Προς το περιεχόμενο

DRIFT_KING

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    701
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.926 προβολές προφίλ

DRIFT_KING's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 13/04/2024 01:13 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    PS4 10€ - The Last of us Ps4 - (Ελληνικοί υπότιτλοι) 10€ - Uncharted Collection Ps4 10€ - Uncharted 4 Ps4 - (Ελληνικοί υπότιτλοι) 10€ - Horizon zero dawn Ps4 10€ - God of War Remastered Ps4 - σφραγισμένο 10€ - Until dawn Ps4 - σφραγισμένο Τα κουτιά και τα δισκάκια είναι άριστα.Μόνο το God of war έχει ένα σπασιματάκι από κατω μικρό στο κουτί αν και είναι σφραγισμένο καινούργιο,φαινεται στη φωτο. PS3 20€ - Assassin's Creed Ezio Trilogy (περιλαμβάνει Assassin's Creed II ,Brotherhood,Revelations) 7€ - Assassin's Creed 7€ - Assassin's Creed III 10€ - Soul Calibur IV (Essentials) 8€ - Fallout: New Vegas 8€ - Fallout 3 10€ - Need Speed Shift Πωλούνται τα παραπάνω παιχνίδια για ps4 σε άριστη κατάσταση,κάποια είναι σφραγισμένα αχρησιμοποιητα. Πωλούνται και μεμονομένα μόνο με παραλαβή από εμένα Θεσσαλονίκη ή πακέτα δυο παινχίδια και πάνω για αποστολή. Έξοδα αποστολής 4€ με Ελτα ή με ότι προτιμάται με δική σας επιβάρυνση,αποστολή μετά από κατάθεση.

    10 €

  2. Είναι περίπου 3 μέτρα απόσταση αλλά αντίθετα και δεν βολεύει καλώδιο και δεν έχω ούτε για δοκιμή αυτή τη στιγμή αλλά θα πάρω και θα δοκιμάσω. Φίλε με έσωσες! Απενεργοποίησα το 5G και άφησα μόνο το 2.4 και λύθηκε το πρόβλημα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Πώς εξηγείται όμως;δεν αναγνωρίζει το πρωτόκολλο 5G το wifi του ps4; γιατί εκεί ήταν συνδεδεμένο.
  3. Έχει κανείς καμια ιδέα;Δοκίμασα διάφορα που βλέπω στο ιντερνετ όπως να βάλω dns,να ανοίξω ports στο router κλπ.Δούλεψε μόνο όταν έκανα αρχικοποίηση της κονσόλας αλλά μονο για λίγο με φουλ ταχύτητα,μετά πάλι τα ίδια,αποσυνδέσεις και δεν συνδεόταν με τίποτα με wifi. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με cosmote adsl 24mbps 2 μήνες σε άλλο σπίτι.Μπορεί να φταίει το router ή γενικά η nova ή καθαρά είναι το ps4;Με το κινητό και το desktop δεν έχω προβλήματα.Είμαι στην αρχή του συμβολαίου οπότε μπορώ να κάνω υπαναχώρηση,υπάρχει νόημα να το κάνω αυτό δλδ να πάω σε cosmote;υπάρχει περίπτωση να παίζει πρόβλημα που είναι 50mbps αντι 24 που χρησιμοποιούσα πριν;Ο τεχνικός που έκανε τη σύνδεση μου είπε ότι και αυτό η nova στην περιοχή σε γραμμή cosmote πατάει. Λύνεται το θέμα αν κάνω hotspot από το κινητό στο δίκτυο αλλά δεν είναι λύση για συνέχεια.
  4. Καλησπέρα, Σε νέα γραμμή 50mbps πρόγραμμα fiber της nova έχω πρόβλημα σύνδεσης μέσω wifi στο ps4,δεν βολεύει καλωδιο και θα ηθελα να το αποφυγω για τώρα.Ενω στον υπολογιστή έχω 46mbps download και 4.5 upload όπως και στο κινητό μου το ίδιο,στο ps4 έχει 1.1 με 2.6mbps λήψη με αποτέλεσμα να μην ανοίγει καν εφαρμογές YouTube,twitch κλπ. και να αποσυνδέεται. Αν συνδέσω το ps4 μέσω hotspot από το κινητό συνδεδεμένο στο δίκτυο της nova έχω 30.3mpbs download και 3 upload στο ps4.Πως εξηγείται; πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ!
  5. Δεν μπορεις πλεον να βαλεις απο Τουρκια;
  6. Καλησπέρα,σκέφτομαι την αγορά του 256gb.Ειναι ακριβώς ίδιο με το 64gb από θέμα οθόνης κλπ;τι αλλάζει; Αξίζει η αλλαγή του ssd μετά; Η οθόνη διαβάζω ότι είναι anti glare μόνο στο 512 κάτι που δεν με χαλάει αφού προτιμάω τις glossy με την έννοια ότι από όσο ξέρω έχουν πιο ζωντανά χρώματα,ισχύει αυτό; Το βλέπω αρκετά μεγάλο,έχω μεγάλα χέρια αλλά επειδή θέλω κυρίως να το κρατάω όταν είμαι ξαπλωμένος,θα με βολέψει ή πρέπει να πατάει κάτω αναγκαστικά λόγω βάρους;Το psvita γλιστρούσε από τα χέρια μου και δεν βόλευε παρόλο που ήταν μικρότερο. Ξερει κανεις αν με πιστωτική Εθνικης μπαίνουν δόσεις; Με την μπαταρία εσείς τι κάνετε στα πιο απαιτητικά παιχνίδια;Είναι αλήθεια ότι βγάζει 1.30 ώρες;Δεν χάνει την εννοια της φορητοτητας του αν έχει τόσο κακή αυτονομία;Μεγάλο μειονέκτημα μου φαίνεται.Μου φαίνεται ότι εκεί που μπαίνεις στο νόημα του παιχνιδιού θέλει φόρτιση στο 2ωρο.
  7. Πολύ ωραίο φαίνεται για την τιμή,ευχαριστούμε! Ξέρει κανείς πώς σβήνει το πληκτρολόγιο ή είναι σε αναμονή για όσο είναι το dongle στον υπολογιστή;Το ποντίκι έχει κουμπάκι on-off,το πληκτρολόγιο έχει κάτι τέτοιο; Επίσης πρέπει να τελείωσε η προσφορά.
  8. Μια ερώτηση μήπως γνωρίζει κάποιος.Εχω το aqua thermal aures κλιματιστικό και δεν βρίσκω τη ρύθμιση για τον ζεστό αέρα,υπαρχει περίπτωση να είναι απενεργοποιημενο και πως το ενεργοποιώ; Στα modes έχει μόνο feel με κάτι βελάκια,cooling,dehumidifying και fan only. Δεν βρίσκω μανουαλ για να το ψάξω. Τελικα επρεπε να βγαλω εντελως τις μπαταριες για να εμφανιστει. Ευχαριστώ.
  9. Δεν διαφωνώ,απλά τουλάχιστον αν γνωρίζει κάποιος για το προσκέφαλο αν έχει επαφή με το κεφάλι σε πιο κοντούς όπως 1.65 που λέω ή θα είναι άχρηστο;
  10. Έχω μια markus από τον 02/2016 η οποία αντέχει ακόμα.Δεν έχω δοκιμάσει πολλές να έχω μέτρο σύγκρισης αλλά είμαι αρκετά ευχαριστημένος,θα μπορούσε να είναι καλύτερη στην στήριξη στην μέση.Είμαι 1.82 85kg και έχω γράψει πολλές ώρες πάνω της,το μόνο που έχει πάθει είναι φθορά στο δέρμα στα μπράτσα. Τώρα σκέφτομαι την Claudia .Δεν είναι για μένα,είναι για δώρο.Είναι για άτομο με ύψος 1.66 55kg με θέμα στον αυχένα που περνάει 10+ ώρες στην καρέκλα.Αυτό που φοβάμαι είναι το ύψος στο προσκέφαλο.Έχει κανείς πληροφορίες για αυτή;Ποια άλλη προτείνεται με δεδομένα τα παραπάνω,ας είναι και ακριβότερη σε λογικά πλαίσια. Ευχαριστώ.
  11. DRIFT_KING

