Προς το περιεχόμενο

Savage1925

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    82
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Νέα Φιλαδέλφεια

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.498 προβολές προφίλ

Savage1925's Achievements

  1. Savage1925

    Stella Pasta Spaghetti Promotion Plate - ULTRA RARE

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/04/2024 10:24 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Stella Pasta Spaghetti Promotion Plate - ULTRA RARE

    30 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22/04/2024 10:24 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Διαστάσεις: - Ύψος: 75cm - Μασχάλη Με Μασχάλη: 63cm - Αντιανεμικό με εσωτερική επένδυση. - Με ρυθμιζόμενο πλάτος σε μανίκια και μέση. - Με zipper και Scratches στο στήθος. - Με 2 εξωτερικές και 1 εσωτερική τσέπες. - Με High-Neck. - Με κουκούλα αναδιπλούμενη μέσα στον λαιμό του μπουφάν.

    50 €

  3. Anime είναι φίλε μου https://en.wikipedia.org/wiki/Xenosaga:_The_Animation
  4. Ναι, και εγώ πρώτη επαφή είχα με το παιχνίδι και τυχαία το ανακάλυψα πως υπάρχει και σε anime...!!! Απλά έχουν βγει καμιά δεκαριά παιχνίδια Xenogears, Xenosaga, Xenoblade, μακάρι να το συνεχίσουν κάποια στιγμή. Μην το λες, όλα τα Xeno (Series) έχουν τεράστιο fan base! Κυκλοφορούν σερί από το 1998 σε πολλά μοντέλα του Playstation και της Nintendo Αν είσαι gamer και σου αρέσει το role playing science fiction τότε θα σου αρέσει! Φαντάσου πως το σενάριο του πρώτου Xenogears (1998) ήταν και το προτεινόμενο σενάριο για το Final Fanstasy VII από την Square (μετέπειτα Square Enix)
  5. Πρόσφατα είδα το Xenosaga: The Animation (2005)..!!! Ουσιαστικά μια σεζόν με μόλις 12 επεισόδια, και δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν συνέχισαν ένα τόσο πολλά υποσχόμενο anime. Το ending song των επεισοδίων παίζει να είναι ένα από τα καλύτερα anime OST που έχω ακούσει. Shion Uzuki & KOS-MOS!
  6. Savage1925

    Τι ANTIVIRUS να αγοράσω

    Χρησιμοποιώ Eset από το 2007 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
  7. Όχι απλά έρχεται τεχνικός, αλλά εάν υπάρχει η σχετικά εύκολη δυνατότητα επισκευής του υπολογιστή στον επισκευάζει εκείνη την στιγμή χωρίς καν να χρειαστεί να βγει από τον χώρο σου. Εάν για παράδειγμα σου έχει καεί κάποια RAM ή θες να τις αναβαθμίσεις, κατόπιν συνεννόησης από πριν σου το επισκευάζει στον χώρο σου. Θεωρώ πως η Dell αυτή την χρονική στιγμή είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε θέμα service και εξυπηρέτησης πελατών.
  8. Χρησιμοποιώ Opera από το 2007, και πλέον τα τελευταία χρόνια και σε συνδυασμό με ESET NOD 32. Από τότε δεν άλλαξα ποτέ ούτε Browser ούτε Antivirus, για κάποιο μαγικό τρόπο συνδυάζονται άψογα.
  9. Θέλω να πιστεύω πως το τροφοδοτικό θα είναι εκτός της κοσνόλας αυτή την φορά.
  • Δημιουργία νέου...