Προς το περιεχόμενο

thodoras13

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    81
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.958 προβολές προφίλ

thodoras13's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Όσο σκεφτόμαστε έτσι φίλε μου (αυτοί θα γίνονται όλα και μεγαλύτερα λαμόγια ) και όσο πάνε θα το κάνουν και χειρότερα ,αν τώρα δίνουν σε 5 τυχαία άτομα στο τέλος θα δίνουν σε 2 και δικούς τους! 200 Θέσεις είναι ( καθόλου λίγες δεν είναι) πόσο μάλλον όταν μιλάμε για εποχή που δεν έχει κίνηση γενικά ( τις μέρες που έχω εγώ άδεια ) Δλδ εσύ αν πάρεις μια αεροπορική εταιρία και σου δώσει λάθος δρομολόγια το λες ok ? που το έχουμε δει να γίνεται αυτό . Δεν είπα ποτέ ότι έφυγα από το πρακτορείο 09:00 ... είπα 9 ενεργοποιήθηκε το σύστημα τους 11+ έφυγα ( και δεν ζητάω τίποτα για αυτό) για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Τους Όρους χρήσης που μου έστειλαν εκ νέου και στο email χωρίς να απαντήσουν σε τίποτα ! παρά μόνο στο ότι τελείωσε η προσφορά , να είστε καλά! Εγώ την προσπάθεια μου θα την κάνω ίσως αυτό κάπου βοηθήσει στο μέλλον κάποιον . Από ποια σελίδα θα βάλεις τους κωδικούς της cosmote ακριβός? Θα δούμε αν είναι καλυμμένοι όπως λες!!!!
  2. Οι θέσεις δεν τελείωσαν από αυτό. Δεν προπλήρωσα τίποτα γιατί για να βγάλεις αυτές τις θέσεις πρέπει να πας τουλάχιστον σε πρακτορείο αν όχι στα κεντρικά! ( οπότε δεν γίνεται να προπληρώσεις από κάποιο site) ώστε να πεις ότι έφυγαν δεξιά και αριστερά. Η τιμή που πλήρωσα είναι άλλη από την τιμή που έχουν τα κανονικά εισιτήρια αυτής της εταιρίας ( ενημερωμένος όπως είπα και αρχικά ήμουν για λάθος δρομολόγια με λάθος τιμές ).
  3. Και εγώ εντάξει είμαι ( και όχι με κανονική τιμή όπως λέει κάποιος μπρούκλης πάνω! που τα καίει τα λ7 του) το θέμα μου δεν είναι το εγώ να βολέψω τον κώλο μου ... αλλά όλοι αυτοί που τρέχουν για το τίποτα ''είναι εκνευριστικό τουλάχιστον να χάνεις την μέρα σου άδικα '' με ανύπαρκτη προσφορά . Δεν εξαντλήθηκε μόνο το auto ή οι καμπίνες ( που φεύγουν πρώτες) γιατί το ίδιο μου είπαν και εμένα που είμαι με μηχανή και οικονομικές θέσεις! Δεν υπάρχει τίποτα. Όταν είπαν όλες , εννοούσαν όλες.
  4. Μα αυτό έκαναν ( και όχι μόνο σε εμένα!) , πήγα 2 μέρες σε πρακτορείο που δεν είχα λόγο να πάω, έχασα χρόνο από την δουλειά μου, έκαψα βενζίνη και αποτέλεσμα δεν είχα. Αν είδες και άλλος παρουσιάστηκε με το ίδιο πρόβλημα με εμένα ( και ότι έκλεισαν όλα τα πλοία και όλες τις ημερομηνίες ) σε ούτε ώρες! Θα πω : ότι Δεν μεταναστεύουμε για να παίζει τέτοιο σενάριο! Εμένα μάλιστα οι ημερομηνίες ήταν και εκτός τουριστικού κύματος! Δεν νομίζω ότι ισχύει το '' δεν πρόλαβα την έκπτωση '' ΄όπως το λες! γιατί τα εισιτήρια ξεκίνησαν 09¨00 την ίδια ώρα που εγώ περίμενα από τις 08:20 στα εκδοτήρια ( δεν νομίζω ότι έχεις πάρει εισιτήρια για κάπου οπότε δεν προσπάθησες να επωφεληθείς μιας προσφοράς οπότε δεν είναι ok το Deal with it. Θα ήταν αν εγώ είχα αργήσει να αποφασίσω οπότε δεν θα ζήταγα και τα ρέστα . Έχω ανάγκη για διακοπές ( είναι αλήθεια) όχι όμως μόνο εγώ αλλά και όλοι αυτοί οι δικαστές που βρήκαν την ευκαιρία τους να δώσουν συμβουλή που δεν κάνουν οι ίδιοι. Καλές διακοπές φίλε.