    Αγορά κινητού 250-280€

    Αν βάλουμε και το poco f3; Θυμάμαι κάποια στιγμή πάλι έψαχνα πριν κανα 6μηνο και υπήρχαν κάποια lenovo με amoled οθόνη,νομίζω το p2 που τα έβρισκα και εξωτερικό φθηνότερα,τι απέγιναν;
  12. DRIFT_KING

    Αγορά κινητού 250-280€

    Μετά από 2.5 χρόνια και μετά από αρκετή χρήση του κινητού meizu pro 6 plus ήρθε η ώρα να το αλλάξω.Μετά απο αρκετές πτώσεις για δέυτερη φορά σπάω την οθόνη από δικό μου λάθος και πριν γίνει αυτό είχε χαλάσει η κάμερα,έκανε κυματισμούς στο φοκους και δεν έκανε εστίαση.Επίσης τελευταία έκανε επανεκκινήσεις μόνο του όταν άνοιγα μια εφαρμογή όπως viber ή ρυθμίσεις κλπ και ήθελε factory reset κάθε μια εβδομάδα ενώ δεν κολλούσε στην περιήγηση,δεν ξέρω γιατί το έκανε.Από το κινητό γενικά μου άρεσε η οθόνη που ήταν amoled με ανάλυση 2560x1440 και είχε φοβερά χρώματα,η ποιότητα κατασκευής και ότι ήταν ελαφρύ.Αρνητικά ήταν η μπαταρία,ανύπαρκτα updates,το σήμα τηλεφώνου αλλά και wifi πολύ ασθενές και έτρωγε συχνά φλασιες και ζεσταινόταν σχετικά εύκολα με βίντεο και έκλεινε η κάμερα μόνη της. Θέλω κάτι κοντά στα 200€ με amoled οθόνη όσο πιο μικρό γίνεται 5.5-6" αν υπάρχει αλλιώς αναγκαστικά σε 6.5'' που είναι τα περισσότερα με καλή μπαταρία,καλή καμερα,οσο πιο καλά specs γίνεται σε αυτά τα λεφτά 4gb ram +,dual sim + sd,updates να μην ξεχαστεί από τον πρώτο χρόνο το μοντέλο και πολύ σημαντικό να πιάνει καλό σήμα χωρίς διακοπές σε κινητή τηλεφωνία. Βλέπω τα Realme 8 Pro (8GB/128GB) Xiaomi Redmi Note 10S (8GB/128GB) Τι προτείνετε;
  13. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Να σου πω την αλήθεια για την χρήση που το θέλω δεν θα δω μεγάλες διαφορές,έχεις δίκιο.Ο μόνος λόγος που κοιτάω για κάτι καλύτερο είναι για να κρατήσει λίγο περισσότερο με τον καιρό.Για super amoled μάλλον απίθανο σε αυτά τα λεφτά απ'ότι έψαξα.
  • Δημιουργία νέου...