Προς το περιεχόμενο

dadusig

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.980 προβολές προφίλ

dadusig's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

11

Φήμη

  1. dadusig

    CEID Πατρα

    Όπως μπορείς να δεις, 2 χρόνια πριν ήμουν ακριβώς στο ίδιο δίλημμα καθώς έπιανα τις ίδιες σχολές με εσένα. Τελικά επέλεξα το CEID και δεν το μετάνιωσα σε σχέση με το να πήγαινα ηλεκτρολόγους βλέποντας ότι η σχολή μου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθώ με θέματα που μου αρέσουν χωρίς να μπλέξω με άκυρα (για μένα) μαθήματα, αν και για αυτό περισσότερο σημασία έχει η προσωπική ενασχόληση παρά η σχολή. Όσον αναφορά την σύγκριση με το ΕΚΠΑ, είμαστε πάνω κάτω τα ίδια συγκρίνοντας το πρόγραμμα σπουδών και το γενικότερο επίπεδο της σχολής με γνωστούς μου στο τμήμα της Αθήνας. Με την διαφορά οτι εμείς είμαστε 5ετής σχολή (χωρίς όμως αυτό να είναι απαραίτητα καλό ή κακό). Οπότε το σημαντικότερο σε αυτή την περίπτωση είναι να σκεφτείς αν μπορείς και αν θέλεις να πας σε μια άλλη πόλη μακριά από την μόνιμη κατοικία σου με ότι συνεπάγεται αυτό. Στην τελική μπροστά σου έχεις 3 πολύ καλές επιλογές που δύσκολα θα μετανιώσεις (μέχρι την πρώτη εξεταστική ), απλά μην σκέφτεσαι τόσο τα επαγγελματικά δικαιώματα (ειδικά στην Ελλάδα του σήμερα η μόνη διαφορά είναι τι θα πληρώνεις στο τσμεδε) όσο με το τι εσύ θες να ασχοληθείς.
  2. dadusig

    αγορα γυαλιών

    Εεε ναι μωρε, ας πάρω 3 επιδοτήσεις για γυαλιά οράσεως για να παρω ένα πανάκριβο ζευγάρι ηλίου. Βέβαια υπευθυνοι ειναι και ο οφθαλμίατρος, ελεγκτής ιατρός και οπτικος που εμπλέκονται...
  3. Αυτό με την Πάτρα το συνειδητοποίησα και εγώ πολύ πρόσφατα, ως φοιτητής σε αυτή. Ακόμα λέω βέβαια "θα ανέβω Αθήνα"
  4. Εσύ ως δημιουργός μπορείς να ορίσεις τις συνθήκες και τους όρους που αφορούν το έργο σου πάντα στα πλαίσια ότι επιλέγεις να το δημοσιεύσεις στο internet. πχ. creativecommons
  5. dadusig

    Μαθηματικα...

    Σήμερα λέει άλλαξε το όριο του 2ου θέματος 1 ώρα πριν λήξει η εξέταση και το έκανε να τίνει στο 1. Και παρέδωσα κανα 5 λεπτο πριν γίνει αυτό!
  6. dadusig

    Μαθηματικα...

    Επίσης υπάρχουν ήδη λυμένα στο ceidnotes
  7. Υπάρχει περίπτωση να μου κόψουν το νερό στην Πάτρα για 46 ευρώ (3 λογαριασμοί)? Γιατι εχω αφήσει τον λογαριασμό εκει και τώρα είμαι σε άλλη πόλη.
  8. η κλάση κατοικίδιο στο παράδειγμα μου extends zwo άρα κληρονομεί τα χαρακτηριστικά της κλάσης zwo και implements katoikidio άρα θα πρέπει και να υλοποιεί τις μεθόδους που περιγράφονται στο interface Katoikidio (Papakaliati thanks για το tip, θα το χρησιμοποιήσω). Αν τα έκανα όλα σαν interfaces νομίζω δεν θα μπορούσα να υλοποιήσω μια abstract μέθοδο της κλάσης agrio στις κλάσεις megalo και mikro.
  9. Γεια σας, Στο δεύτερο ερώτημα του θέματος ουσιαστικά ζητάει την προσομοίωση μιας πολλαπλής κληρονομικότητας στη Java. Οπότε φαντάζομαι θα μπορούσα να το λύσω με την χρήση ενός interface ως εξής: class zwo{} class agrio extends zwo {} class mikro extends agrio {} class megalo extends agrio {} interface Katoikidio {} class katoikidio extends zwo implements Katoikidio {} class mikro_katoikidio extends mikro implements Katoikidio {} Είναι αυτή η λύση σωστή ή θα μπορούσε να γίνει και κάτι άλλο για απάντηση στο ερώτημα;
  10. dadusig

    Νέο λύκειο.Σπουδές

    σε αυτό το video θα βρεις μια πλήρη παρουσίαση για ό,τι είναι γνωστό μέχρι στιγμής για το νέο σύστημα.
  11. dadusig

    Απορίες σε Java

    Αν θες να δημιουργήσεις ένα αντικείμενο τύπου πχ. PhdStudent το οποίο θα κληρονομεί τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των υπέρ-κλάσεων της κλάσης PhdStudent, μπορεις ως εξής: PhdStudent p = new PhdStudent();
  12. Να σας ρωτήσω, αν κλείσω τα εισιτήρια από την σελίδα της ryan στην τελική τιμή που αναφέρει συμπεριλαμβάνεται και ο φόρος αεροδρομίου; Το ρωτάω γιατί στο checkout της ryan μου λεει 29.96 ναύλος, ενω στο airtickets.gr 29.96 ναύλος + 9 φόροι = 38.96 ευρώ Αν το κλείσω απο τη σελίδα της ryan θα πρέπει να πληρώσω μετά τα 9 ευρώ ?
  13. Περίπου . Γιατι το 99% ξεχνάτε ότι για την παραγοντοποιηση τριωνύμου ισχυεί α(x-x1)(x-x2) ? Έλεος πάντα το 99% ξεχνά αυτο το α. . επίσης ο βασιλης εχει βγαλει αρνητικές τις ρίζες του τριωνύμου ενω είναι θετικες. Ορίστε και η δική μου λύση, αρκετά αναλυτικά (sorry που δεν την δακτυλογράφησα και για τα πρόχειρα γραμματα αλλα είμαι κουρασμένος )
  • Δημιουργία νέου...