Προς το περιεχόμενο

Myrwdias

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    58
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.404 προβολές προφίλ

Myrwdias's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Αγόρασα πρόσφατα τον αντάπτορα για hdmi του galaxy s3. Ο κωδικός του ειναι EPL-3FHUBEGSTD.Κάθε φορά που τον συνδέω στην αρχή δεν έχει κανένα πρόβλημα .Μετά από λίγη ώρα η εικόνα αρχίζει να έχει προβλήματα και ειδικότερα ο ήχος ακούγετε χάλια .Η σύνδεση δεν χάνετε . Εξακολουθώ να βλέπω αλλά με μεγάλο πρόβλημα στην εικόνα και τον ήχο .Το δοκίμασα σε 2 τηλεοράσεις 720 και 1080. Ψάχνοντας στο ιντερνετ είδα οτι κυκλοφορούν πολλά που είναι απο προηγούμενες εκδόσεις και δεν κάνουν .Κανείς δεν αναφέρει το πρόβλημα που έχω εγώ όμως,σε αυτούς έχει προβλήματα στη σύνδεση απο την αρχή .Η συσκευασία είναι η ίδια με αυτή που βλέπω στα βιντεο της παρουσίασης .Αυτό που με ανησυχεί είναι οτι έχει αυτοκόλλητο που γράφει πάνω "samsyng galaxt sIII".Δεν είναι εκτυπωμένο πάνω στην συσκευασία δηλαδή. Έχει αγοράσει κανείς το αντίστοιχο καλώδιο ?Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα με εμένα ?
  2. Myrwdias

    Samsung galaxy tab gift

    Δευτέρα το παρήγγειλα αλλά δεν περίμενα να με πάρουν τηλ.Πήρα χθες τηλέφωνο στο κατάστημα που είχα δηλώσει να παραλάβω και μου είπαν ότι σήμερα θα το έχουν.Θα πρότεινα να δοκιμάσετε και εσείς αν δεν το έχετε κάνει είδη.
  3. Myrwdias

    Samsung galaxy tab gift

    Μαύρο είναι το tablet και το κινητό.Δεν ρώτησα αν τις δέχονται όλες αλλά αν συμμετέχει στην επιστροφή δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.Επίσης αν είχες πρόβλημα θα στο έλεγαν όταν έκανες την κράτηση και όχι όταν πας να το αγοράσεις.
  4. Myrwdias

    Samsung galaxy tab gift

    Λοιπόν παιδιά παρέλαβα πριν 2 ώρες!! Τελικά είναι το 7500 με 3g και φυσικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις χρεωστικές!!
  5. Myrwdias

    Samsung galaxy tab gift

    Εγώ χρεωστική έχω mastercard που συμμετέχει στην επιστροφή..Όταν έκανα την παραγγελία μου είπαν ότι το δικαιούμαι κανονικά.Ακόμα μέχρι και χθες που τους τηλεφώνησα για να επιβεβαιώσω για τη παραλαβή δεν μου είπαν κάτι.
  6. Myrwdias

    Samsung galaxy tab gift

    Σε 3 ώρες παραλαμβάνω!!!
  7. Myrwdias

    Samsung galaxy tab gift

    Τι να πω δεν ξέρω..Και εγώ πήρα τηλ!! Τώρα να δίνουν διαφορετικές συσκευές δεν παίζει..Κάποιος από τους πωλητές προφανώς κάνει λάθος!!
  8. Myrwdias

    Samsung galaxy tab gift

    Μπήτε στο site του γερμανού και ψάξτε στα tablet..θα βρείτε μόνο ένα samsung το galaxy tab 10.1 . Πουθενά δεν αναφέρει το 3g ενώ το wifi εμφανίζεται κανονικά! Για να μην βιαστείτε και πείτε ότι μπορεί να είναι τυπογραφικό λάθος προσέξτε στις διαστάσεις το 8.6 που είναι το πάχος της συσκευής! Τώρα με μια μικρή έρευνα στο skroytz θα δείτε ότι μια από τις διαφορές των συσκευών P7510 και P7500 είναι και το πάχος!!! Το μοντέλο με 3g έχει πάχος 8mm ενώ χωρίς 3g 8.6mm!!! Το μπέρδεμα τώρα είναι ότι ενώ το πάχος αντιστοιχεί κανονικά στην υπόθεση μου η ανάλυση της κάμερας δεν αντιστοιχεί !!Ότι και να ισχύει πάντως για το μπέρδεμα φταίει ο γερμανός που απλά με μια διευκρίνηση στο μοντέλο θα είχε λυθεί!! 6 το απόγευμα θα το έχω στα χέρια μου!! (λογικά) Θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα!
  9. Myrwdias

    Samsung galaxy tab gift

    Παιδιά δεν έχει 3g..Έτσι μου είπαν και από το τηλέφωνο αλλά έτσι λέει και στο επίσημο site τους!
  10. Myrwdias

    Samsung galaxy tab gift

    Και εγώ το απόγευμα παραλαμβάνω παιδιά! Το μοντέλο είναι το P7510 μόνο με wifi.Αυτό μπορείς να το δείς και στο site του γερμανού αλλά και αν επικοινωνήσεις μαζί τους θα σου επιβεβαιώσουν την έλλειψη 3g.
  • Δημιουργία νέου...