Προς το περιεχόμενο

non-serviam

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.963
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

9 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

non-serviam's Achievements

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω την πετριά που έχετε φάει κάποιοι και 11/10 ποστ σας είναι μειωτικά για κάτι που δεν έχει κυκλοφορήσει καν. Τα ίδια λέγανε εν το μεταξύ και πριν κυκλοφορήσει το Switch, και πούλησε σαν τρελό. Μπορεί το Steam να μην έχει βέβαια τα exclusives του Switch, αλλά έχει την μεγαλύτερη βιβλιοθήκη παιχνιδιών. ΦΟΡΗΤΑ. ΦΘΗΝΑ. Με απόδοση πολύ αξιόλογη, στα χαρτιά φυσικά, γιατί πρέπει να δούμε σύστημα ψύξης πρώτα. Αν δεν το έχετε καταλάβει ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΦΟΡΗΤΟ PC, όχι κονσόλα. Αν έχει μεγάλη αποδοχή όμως, θα αρχίσει να γίνεται πιο console like η εμπειρία, με υλοποιήσεις που θα αξιοποιούν το συγκεκριμένο υλικό. Μιλάμε μάλιστα για κάτι OPEN SOURCE, πάρα πολύ σημαντικό πράγμα για την υποστήριξη του. Στηρίζουμε λοιπόν Deck για να προχωρήσει η open source gaming κοινότητα, και για να έχουμε ανταγωνισμό, δηλαδή να σταματήσουμε*** της Nintendo.
  2. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και το γεγονός ότι τα σωθικά του είναι ίδιας αρχιτεκτονικής με τις τρέχουσες κονσόλες. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι βελτιστοποιήσεις για τις κονσόλες θα μπορούν να αξιοποιηθούν και στο deck (αρκεί να τις δώσουν). Οπότε όταν σε κονσόλα 8ετίας τρέχει όπως τρέχει, με σάπιο επεξεργαστή και GPU με αρχιτεκτονική που δεν φτιάχτηκε με μόνο σκοπό το gaming, η απόδοση θα είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι φανταζόμαστε. Θεωρώ πολύ απλά τα πράγματα. Στόχος της Valva είναι η ανταγωνιστική τιμή. Το έκανε πολύ ξεκάθαρο στα βίντεο της. Τι σημαίνει αυτό στην παρούσα φάση; Ότι αν το δόσεις παντού για πώληση θα γίνει χαμός από scalpers, πάλι. Οπότε το κρατάς στο δικό σου store, αφού το έχεις έτσι και αλλιώς, βάζεις σφιχτές προϋποθέσεις για αγορά, και το μηχάνημα πάει κατά κύριο λόγο σε άτομα το θέλουν για να το χρησιμοποιήσουν και είναι ενεργά μέλη της gaming κοινότητας. Όταν η όλη φάση ηρεμήσει, το δίνεις και αλλού για πώληση. Το πρώτο διάστημα όμως έχει τεράστια σημασία για να πάρει ρίσκο με τρίτους.
  3. Κάτσε, τα indie δεν είναι multi? Πχ το Hades που ήταν Switch και PC. Τα ίδια πράγματα λέμε νομίζω.
  4. https://wccftech.com/steam-deck-supports-ray-tracing-vrs-and-other-stores-programmer-compares-it-to-xbox-series-x-in-power-per-pixel/ Από κάποιον τρίτο αυτό, όχι κάποιον που έχει άμεσο κέρδος από το μηχάνημα. Που ισχύει, αν έχεις ασχοληθεί με υλικό και ξέρεις. Τα TF της GCN αρχιτεκτονικής δεν μεταφράζονται σε ίδιους αριθμούς σε RDNA, αλλά λιγότερο. Οπότε, πως είστε τόσο σίγουροι όλοι για την αδυναμία του; Επίσης, αν πουλήσει καλά, λόγο όμοιας αρχιτεκτονικής με τις κονσόλες και μόνο ανάγκης downscale, μπορεί πολύ εύκολα να βελτιστοποιηθεί η απόδοση και ο χώρος των παιχνιδιών. Εδώ μάλιστα, αν η Sony δεν είχε καβαλήσει το καλάμι, θα μπορούσε να μπει και να στηρίξει χτυπώντας έμμεσα την MS. Είναι όμως σε μεγάλο βαθμό, λόγο third party. Σκέψου από τον εαυτό σου μόνο, πόσα έχεις παίξει σε Switch, τα οποία θα τα έπαιζες σίγουρα στο deck και λόγο ευκολίας και λόγο τιμής; Πάει σίγουρα να κόψει μερίδιο της αγοράς από την Ν. Το θέμα είναι ότι εδώ μιλάμε για οικονομίες κλίμακας, δηλαδή πολύ μεγαλύτερες παραγγελίες με πολύ καλύτερες τιμές. Κρίνοντας βέβαια με την χασούρα που πουλούσε (ξεφορτωνόταν) η Valve προηγούμενα hardware projects, μπορεί και όχι. 😅 https://wccftech.com/steam-deck-wont-suffer-stick-drift-issues-according-to-valve/ Όχι ότι θα λέγανε κάτι άλλο, αλλά εκτός από προηγούμενο να παρατάν και να σκοτώνουν το hardware τους, έχουν και προηγούμενο καλής ποιότητας. Οψόμεθα.
  5. Χρονοταξιδιώτης; TVA? Kang? Scott Lang? Τι; Γιατί πολύ σίγουρο σε βλέπω...
  6. non-serviam

