D Bluray

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/03/2024 12:34 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το home cinema των φώτο σε πολύ καλή κατάσταση. Samsung HT-H5500 1000W Info: https://www.samsung.com/uk/audio-devices/others/blu-ray-home-entertainement-system-black-ht-h5500-xu/ Υπάρχει και ένα LG 2.1 BH6240C Bluray 200W στα 50 ευρώ. Απο Πειραιά-Αθήνα για άμεση συναλλαγή. Ευχαριστώ! Παντελής.

    120 €

  2. Εκτός του ότι είμαι κάτοχος Legion με i5 και 1050ti και 4 χρόνια τρέχει απροβλημάτιστα έχοντας φάει και αρκετή ταλαιπωρία, τα έχω πετύχει δίπλα δίπλα σε έκθεση και το Legion μου φάνηκε αρκετά ανώτερο σε αίσθηση, ποιότητα υλικών κλπ. Υποκειμενικά είναι αυτά βέβαια...και τα <600 ευρώ για τέτοιο μηχάνημα τα θεωρώ πολύ τίμια.
  3. Φοβερή τιμή. Είμαι στο ψάξιμο αλλά περιμένω κάτι αντίστοιχο σε Legion.
  4. Έκανα με ελληνικό υπάρχον λογαριασμό και έχω κανονικά μενού και υπότιτλους σε κάποιες ταινίες που κοίταξα. Ευχαριστούμε άπειρα TS !!
  5. Το φόρτισα 2 φορές την πρώτη μέρα (χθες) και άλλη μια όλο το βράδυ με τα ίδια αποτελέσματα και λόγω των ημερών ήθελα να προλάβω. Μετά από επικοινωνία με την υποστήριξη της Lenovo (respect btw) και κάποια update που μου έκανε ο τεχνικός, έχει βελτιωθεί αισθητά. Όπως είπες και εσύ μου είπε να περιμένω λίγες μέρες και μερικές πλήρεις φορτίσεις / αποφορτίσεις και μετά να το επιστρέψω αν συνεχίσει η χαμηλή απόδοση. Θα δείξει...
  6. Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους! Χθες αγόρασα το παρακάτω λαπτοπ: https://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-yoga-slim-7-carbon-13-iap-82u9003gpb-133-25k-intel-core-i5-1240p-16gb-512gb-win11-p-PER.917675 Εκτός του ότι η εγκατάσταση των Windows έγινε στα Πολωνικά, το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι η μπαταρία κρατάει maximum 2 ώρες με ελάχιστη χρήση τύπου Browsing με Edge. Δεν τρέχει κανένα άλλο πρόγραμμα εκτός του συστήματος καθώς το μηχάνημα ουσιαστικά το ενεργοποίησα χθες. Μίλησα ήδη με eshop και θα τους το αφήσω για έλεγχο... Γνωστοί μου με Yoga έχουν πολύ μεγάλο χρόνο μπαταρίας... Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία? Ευχαριστώ!
  7. vandel

    Audi A3 vs Alfa Romeo Giulietta

    Τα έχω οδηγήσει και τα 2, το καθένα από 4 μέρες σε ενοικίαση. Το Α3 αν και ήταν ταλαιπωρημένο με αρκετά χλμ μου έδινε μια αίσθηση premium ειδικά στο εσωτερικό. Το ταμπλό, η οθόνη, τα κουμπιά είναι όλα ποιοτικά. Από εξοπλισμό τίποτα βέβαια. Ήταν το 1.4 με τα 125 άλογα νομίζω αρκετά ευχάριστη οδήγηση. Η Giulietta την έβλεπα εξωτερικά και τη χάζευα αλλά μέσα αρκετά ξεπερασμένη και πολύ πλαστικούρα...οδηγικά όμως το 1.6 120hp ήταν πιο δυνατό απο ότι το περίμενα και τα modes DNA αλλάζουν τελείως τη συμπεριφορά του αμαξιού, από σοφτ και χαλαρό άλλαζε σε σπορ και νευρικό. Επίσης έχει λίγο πιο μικρό πορτ μπαγκάζ από ότι θα περίμενα. Εάν εξαιρέσεις ποιότητα καμπίνας, θεωρώ ότι σε όλα τα υπόλοιπα υπερτερεί η Alfa.
  8. vandel

    1.5 TSI - Kangaroo Effect

    Δεν είναι θέμα οδηγικό. Με σηκωμένο συμπλέκτη και σταθερό γκάζι το αμάξι παίζει γύρω από τις 1.500 στροφές.
  9. vandel

    1.5 TSI - Kangaroo Effect

    Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη λύση εκτός αντιπροσωπείας αλλά αν το έχει λύσει κάποιος με πλάγιο τρόπο ας ενημερώσει! Ρώτησα Velmar Αργυρούπολη πριν κανα 2μηνο τελευταία φορά. Έστειλα και mail σε SEAT Ελλάδος και Ευρώπης και περιμένω απάντηση.
  10. vandel

    1.5 TSI - Kangaroo Effect

    Δε μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν κάποια να το έχουν και άλλα όχι και ακόμα να μην ξέρουν γιατί το παθαίνουν....πάνε και 2 χρόνια στην τελική από όταν πρωτοεμφανίστηκε το πρόβλημα. Το έχω συνηθήσει σε κάποιο βαθμό αλλά είναι ενοχλητικό και γελοίο να ξεκινάς σαν αρχάριος μέχρι να ζεσταθεί... Άνοιξα το ποστ επειδή είδα κάποια μηνύματα ότι υπάρχει λύση. Αν έχει κάποιος info please share!
  11. vandel

    1.5 TSI - Kangaroo Effect

    Καλησπέρα! Κάτοχος Leon 5f FR 2020 μοντέλο με τον 1.5 TSI - 150HP. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι στο κρύο ξεκίνημα με πρώτη-δευτέρα το αμάξι χοροπηδάει. Έλεγα ότι είμαι άσχετος και δε ξέρω να αφήνω το συμπλέκτη μέχρι που έμαθα ότι είναι γενικό το πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοτέρ και αφορά όλη τη γκάμα του γκρουπ που το φοράει. Έχω ρωτήσει στην αντιπροσωπεία και ενώ αναγνωρίζουν το πρόβλημα δε δίνουν λύση. Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία? Έχει ασχοληθεί να βρει λύση με κάποιο πρόγραμμα εκτός VW?
  12. Βλέπω ποστ 8 λεπτά πριν, λέω ντάξει κωλόφαρδος το πρόλαβα...πατάω αγορά και να το 404
  13. Ω ρε φίλε! Να σαι καλά! Γι αυτό δεν εμφανίζεται σε καμία άλλη εφαρμογή και μόνο στην κλήση.
  14. Λίγο κράτησε η χαρά. Αυτό που φαίνεται δεξιά από την κάμερα τρεμοπαίζει...pixel?
  • Δημιουργία νέου...