Προς το περιεχόμενο

KATSIK

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    71
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.308 προβολές προφίλ

KATSIK's Achievements

  1. KATSIK

    Panasonic TX-55GX810E

    Την έχω εδώ και κανα μήνα, εξαιρετική τηλεόραση σε όλα της και για τα λεφτά που την έχει ο κοτσωβολος τώρα, πολύ καλό μαύρο, dolby vision - hdr 10 εντυπωσιακό για την κατηγορία της, πολύ καλή κίνηση παρολα τα 50/60hz, τέλειος Player και πολύ smooth το smart κομμάτι,το μόνο κακό εαν την εχεις απεναντι απο παραθυρο γυαλιζει το πανελ της αρκετα! Απο ρυθμισεις εχω βαλει αυτες μετα απο πολυ ψαξιμο και με ικανοποιουν σε τηλεοπτικο & hd, 4Κ. Οπίσθιος φωτισμός - 100 Αντιθεση - 90 Φωτεινοτητα - 0 Χρωμα - 70 Αποχρωση - 0 Οξυτητα - 50 Θερμοκρασια χρωματος - Θερμο 2 Ζωντανο χρωμα - ΝΑΙ Ελεγχος προσαρμ. Φωτειν. - Ελαχιστο Αισθητηρ. περιβαλλοντος - Οχι Μειωση θορυβου - Μεγιστο MPEG Remaster - Μεγιστο Resolution Remaster - Μεγιστο Remaster Δυναμικου ευρους - ΝΑΙ INTELLIGENT FRAME CREATION - ΜΕΓΙΣΤΟ Καθαρη κινηση - ΟΧΙ Ελεγχος αντιθεσης - ΟΧΙ Γκαμα χρωματων - ΑΥΤΟΜΑΤΑ Γαμμα - BT1886 Ειμαι τελεια με αυτες τις ρυθμισεις, τωρα για hdr επισης χρησιμοποιω αυτες αλλα μπορεις να χρησιμοποιεις και την λειτουργεια dynamic ωστε να παρεις την μεγαλυτερη φωτεινοτητα!! Μες την μερα θα σου προσθεσω και αυτες για dolby vision. Πιστευω να βοηθησα! Αυτες τις ρυθμισεις στην λειτουργεια custom!
  2. KATSIK

    PANASONIC H SAMSUNG

    Panasonic μακραν φιλε μου,, την εχω γυρω στον 1,5 μηνα και ειναι εξαιρετικη τηλεοραση σε ολα της,, μαυρο,contrast, κινηση, input lag για παιχνιδια 10 κατι, ολα τα format hdr, και απο σκληρο βλεπεις εξαιρετικα 4κ ταινιες με τον Player της τηλεορασεις, τωρα απο smart τα βασικα, netflix, youtube, κλπ, αλλα ολα τα κανεις πολυ γρηγορα χωρις κολληματα, χειριστηριο κουμουτσα αλλα πολυ βολικο για μενα, και το μονο μειον ας πουμε ειναι οτι εχει πολυ glossy panel και γυαλιζει αρκετα εαν εχεις παραθυρο.Πιστευω να βοηθησα!!
  3. KATSIK

    AOC 24G2U Gaming monitor

    Σωστός, πρεπει να κοιταξω και αυτο!Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!Μάλλον θα καταλήξω σε αυτή για να την εχω και μελλοντικα για τις καινουριες κονσολες! Σωστός, ετσι σκεφτομαι και εγω!!
  4. KATSIK

    AOC 24G2U Gaming monitor

    Το xbox one x εχει ρυθμιση που το πας μεχρι 120 hz άλλα 1080 p. για αυτο το κοιταζα για να ειμαι ειλικρινεις,σε ευχαριστώ για την γνώμη σου, την βάζω στη σκεψη μου και ψαχνω και για 4κ
  5. KATSIK

    AOC 24G2U Gaming monitor

    Αααα δεν το ήξερα, απλά είδα την τιμή και με παρέσυρε, το πολύ πολύ ν θα την πάρω απο m-systems που την έχει στο skroutz. Σαν μόνιτορ για την χρήση που την θέλω έχεις άποψη?
  6. KATSIK

    AOC 24G2U Gaming monitor

    Καλησπέρα, ζαχαρώνω αυτό το μόνιτορ και θα προβώ στην αγορά του,βέβαια το θέλω για xbox one x και δεν ξέρω εάν κάνει!! Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια και εάν έχεται να μου προτείνεται κάτι άλλο εάν δεν κάνει αυτό!! Παρεπιπτόντως το βρίσκω στο e-shop 169,00 eur και νομίζω ότι είναι πολύ καλή η τιμή!!
  7. Σίγουρα όλες αυτες του τύπου τηλεοράσεις νομίζω έχουν το ίδιο θέμα!!Το dse όντως είναι αρκετά έντονο αλλα γκρι δεν βλέπεις σχεδόν ποτέ, οπότε το ξεχνάς, vertical banding δεν παρατήρησα!! Τώρα για το service δεν ξέρω ελπίζω να μην χρειαστώ!!😉Παντως συνεχιζω να λέω ότι η εικόνα της είναι εξαιρετική για τα λεφτά της αν και νομίζω ότι την τσίμπησαν λίγο παραπάνω, γύρω στα 700!
  8. Εγώ σου προτείνω την panasonic 58gx810 από κοτσο... στα 630 eur, εξαιρετική τηλεόραση με τα πάντα..hdr+ , dolby vision, dolby atmow, εγώ την πήρα και είναι εντυπωσιακή, σε αυτά τα λεφτά νομίζω ότι καλύτερο!!
  9. KATSIK

    Κάτοχοι 55xe7096

    https://www.blu-rayshop.gr/kabeldirekt-series-high-speed-hdmi-cable-4k3dhdrarcethernet-100002-p-15328.html, για δες αυτό!!
  10. KATSIK

    επιλογη tv 50''

    Σου προτείνω την sony 50w656 ή αν σε ενδιαφέρει το 3d την w685..Εγώ είμαι κάτοχος τις w656 και το μαύρο της και η κίνηση της είναι πάρα πολύ καλά.Στην τιμή της την θεωρώ κορυφαία!!!
  11. παιδιά τελικά κατέληξα σε sony 50w656 από sony center...Τιμή 890 με πενταετή εγγύηση και αφού δοκιμάσαμε τα πάντα πάνω της.. Με κέρδισε η εξωτερική ομορφιά της, το μαύρο της και η κίνησή της. Περισσότερα από πέμπτη που θα την έχω στα χέρια μου...Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές..
  12. Όντως μια φορά παίρνεις τηλεόραση...Η sony βγαίνει εκτός λόγω 50hz άρα πάμε σε samsung f6500..θα κάνω μια προσπάθεια για 55 αλλά θα κοιτάξω και την 50αρα που είναι κάτι ενδιάμεσο. Σε ευχαριστώ πολύ
  13. Να σε ρωτήσω από κίνηση ποια θεωρείς πιο καλή από αυτές που προτείνεις? Μου αρέσει αυτό το smooth στην κίνηση που έχει π.χ. η w905. Όλες είναι 100hz γιατί μερικοί λένε ότι η sony είναι 50hz..Σε ευχαριστώ και πάλι...
  14. απόσταση 2,5 - 3 μέτρα, χρήση ps3-ps4 τηλεοπτικό, bluray, και πολύ ποδόσφαιρο, μπάτζετ βαριά 950,00 euro...
  15. παιδιά περιμένω της απαντήσεις σας για άμεση αγορά.
  • Δημιουργία νέου...