    Nintendo Switch Topic v3

    Καλά αυτό με τα joycons είναι τραγικό. Φυσικά έχουν φάει μηνύσεις, αλλά με βάση το παρελθόν, θα ολοκληρωθούν αφού το switch θα έχει σταματήσει να κυκλοφορεί και θα πληρώσουν ψίχουλα. Πολύ περισσότερα θα κόστιζε μια αλλαγή. Η μόνη ελπίδα μας η ΕΕ, που φαίνεται να έχει αρχίσει να μοιράζει πόνο με πρόστιμα. Επίσης, για ακόμα μια φορά, στηρίζουμε τον ανταγωνισμό.
  7. 100K reservations σε μια μέρα για τα δυο μεγάλα μοντέλα, με διαθεσιμότητα περιορισμένη σε συγκεκριμένες αγορές, για κάτι που κυκλοφορεί σε μισό χρόνο. Το πόσοι θα το πάρουν όντως είναι άλλο θέμα, αλλά not bad. Not bad at all. Κρίνοντας μάλιστα από την αποδοχή του έλαβε το Witcher στο Switch, μάλλον ο κόσμος δεν το βλέπει απλά σαν indie machine. Και με DS Και Control που έδειξαν να τρέχουν, ούτε οι ίδιοι το βλέπουν έτσι. Το θέμα είναι βέβαια να έχεις και use case για φορητό σύστημα, αλλιώς δεν έχει νόημα και ούτε μπορεί να σε καλύψει σε tv/monitor gaming όπως θα κάνεις (ανεχτείς) με το Switch για τα exclusives του. Α και φυσικά... ΔΩΡΕΑΝ ONLINE GAMING. Και μετά το φιάσκο με το Switch OLED που (μάλλον) λόγο διαθεσιμότητας η Nintendo δεν άλλαξε το soc, αλλά παρόλα αυτά έβγαλε το υπόλοιπο ώστε να μην χάσει τα φράγκα, χωρίς καμία διόρθωση σε ουσιαστικά προβλήματα, το Deck είναι μονόδρομος για όσους θα το χρησιμοποιούν.
  8. non-serviam

    Nintendo Switch Topic v3

    Ευελπιστώ να είδαν την αποδοχή του Steam Deck (τι άκυρο όνομα...) και να ίδρωσε λίγο το κωλαράκι τους. Πάντως περίεργο. Ούτε μια μήνυση; Ένα εξώδικο έστω! 😆
  9. Γενικά το concept γα***ι και με την δημοσιότητα που έχει πάρει το πράγμα γιατί όχι; Δυνατό παράδειγμα ο Λινους που έχει τζιζαρει το παντελόνι του και αυτός:
  10. ΩΝΣΓ! Ναι αλλά έτσι θα χάσουμε το Steam badge που δίνει το 512! 😆
  11. Μόλις το επιβεβαίωσα ότι δεν ισχύει. Είχα δίκαιο τελικά, είναι η χώρα που είναι δηλωμένη ο λογαριασμός. Προφανώς ήδη η δηλωμένη χώρα σου ήταν στις επιτρεπόμενες.
  • Δημιουργία νέου...