Προς το περιεχόμενο

knight666

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    112
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.052 προβολές προφίλ

knight666's Achievements

  1. Βγήκε ο 1ος λογαριασμός στον Ήρων για κατανάλωση 2 ημερών... 50€ ήταν το δώρο που μου έδωσαν σαν νέος πελάτης με ΚΟΤ Β.
  2. Στο Elpedison Smart η τιμή 0,1688 Τελική Ημέρας πως προέκυψε;
  3. @korakiosΣτο excel οι τιμές των πράσινων και κίτρινων τιμολογίων είναι κατά προσέγγιση; 1-1-24 δεν θα ανακοινωθούν οι τιμές των πράσινων και τέλη του κάθε μήνα των κίτρινων; Επίσης γνωρίζεις εάν το πράσινο της Elpedison δίνει 100€ σε νέους πελάτες;
  4. Ποιο πρόγραμμα της Elpedison προτείνετε για παραμονή 1-2 μηνών ώστε να εξαργυρωθούν τα 100€ που δίνει δώρο, το πράσινο ή το κίτρινο; Λογικά το πράσινο που θα ξέρουμε από 1-1-24 την τιμή του.
  5. Σε οικία μετά από αλλαγή παρόχου με ληγμένη ΥΔΕ εάν δεν λάβω επίσημη ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ, π.χ. επιστολή, μπορώ να το αγνοήσω και να μην ασχοληθώ καθόλου; Επίσης σε πόσο διάστημα συνήθως ενημερώνουν αφού το αντιληφθούν και στέλνουν την επιστολή;
  6. Συνήθως πόσες μέρες θέλει για να εγκριθεί η αίτηση του ΚΟΤ στην ΥΔΙΚΑ;
  7. Για να φύγω από τον Ήρων χωρίς να έχει εκδοθεί λογαριασμός τι κάνω;
  8. Το ίδιο πράγμα λέμε, απλώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τρέξω για ένα ακόμη πρόβλημα που θα μπορούσα να αποφύγω αν είχα τη σωστή πληροφόρηση. Εννοείται πως δεν κατηγορώ κανέναν, όλοι να βοηθήσουν θέλουν εδώ μέσα, αλλά καλό είναι κάποια πράγματα να τα ελέγχουμε καλύτερα για ν' αποφύγουμε κακοτοπιές.
  9. Θεσσαλία. Μου το είπαν τηλεφωνικά όταν τους πήρα για να ρωτήσω για την πορεία της αίτησης μου.
  10. Για να το θέσω πιο απλά: αν δεν με διαβεβαίωναν κάποιοι εδώ ότι δεν χρειάζεται ΥΔΕ στην αλλαγή παρόχου με το ίδιο ονοματεπώνυμο κ ΑΦΜ, έτσι το έγραφαν, δεν θα ξεκινούσα τη διαδικασία αλλαγής διότι δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση να τρέχω για ένα ακόμη πρόβλημα, εντελώς περιττό κατά τη γνώμη μου. Βέβαια θα μπορούσα να μιλήσω με τον ΔΕΔΔΗΕ και να μάθω επίσημα τι ισχύει. Αυτό ήταν το λάθος μου και αυτό είναι το σωστό για όποιον θέλει να κάνει την οποιαδήποτε αλλαγή.
  11. Άποψη είναι όταν κάποιοι λένε με σιγουριά ότι δεν χρειάζεται, προχωρήστε άφοβα σε αλλαγή.
  12. Ακριβώς. Οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι έλεγαν ότι χρειάζεται ΥΔΕ, κάποιοι όχι. Απλώς ενημερώνω για να το έχετε υπόψη σας όσοι σκέφτονται να αλλάζουν πάροχο.
  13. Ποτέ ξανά Zenith μετά από την αλλαγή που μου έκανε στο αέριο λόγω... "πολέμου" και από 0,035€ μας πήγε στα 0,125€.
  14. Δυστυχώς έχεις δίκιο ενώ κάποιοι υποστήριζαν με στόμφο ότι ΔΕΝ ζητούν ΥΔΕ αν δεν αλλάξεις ΑΦΜ. Θεσσαλία, έστειλα φωτογραφίες του μετρητή στον πάροχο, ο μετρητής είναι προσβάσιμος.
  15. Μετά από αλλαγή παρόχου με ίδιο ΑΦΜ & ονοματεπώνυμο ο ΔΕΔΔΗΕ μου ζητάει ΥΔΕ.
  • Δημιουργία νέου...