  5. Έτσι είναι! αν δεν τα δίνεις εσύ αλλά άλλος ( δεν βλέπεις κανέναν λόγο) άλλωστε τι είναι 140€ επιπλέον ε σιγά. Άσχετα που ήμουν από το 1ο λεπτό εκεί (και στο τηλέφωνο που έχουν στο site ούτε λόγος! 25λεπτά αναμονή και μετά έπεφτε η γραμμή ) αλλά έχεις δίκιο ! Όλα αυτά 08:01 1h μέρα. Όσο για τις 2 μέρες δεν ζητάω να τις πάρω πίσω ( αλλά είπαμε εσύ αν πάρεις άδεια από την δουλειά για να κάνεις προσωπικές υποθέσεις που δεν γίνονται όχι από δικό σου λάθος, το βλέπεις τόσο χαλαρά και λες εντάξει όλα καλά μωρέ δεν έγινε και τίποτα? θα ξανά πάω ) ... εκτός αν δεν έχεις δουλέψει ποτέ οπότε πάω πάσο. Ούτε όποτε γουστάρω μπορώ να φεύγω από την δουλεία και φυσικά όπως λέει και ένα άλλο μέλος τα '' τελειώσαν όλα '' είναι τουλάχιστον ύποπτο. Λοιπόν παίδες αν έχετε σκοπό να βοηθήσετε με κάποιο τρόπο καλός , δεν έκανα ποστ να ρωτήσω αν το θεωρείτε ηθικό ή όχι ( εγώ άκρη βρήκα δεν το κάνω για εμένα αλλά αν είναι να λέει ο άλλος δίνω τόσο εισιτήρια στον λαό και στην ουσία δεν δίνει τίποτα πάει αλλού το πράμα και καλό να ξυπνάμε λίγο. Ακριβός ρε φίλε ! Σου λέει γιατί να πάει ο άλλος στο νησί του με τα μισά εφόσον θα πάει με ολόκληρο εισιτήριο έτσι κι αλλιώς. Χμμμ μήπως λέω μήπως έχεις τρέξει και μικρότερες καταγγελίες .... να προσέχετε με την ηθική , όσο για το κείμενο που έβαλες δεν ζητάω τίποτα περισσότερο από το να φάνε πρόστιμο ( για την απάτη ) ούτε τα εισιτήρια θέλω!
  6. Πήρα τηλ. τον Συνήγορο του Καταναλωτή και λογικά θα ξεκινήσω διαδικασία από εκεί ( ωστόσο θα κάνω λίγο υπομονή μήπως έχω καμία απάντηση από την εταιρία ) . Αν ξέρει κάτι κάποιος ή είχε αντίστοιχο θέμα ας μου στείλει είτε εδώ είτε με pm .
  7. Καλησπέρα στην Παρέα. Να ξεκαθαρίσω ότι : Το πρόβλημα είναι από την Hellenic Seaways Συγκεκριμένα πριν 1+ μήνα είχα πάρει τηλέφωνο το κέντρο τους αυτό που βγάζει και στο google (που είναι ίδιο με την bluestar κάτι που έμαθα μετά βέβαια) και είπα τότε συγκεκριμένα : θα βγάλω 3 κωδικούς για το πρόγραμμα της cosmote '' από εκεί για εκεί ως προορισμό '' και το ανάποδο που είναι δωρεάν ( ωραία μου λένε τότε) , το άτομο που με εξυπηρέτησε όπως φαίνεται έκανε λάθος τα δρομολόγια και μου έδωσε όχι για Hellenic αλλά για bluestar με την διαφορά ότι ήταν άλλες ώρες τα πλοία και ότι δεν ισχύουν οι κωδικοί. Έτσι λοιπόν : Όταν πήγα να βγάλω την 1η μέρα της προσφορά (το πρωί 08:20) τα εισιτήρια , με ενημέρωσαν για τα ορθά δρομολόγια ωστόσο εγώ έπρεπε να αλλάξω την άδεια από την δουλειά κατά μια μέρα για να μπορώ να ταξιδέψω( αυτό θα έπρεπε να πω στην δουλειά για να γίνει). Την 2η μέρα που το έκανα και πήγα ξανά για τα εισιτήρια, είχαν '' τελειώσει!!! '' όλα ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν! Η συνομιλία μου υπάρχει ( εφόσον η κλήση καταγράφετε για δικιά μου ασφάλεια ) Μίλησα και με την εταιρία αλλά θέλει να το ρίξει πάνω μου ( μου έστειλε τους όρους και τίποτα άλλο ) . H Ερώτηση μου είναι που δίνουν λόγο αυτοί για να στείλω καταγγελία; Ο Συνήγορος του καταναλωτή προφανώς δεν έχει κάποια σχέση με αυτά έτσι; Απλά μου έκαναν ζημιά γιατί και τις 2 μέρες που πήγα για να προλάβω τα και καλά εισιτήρια χρεώθηκα 2 μέρες από την άδεια μου και στην τελική δεν θέλω να τους χαρίσω τα 140€ επιπλέον για δικό τους λάθος ( βγάζοντας τα εισιτήρια στην κανονική τιμή ) . Ευχαριστώ προκαταβολικά ...το μόνο μου θέλω είναι να βρω πως αυτοί θα υποχρεωθούν να βρουν την συνομιλία κάτι που δεν κάνουν όπως φαίνεται με ένα απλό email ή και τηλέφωνο που τους έκανα .
  8. thodoras13

    Εμπειρία με Elpedison

    Τώρα τελευταία έχουν γίνει σταθερά Νο1 ενοχλητικοί τα μεσημέρια είδαμε και πάθαμε να μας αφήσουν στην ησυχία μας , αυτοί με το internet και μας κινηγάνε τώρα αυτοί με το ρεύμα!
  9. αυτή εδώ? http://www.skroutz.gr/s/1671776/Asus-Xonar-DGX.html ενδιαφέρον πρόταση φαίνεται και πάνω απόλα φθηνή! φαντάζομαι ότι διαθέτει και αυτή λογικά : http://www.skroutz.gr/s/302109/Asus-Xonar-DG.html?keyphrase=asus+dg
  10. άρα δεν μας κάνει την δουλειά μας ,τώρα για προενισχυτή ξέρω ότι κοστίζουν αρκετά.στείλε μου αν θες σε πμ ποιον πήρες δεν ξέρεις ποτέ μήπως είμαι και εγώ τυχερός.
  11. http://www.head-fi.org/products/superlux-hd-681-evo-black-professional-monitor-headphones 32 ohm απ'όσο λέει . τι έχεις κατα νου?
  12. Σε άλλα ακουστικά η ένταση είναι ίδια έχω κάτι ψείρες αλλά όπως είπα και πάνω επειδή δεν είναι ποιοτικά δεν χρειάζεται να δυνανόμουσουν κιάλλο μιας και θα ενισχύει και τον θόρυβο ( το έγραψα πάνω αυτό ) , τα δοκίμασα και σε λάπτοπ ο ήχος είναι σχεδόν ίδιο σε θέμα έντασης. Τέσπα η κάρτα παίζει να τους δόσει το κάτι παραπάνω ...δεν έχω κιόλας να δανασιστώ κάποια γιατί τα καινούργια συστήματα την έχουν ενσοματομένη. Το πρόβλήμα μου δεν είναι πάντως τα ακουστικά γιατί ακόμα και στο τέρμα της έντασης το αποτέλεσμα σε καλά τραγούδια είναι πολύ καλό ...στο site λένε ότι θέλουν ενισχυτή αλλά δεν παίζει να αγοράσω γιατί είναι πανάκριβος.
  13. Ναι η ένταση απ τα windows είναι τέρμα ...( δεν ξέρω βέβαια αν κατάλαβες ακριβός μπορεί να μην το διατήπωσα σωστά ) η ένταση είναι σχετικά καλή αλλά θα ήθελα περισσότερο από αυτό γιατί μπορούν να δώσουν τα ακουστικά ....και άλλα ακουστικά η εντάση είναι ανάλογη αλλα επειδή δεν είναι ποιοτικά παραμορφόνουν με αποτέλεσμα να μην θες να ανεβάσεις άλλο . Η κάρτα η ενσοματομένη έχεις δίκιο είναι πολύ καλή αλλά φαντάζομαι όχι καλύτερη από π.χ Μια ΑSUS ΧΟΝΑR. Θα πάω να το δω και μια σε ένα λαποπ μίήπως έχει καμία διαφορά αλλά δεν φαντάζομαι . Σταθερό δεν έχω άλλον .
  14. Καλημέρα σε όλους. Ερώτηση : έχω τα ακουστικά superlux ( ο ήχους του φανταστικός μεν απλά η ένταση τους χαμηλή ...δεν διαθέτω κάποια κάρτα ήχου , η σύνδεση έχει γίνει στην ενσοματομένη της mobo gigabyte z77m-d3h και μάλιστα στην έξοδο ακουστικών που έχουν τα ηχεία 5.1 creative 5200. Λοιπόν τι μπορώ να κάνω? (έχω σκεφτεί να αγοράσω κάποια κάρτα ήχου 7.1 π.χ. http://www.skroutz.gr/c/50/kartes-hxou/m/355_457_2669/Asus_or_Creative_or_Diamond/f/437647_437648_450293/7-1-PCI-%CE%95%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE.html?keyphrase=%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1+%CE%AE%CF%87%CE%BF%CF%85 και να βάλω τα ακουστικά παράλληλα με τα ηχεία..μπορεί να δουλέψει κάτι τέτοιο ? θα είναι αρκετή ή ενίσχυση ? ( Δεν θα ήθελα να δαπανίσω κάποιο αξιόλογο ποσό για την όλη διαδικασία μιας και τα ακουστικά είναι αρκετά φθηνά)
  • Δημιουργία νέου...